Kesälomakriisi

torstai 2. huhtikuuta 2009


Mulla on kriisi kesälomasta. En oikein tiiä, että mitä nyt tekis. Tosiaan, en saanut kesätyöpaikkaa sinne huoltikselle (ihmekö tuo, koska mulla ei oo kokemusta, ei hygieniapassia yms) ja kuitenkin ne haastatteli monia, joilla varmasti oli enemmän kokemusta.

Eli kesätyöpaikkojen määrä tällä hetkella Zero. Sinänsä mua ei haittaa yhtään, koska jos en saa työtä, niin se tarkoittaa että tää tyttö lähtee kesäkuun lopussa ainakin viikoksi espanjaa ja heinäkuun puolenvälin aikaan ainakin kahdeksi viikoksi Italiaan. Ei kuulosta yhtää pahalta!

Mutta sitten taas, millähän rahalla meinaan shoppailla siellä ulkomailla? Espanja vielä menisikin, koska isi antaa kummiskin vähän rahaa, mutta entäs Italia? Porukat ei anna kun ehkä muutaman kympin rahaa ja tietenkin oon tuhlannut kesäkuun alussa tulleet synttärirahat ennen sitä.

Oon mä lähettänyt nytkin pari työhakemusta lisää. Ehkä eniten toivoisin että saisin töitä pesulasta. Siellä olisi mahdollisuus tehdä vain viikonloppuisin töitä, ja se olisi juuri täydellistä! Pääsisin matkoille ja tienaisin vähän rahaakin. Peukut pystyy, että sieltä tulisi töitä.

Onko teillä jo suunnitelmat kesäksi tehty?

ps. Huomenna esittelen tänään tehdyt kirppariostokset ja yritän tehdä fiksumpaa postausta. Oon viimepäivät vaan hengaillu hupparissa ja trikoissa, jotein jotain nähtävää? EI!

pps. Muistakaa huuto.net kohteet!

ppps. Oon ollu megalaiska kommentteihin vastaaja. Anteeksi! Korjaan tapani mahd. pian!

4 kommenttia:

 1. Joo, mäkin oon lähettäny työhakemuksia varmaan kymmeniin paikkoihin, siis mulle kelpais ihan mikä tahansa duuni melkeinpä! Ihan sama vaikka istuisin koko kesän kaupan kassalla (oon lähettäny varmaa viiteen kauppaankin hakemuksia :D) kunhan sais edes jotain duunia ja ennen kaikkea sitä rahaa. Lastenhoitoduuni olis unelmaduuni, tein sitä viime kesänkin, se on ihanan leppoisaa kun saa paistatella päivää puistossa lasten kanssa keinuen ja hiekkakakkuja tehden... Ja kun lapset nukkuu päikkäreitä, saa ite datailla tai ottaa aurinkoa hyvän kirjan kanssa ulkona... Mmmm :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sä voit ottaa molemmat! Mä ainakin olen entisissä kesätyöpaikoissa onnistunut sopimaan sillain, että saan lomaa niille päiville kun on jotain reissua tai vastaavaa. Niitä päiviä voi korvata myöhemmin, tai sitten vaan olet vähemmän aikaa töissä etkä saa palkkaa niiltä ajoilta mitkä olet matkalla :--)

  VastaaPoista
 3. Mee jäätelömyyjäks. Kiskoihin pääsee mun kuvitelmien mukaan aika helposti ja kuulemma ihan kivaakin :--D

  Jos et saa mitään duunia, niin ainahan voit pistää johonkin ilmotuksia että tarjoot esim. siivous, lastenhoito, eläintenhoito tmv apua :>> silleen saat ainakin valita ihan tarkkaan että mitkä keikat otat ja milloin.

  VastaaPoista
 4. Sulla kun on hirveästi vaatteita joita et varmasti käytä, niin varaa itsellesi kirpparipöytä ja tienää sillä. Itse tienasin kahdenviikon aikana itsepalvelukirpulla about 400€, että sillä rahalla kyllä shoppailis ulkomailla ainakin vähäsen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela