Hala!

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Hu, eilen oli ihan kamalan kiireinen päivä! 8.30 alkoi koulu ja pääsin vasta neljältä, n.20min ehdin kotona olemaan, kun piti jo lähteä Ikealle viemään yksi takki ostajalle ja sieltä piti mennä järvenpäähän solariumiin ja sen jälkeen treenit. No, matkalla valmentajalta tuli viesti että treenit on peruttu, joten suunnitelmat muuttu ja päätin kävästä pikaisesti Ikeassa (ei lähtenyt mitään mukaan, raahaan äidin maksamaan kun mennään sinne joku pv :D) ja siitä mennä käymään Itäkeskuksessa nopeasti. Kotiin tulin siinä 8aikaan, hetken datailin ja sitten piti alkaa laittautumaan iltaa varten. Yöllä sitten vasta pääsi kunnolla kotiutumaan.

Koulussa oli eilen päällä GT Body, primarkin lörttöneulepaita, Pieces farkkuleggarit ja H&m kaulakoru.

Itäkeskuksesta tarttui vaan kaksi mekkoa törkeen halvalla Gina Tricotista. Sama mekko valkoisena, jonka jo omistankin korallivärijuttuna 14,90e ja -50% alennuksesta tollanen ryppymekko, ovh 14,90 eli nyt oli 7,45e!
Kaupoissa oli kaikkia ihan kivoja juttuja, mutta ei silti tullut ostettua tai ees kokeiltua. Ajattelin käyttää maksimissaan 30e ja muutama ihana mekko maksoi just sen 30e, niin en nyt viittinyt nyt ostaa ja ne oli niin kesäisiä, niin ei niitä vielä edes käyttäisi. Kuvia ei tullut otettua yhtään, koska en ollut osannut varautua tähän yllätys shoppailuun.

Illalla olin hetken yksissä pienissä bileissä ja siitä mentiin kattomaan Fintelligensiä tohon paikalliseen. Ei oikein iskenyt niitten keikka ja pari biisiä siinä jaksoi kattoa. Enimmäkseen meni aika terassilla jutellessa muiden kanssa.

Päälle pääsi illaksi uusi mekko Gina Tricotista, H&m ketjukoru ja LV clutch.

Löysin äsken mun toisesta kuvanmuokkausohjelmasta tälläsen ohjelman, joka tekee kellertävien kuvien väreistä parempia! En oikein oo jaksanut perehtyä siihen ja nyt vaan jotain värijuttuja näppäilin ja löysin tän aarteen sieltä. Nyt tulee sisävalossakin otetuista kuvista parempia :)

Niin ja hyvää pääsiäistä kaikki!
Ite alotin aamun kinderillä ;) Paras suklaamuna ehdottomasti! (paitsi ylläri oli nyt tyhmä! )

15 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko mikä sulla oli illalla päällä! :)

    VastaaPoista
  2. Hei oon ettiny tollasta valojuttuu kauan mikä muokkausohjelma sulla on ?;)

    VastaaPoista
  3. lotta: kiitos :)

    essi: mulla on joku kaverilta saatu paint shop pro 9 :) en melkee ikinä käytä sitä vaan officen sellast tosi simppelii, ku en oikee ymmärrä sitä toista :D mut nyt kerranki löysin pikselöinnin lisäks jotain hyödyllistä!

    VastaaPoista
  4. kun alotit tän blogin nii pelkäsitkö ikinä et joku ei-kiva-tuttu eksyy lukemaan ? mietin just blogin perustamista mut pelkään jotenki et mua pidetään nolona tms tyhmää :--D koko yläaste kiusattu (nyt olen 19v) ja se on jättänyt jotku traumat, että samaiset kiusaajat tulis nauramaan mulle ja öhh :D anteeks tää vuodatus, mut kaipaisin jotai neuvoja sulta ku oothan pitäny tätä blogia jonkin aikaa :)

    VastaaPoista
  5. upeet löydöt! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana toi ryppy mekko! Mulla on sama korallin värisenä, mut se on jäänyt ihan käyttämättä, olis pitänyt ostaa mustavalkonen :D

    VastaaPoista
  7. pakko kysyä, että oliko missä ginassa toi mustavalkoinen ryppy mekko alessa ? oliko ne muutkin alessa ? =)

    VastaaPoista
  8. voi vitsi ihana toi mustavalkonen mekko!

    VastaaPoista
  9. oot laihtunut huomattavasti! :)

    VastaaPoista
  10. Mikaela oot laihtunut ihan kauheesti! Oot tosi upea. ♥

    VastaaPoista
  11. anonyymi: kiitos :)

    anonyymi: en oikeestaan. Aina välillä tulee sellanen, etten pidä tätä esimerkiksi galleriassa esillä tms, koska haluaa ns vähän yksityisyyttä kaikilta tutuilta. Mutta jos blogia alkaa pitämään, ei siltä voi välttyä etteikö joku ei toivottu henkilö sitä lukisi, ellet sitten laita sitä vain kutsuttujen lukijoiden nähtäväksi.

    mutta rohkeasti vaan kannattaa edes aloittaa blogin pitäminen :)

    anonyymi: kiitos!

    nina: haha :D mä haluisin sen vielä mustana ja jonai värikkäänä :)

    anonyymi: se oli itiksessa alessa ja tais olla ton värin lisäksi vaan turkoosia :s ja muita ei kait ollut edes myynnissä siellä edes normaalihintaisena

    linda sofia: kiitos :)

    anonyymi: kiitos:)

    jeje: viel kiloja silti tiputettavana :)

    paltsku: kiitti!

    VastaaPoista
  12. niimpä, oot todellaki laihtunu tosi paljon! ja ihana mekko muuten:D

    VastaaPoista
  13. oikeesti vaikket uskokkaan tätä, mut sul on ihana kroppa! :) ja ihana blogi <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela