La ja ma

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Hyvää maanantaita ihanat! Nyt tulee vähän päivitystä tän päivän asusta, asukokeilusta ja lauantai-illasta.

Aloitetaan lauantaista. Illalla lähdin ajelemaan yhden Matin kanssa (meiän koulusta), juteltiin kaikkea ja vaan ajeltiin. Siitä sitten lähettiin käymään yhellä sen kaverilla, jonka luona oli pari munkin tuntemaa kundia meiän koulusta istumassa iltaa. Siellä vaan hengailtiin, mua rökitettiin korttipeleissä ja ne näytti jotain taikatemppuja. Vitsi mua jää aina hämäämään ihan kamalasti kaikki korttitemput! En vaan tajua :D En varmasti ole ainoa.

Sitten sinne tuli pari niiden kaveria ja päätettiin sitten lähteä Järvenpäähän ajelemaan ja pyörähdettiin maailman paskimmissa bileissä. Huhu, siellä meinas tulla joku välikohtaus ja jollakin ei meiän porukan kundilla oli joku fileerausveitsi kädessä :D Just ton takii en käy bileissä. En jaksa tollasta teineilyä. Siellä ei viihdytty kun ehkä puoli tuntia ja lähdettiin taas ajelemaan ja mentiin sinne samaan kämppään, missä oltiikin alunperin.

Oli aivan tärkeen kiva ilta! Vaikka olinkin ainut tyttö n.8hengen poikaporukassa, niin ei ollut yhtään ulkopuolinen olo. Ja en edes ennestään tuntenut niitä kaikkia. Vitsit. Jäi kyllä tosi kiva fiilis :) Muutenkin poikien kanssa on paljon helpompi olla ja jotenkin rennompaa. Naiset osaa aina aiheuttaa kaikkia turhia draamoja.

Tänään oli koulussa päällä GT sininen t-paita (tajusin että olisi pitänyt ottaa koon pienempi, tää on vähän liian iso :s ei kuvassa näy, mutta jää rintojen alle sellaset "pussit"), DIYniittiliivi, jolla on niittienpudotusaika :D ja DIY reikäleggarit.
Ranteessa meksiko koru.

Kokeilin lauantaina sitä uutta bodya kirppikseltä ostettujen DIY korkeavyötäröisten shortsien kanssa ja näytti musta tosi kivalta! Noi shortsit on vielä ihan kesken. Pitää noi lahkeet muuttaa ja ehkä tehdä jotain kulutuksiakin ja niittejä laitella niihin.
Ja mun uus rakkaus on toi H&m ketjukoru!

Nyt mä lähden vielä kouluun liikuntatunnille ja sieltä kuntosalille ryhmäliikuntajuttuun, joka on vatsateho-jumppa. Rutista ja kutista :D Eli liikuntaa luvassa tänään.

Saatan myöhemmin palailla toisen postauksen kanssa. Heido!

8 kommenttia:

  1. ihanat noi sortsit <3

    VastaaPoista
  2. Tuo body+shortsi kombinaatio näytti älyttömän kivalta! En uskonut, että pastellikeltainen näyttäisi kivalta silmään, mutta sitä se nyt vain tekee :---D

    Ja ite diggaan kans liikkua poikien kanssa, vaikka olisivatkin puolituttuja niin jotenkin aina rennompi meno.

    VastaaPoista
  3. anonyymi: kiitti :)

    lina: mä en kans oo ennen tykänny yhtään pastellikeltaisesta enkä keltasesta muutenkaan! mutta nyt oon ihastunu siihen ja muihinki pastelliväreihin :)

    mulla sama! oon perheen ainut tyttö ni pienestä saakka ollu enemmän poikien kanssa, ni jotenkin tulee paremmin toimeen muutenkin niitten kaa

    VastaaPoista
  4. kivat noi shortsit ja muutenki toi keltane on kiva värinä :))jos saan kysyy, kuinka paljon oot laihtunu ? :)) oot tosi nätti :))

    VastaaPoista
  5. vähää sulle sopii toi ton värinen sininen ! ja jeeeee ku ei oo enää vaa mustaa päällä :---D ^_^!

    jep huomasin ton saman et poikien kaa on paljon kivempaa ku vaan tyttöjen (tai no en tie : D ) mut ainaki sillo jos osa pojista on tuntemattomia. jos kyse ois tytöistä nii no way ! =D

    VastaaPoista
  6. musta noi shortsit näyttäää tosi kivoilta ihan tolleenkin!

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva asu tuo shortsit + body!

    VastaaPoista
  8. sulla on ihan täydelliset hiukset ! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela