SKORSKORSKORSKOR

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Haluisin kaikkia ihania kenkiä kesäksi. Vaikka kenkiä onkin ihan kiitettävästi niin haluisin kaikkia korollisia kenkiä. Iteltä löytyy lähinnä vaan matalia avokkaita ja ballerinoja. Ja osa niistäkin ei enää itseä miellytä.

En tosiaan osaa kävellä kunnolla koroilla, mutta nyt onneksi muodissa on tukevat korot ja kiilakorot, jotka ovat mun kaltaisten säälittävien korkokäyttäjien pelastus! Gladiaattorityyli on ihan ehdoton tänä keväänä ja kesänä!

Dinskon sivuilla oli monet ihanat kengät.Mulla on ollut kamala migreeni sunnuntai-aamusta saakka ja tänäänkin olin aamulla vaan yhden tunnin koulussa, koska oli pakko mennä ettei poissaoloja kerry liikaa. Oli ihana aamulla herätä unettoman yön jälkeen kauheaan pahoinvointiin, silmissä vaan sumeni ja heti kun nousi sängystä alkoi oksettamaan niin paljon, että oli pakko käydä oksentamassa :s Piti päivällä mennä lääkärille, koska mitkään särkylääkkeet ei ole auttanut, mutta pitikin perua se jonkun opojutun takia! Oli ihana olla siellä tunnilla, kun hiki puskee vaan kasvoille, silmissä sumeni ja väsytti ihan kamalasti. Noh, onneksi siitä selvisin.

Huomenna pitää aamulla heti varata aika sinne lääkäriin. En enää kolmatta päivää tosiaankaan ala tän kanssa viettämään! Nyt onneksi jo vähän parempi olo ja pystyy jo ylhänäkin olemaan jonkun verran. Ja mikä parasta, pystyy datailemaan!

5 kommenttia:

 1. ihania kenkiä:>. itekään en oikein koroilla kävelyä hallitse, nyt tosin oon päättänyt opetella sen. saa nähdä tuleeko siitä mitään:D toivottavasti migreenis paranee!

  VastaaPoista
 2. Tuli katseltua noita vanhempia postauksiasi, ja voi että noita koiria! Valtavan suloisia! Meiltä päin löytyy toyvillakoira, ja kenties pian toinenkin. Kuinkas monta karvaturria yhteensä teillä onkaan? :-)

  VastaaPoista
 3. joo kaikki kengät kelpais myös mulle!

  VastaaPoista
 4. jenni: nyt yhteinen missio opetella kävelemään koroilla!

  jenny: oi vähä kiva :) Meillä on nyt 8koiraa, mutta yks saattaa lähteä jonnekin perheeseen sijoitukseen.

  linda sofia: !!!!

  jessica: sama! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela