keskiviikko 1. huhtikuuta 2009Käytin tänään kokeessa aktiivisesti aikaa miettimällä ostoslistaa vaatteista, jotka pitää ehdottomasti vielä ostaa täksi kevääksi ja kesäksi.

1. Leoparditoppi tai -mekko. Toppi olisi juuri täydellinen sellasena ylipitkänä ja hieman löysänä. (topshop)

2. Valkoinen over size-teeppari. Tajusin just että mulla on vaan yksi valkoinen t-paita ja sekin on normaalin pituinen! Seuraavana ostan ehdottomasti valkoisen pitkän ja hieman löysän t-paidan. Nudesävyinenkin olisi kiva. (topshop)

3. NIITTEJÄ! Kengissä, vaatteissa, koruissa... (Forever21)

4. Jumpsuit. Mieluiten shortsilahkeilla. H&m:än sivuilla katsoin mustaa pitkillä lahkeilla olevaa jumpsuitia, mutta jätin kummiskin tilaamatta. Ihana se oli, mutta tiedän että jäisi käyttämättä. (topshop)

5. Kukkatoppi/tunika. Kukkia, mikä onkaan parempi kuosi kesällä! (topshop)

6. Gladiaattorit. Ihan perus matalat ja ehkä myös korollisetkin. (topshop)

7. Over size bleiseri. Värinä mieluiten beige tai nude. (topshop)

8. Massiivisia ketjukoruja lisää! (topshop)

9. Chanel-henkinen laukku (Asos). Itsekin olen monien muidenkin bloggaajien mukaan ihastunut Gina Tricotin tämän tyyliseen laukkuun.

10. Body. Pastelliväreissä mieluiten. Vielä kun saisi mahan kesäkuntoon, niin voisi päälle pukea shortsien kanssa bodyn.

Tänään tulee ehkä myöhemmin joku toinenkin postaus.

Edit//

Laitoin tänään Huuto.nettiin juttuja myyntiin! Käykää katsomassa.

5 kommenttia:

 1. ''En ymmärrä miten ihmiset pitää Gina Tricotia lempikauppanaan! En ikinä oo löytänyt sieltä mitään kivaa, farkkuja oon kerran sovittanut mutta siihen se sitten jäi. Tietenkin tää on mun mielipide, mutta silti. Jotenkin ei vaan mun makuun ole sen ketjun vaatteet.''

  Anteeks, oli pakko kopsata toi kommentti :--D Luin siis jotain sun toooosi vanhoja postauksia ja repesin ku näin ton :'D Mieli kenties vähän muuttunu nykyään Ginaa kohden? :--D

  VastaaPoista
 2. Pastellibody olis kyllä aika jees, näyttäis kivalta tummien farkkushortsien yms kanssa! Itse omistan tällä hetkellä vain yhden,mustan, mutta olen siihen erittäin rakastunut! :--)

  ja olet sutjakassa kunnossa käyttämään body+shortsi asua.

  VastaaPoista
 3. No faktahan on se että se GT:n valikoimakin on muuttunut aika lailla semmoisista erikoisemmista vaatteista ihan peruskuteisiin.. Tai ainakin oman näkemykseni mukaan näin.. Löytyyhän sieltä tietysti vieläkin vähän erikoisempaan makuunkin.

  VastaaPoista
 4. totta kai ton jumpsuitin ja bleiserin pitää olla topshopista:<< murr!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: silloin kun gt tuli suomeen, en pitkään aikaan löytänyt sieltä YHTÄÄN mitään. nykyään kuuluu lemppareihin :)

  lina: mulla on nyt se keltainen. jee! :D

  miranda: totta. Ja mun tyylikin on muuttunut tässä vuoden aikana, niin sekin vaikuttaa :)

  runway: niimpä :s

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela