Shame for you

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Iltaa neidit(ja herrat). Mulla on ollut taas jotenkin niin sekavan suloinen päivä tänään. Aamu alkoi ihanalla pommiin nukkumisella (heräsin 08:05 ja koulu alko 8:30), aamuraivoomisella äidille, pienellä riidalla ja tunnilta 45min myöhästymisellä.

Menee hermot, kun koulu lähettelee koko ajan sähköpostia äidille, jossa valitetaan mun koulunkäynnistä, oon mukamas ehkä lentämässä lukiosta pois, koska asiat niin huonosti ja on liikaa poissaoloja. Ja mulle ei kerrota yhtään mitään. Miksei kukaan siellä helvetin koulussa sano mulle jos joku on mukamas pielessä? Mun opiskelut on iha hallinnassa, opon kanssa ollaan ne hoidettu, saan ihan tyydyttäviä arvosanoja ja mun todistuksesta löytyy pari ysiäkin ja muutama kasi. Suurimmaksi osaksi on sitä seiskaa ja kutosta, ja joistakin vitosta. Mutta tietääkseni mun todistus vastaa suht normaalia keskitasoisen opiskelijan todistusta. Ja nyt ollaan vissiin järkkäämässä jotain kolmikanta keskustelua yhessä kuraattorin, ryhmänohjaajan, opon, rehtorin, äidin ja mun kesken! ANTEEKSI? :D Ja mä sain tietää tästäkin äidin kautta. Kiva kun se on ihan kireenä mulle, koska luulee etten oo koskaan koulussa ja että kaikki on muka ihan perseellään. Ja mikä mielenkiintoisinta, oon kohta jo 19vuotta ja mun ÄIDILLE lähetellään jotain sähköposteja! Ihanku olisin peruskoulussa. Oon kyl ajatellu ottaa koululta kaikki oikeudet ilmottaa mitään mun asioita huoltajille, en enää jaksa tällästä.

Koulussa ahdistus ja paska fiilis aamuisesta riidasta jatkui ja päätin lähteä Lahteen purkamaan sauhuja shoppaamiseen ja skippasin sillä yhden tunnin ja menin 20min myöhässä vikalle tunnille.

Ostin tänään:

vaaleanpunaraidallinen paita, Gina tricot 14,90e
Valkoinen teeppari, jonka omistan jo mustana. Gina tricot 4,90e (ovh 12,90e)
Ja H&m:ästä tarttui mukaan megasöpö tiikeripaita, 14,90e
Tossa on ihan täyspitkät hihat, käärin ne vaan nyt

Päällä oli tänään ihan tyhmästi. Raidallinen teeppari H&m, kaulakoru H&m ja farkkuleggarit PiecesJa nomination ranteessa.

Miksi, oi miksi joku lehti tippuu postiluukusta aina, kun pitäisi tehdä jotain koulujuttuja? Nytkin pitäisi kirjoittaa ruotsin aine, kirjoittaa puhtaaksi äikän runoessee ja siinä sivussa vielä tehdä läksytkin. Tiedän itsekin, että Cosmo vie voiton ja koulujutut voi jäädä taka-alalle... :D

Huomenna on koulussa kiva päivä. Me järkättii opiskelijakunnan hallituksessa sellanen hyväntekeväisyys tapahtuma yhteistyössä Unicefin Stop Aids-kampanjan kanssa ja sinne tulee koulun bändejä tms soittamaan ja ollaan menossa stunttiryhmällä esiintymään sinne! Kivä päästä pitkästä aikaa esiintymään ja saa pitää kisapukua! :D Huomenna yritän keretä postailla päivällä tapahtumasta, joka voi olla aika Cheerleading-painotteinen.

10 kommenttia:

 1. jeeee mul on sama paita lilana ku toi sun ostama valkonen, ginasta siis :---DD piti vaa infoo ^^

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. jooo eiköhän koulun pitäis sulleki jotai mainita ! Muute tosi kivoja ostoksia ja ihana asu ! :>

  VastaaPoista
 4. Aika outoa, että ne täysikäsestä ilmoittaa mutsille. En tiiä onko toi edes ihan sallittua... voihan niille käydä mainitsemassa, että noi asiat voi hoitaa sun kautta.

  VastaaPoista
 5. Oijee lahessaki ginassa alennukset, kiitos tiedosta pitää heti käydä siellä :>

  VastaaPoista
 6. Sun kannatta akieltää tietojen antaminen teidän äidille. Olet aikuinen ihminen ja saat takuulla asiat hoidettua keskenään opojen sun muiden kanssa! Vähän noloa, et vanhemmat vedetään mukaan asiaan.

  Hauskaa vappua, kaunotar!

  VastaaPoista
 7. ei toi oo laitonta :D!!! Ei täysi-ikäisen asioista ilmoiteta huoltajalle!!suosittelen et meet sanoo sille RO:lles pari valittuu sanaa!!!:DD ttu mitä meininkiä

  VastaaPoista
 8. Kyllähän useimmissa lukioissa on tietty kiintiö kuinka paljon poissaoloja saa olla. Tosin kai ne siitä voi joustaa, muttei loputtomiin.

  VastaaPoista
 9. juu ja otat nyt semmosen tavan,että eka koulujutut ja sitte vasta huvit..kyllä sä nuo lehdet ehdit lukea=)

  VastaaPoista
 10. kannattaa hoitaa koulu kunnialla loppuun, myöhemmin sitten harmittaa. ja etköhän kerkeä ostelemaan vaatteita koulunkin jälkeen? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela