Friday, my love

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Iltaa höppänät. Mä pääsin vasta nyt kotiutumaan kunnolla kotiin. Tänäänkin on ollut menopäivä. Aamulla kouluun klo 10, koulusta suoraan piipahtamaan Lahteen, Lahdesta tultua suoraan salille (17:15), salilta käymään kaupassa äidin kanssa, sieltä kotiin käymään suihkussa, laittautumaa, kattomaan salkkarit ja taas mentiin. Lähdin ajelemaan Sannan kanssa ja äsken siis tulin kotiin. Huh!

Tänään oli koulussa eilen ostetut Lindexin pitsileggarit ja Vero Modan lörttöpaita ja vanha Onlyn farkkuliivi.


Illaksi heitin ihan perusjuttua päälle. GT musta lörttöpaita (UUSI), H&m ketjukoru, Piecesin farkkuleggarit (omistan kahdet tummansiniset, joten näihin [vanhemmat ja kuluneemmat] tein polviin reiät) ja 2nd hand H&m takki



Sry about vamma-asennoista! Otin noi äsken kauheella kiireellä, ennekuin sujahdin lämpimiin yövaatteisiin (mmmh<3)

Ja nyt ne tän päivän ostokset, jotka on kaikki Gina Tricotista!

Ihana mekko, jota oon kuolaillut jo kauan, mutta 29,90euron hinta on vähän mietityttänyt ja en ole koskaan edes kokeillut tätä. Mutta tänään löysin sen alerekistä 9,90e hintaan!!!!!! Ja mietinkö kahdesti? HELL NO. En edes kokeillut tätä kunnolla, koska oli aika hankalaa saada yksin takaa vetskari kiinni kokonaan, koska vyö oli kiinni mekossa takaalta hälyttimellä ja hankaloitti prosessia aika paljon. Mutta kyllä tää kait päälle menee tissien kohalta. Tai sitten laitan menemään :DJa kävi muuten tosi hyvä tuuri, koska siellä roikkui vaan kaksi 34kokoa tästä mekosta ja kait yksi 36. Tää oli ainoa vähän isompi :)
Toinen ostos oli kiva paksumpaa kangasta oleva musta lörttöteeppari, jolla oli hintaa 12,90e. Näitä oli kait 5 tai 6 eri värissä.
Kolmas ostos oli myöskin alerekistä ostettu trikoinen hame, joka maksoi vaan 4,90e. Tota on helppo yhdistellä moniin eri tyylisiin asuihin; niin rentoihin kuin myös juhlavampiikin.Viimeinen ostokseni oli kivat aurinkolasit, 5,90e.

Huomenna ajattelin pitää valokuvauspäivän, ja kuvailla viime aikojen ostoksia mun päällä ja erilailla yhdisteltyinä. En silti lupaa vielä mitään! Riippuu mun aktiivisuudesta :D

Ainiin, sain myös tänään kuulla että porukoilla on kummallakin mekoa kesäkuussa kait 5-7pv ja mullahan on 19v synttärit 4.6., joten on oiva mahdollisuus pitää synttärit! suunnittelin jo nyt, että jos sää on kiva, voisi kutsua porukkaa meille grillailemaan, saunomaan ja uimaan :) Ja tietenkin pitämään kivaa. Sitä odotellessa!

Nyt kömmin peiton alle lukemaan englannin kielistä Sweet valley Highia. Unei!

12 kommenttia:

  1. Onko teillä uima-allas kotona? :O Miten ihmeessä sulla on varaa ostaa tyyliin joka päivä uutta vaatetta? Turhamaista, sanoisinko.

    VastaaPoista
  2. Mäkin ostin eilen Ginasta tollasen trikoohameen, olisin halunnu myös mustana mut siel oli vaan harmaita joten otin sellasen : )

    VastaaPoista
  3. Paljonko oot laihtunut? Pliis vastaa nyt, sillä on aika tyhmää skipata nää kysymykset joita sulle esitetään!

    VastaaPoista
  4. anonyymi: on meillä ulkona. En mä osta joka pv uusia vaatteita, nyt tullut enemmän, koska sain 100e keskiviikkona huuto.netissä myydyistä vaatteista ja muutenkin oli rahaa vähän. Ja mä en juo alkoholia ollenkaan, joten mulla ei mene baariin/juomiin esimerkiksi sitä 30-70e lähes viikottain, vaan ostan sillä rahalla vaatteita tms. Eli voisi kysyä, miten jollain on varaa käydä baarissa dokaamassa joka vkl?

    rella: höh :( Lahdessa oli niitä mustina, harmaina, valkosina(kait) ja punasina vaikka kuinka paljon !

    anonyymi: anteeksi, en tarkotuksella skippaa! jos ne on vanhempiin postauksiin laitettu niin en välttämättä muista vastaa. Tammikuun alusta on lähtenyt sellanen 10kg. Nyt paino jumittanut aika samana melkein kuukaude.

    VastaaPoista
  5. Meetkö aina Lahteen omalla autollas? Paljon sinne on matkaa ja millainen auto sulla on?

    VastaaPoista
  6. Meen joo omalla autolla. kilometrejä on varmaan n.50 per suunta joten nopeasti pääsee :) tosin oikeastaan saman verran kun esim. itikseen tai jumboon. eilen menin junalla (20min kestää) koska oman auton saan korjauksesta vasta maanantaina.

    Mulla on punainen pieni toyota aygo :) jossain täällä blogissa sen kuvakin on. kait marraskuun postauksissa ainakin

    VastaaPoista
  7. miten sulla on vaatekoko kuitenkin sama jos 10kg jo lähtenyt?

    t:ana

    VastaaPoista
  8. Haha. Sweet Valley High kirjat on kyllä ihan parhaita : DD Yhtenä kesänä luin ne kaikki miltein kerrallaan :D

    nea

    VastaaPoista
  9. Ihana mekko! :) harmi kun täällä ei ole GT:tä.

    Meillä on samana päivänä synttärit, tosin täytän muutaman vuoden enemmän. :)

    VastaaPoista
  10. häh:O etkö juo ikinä alkoholia? arvostan sitä tosi paljon :) tai siis multa heruu rispektiä!
    ihania ostoksia, oot ihana<3

    VastaaPoista
  11. Ihania ostoksia! :) Ja oot söpö!♥

    VastaaPoista
  12. Ana: On muun vaatekoko pienentynyt yhdellä koolla ainakin. Vanhat vaatteet istuu silti suht hyvin, koska ne on ollut tyköistuvia, mutta uudet vaatteet oon ostanut ainakin koon pienempinä :)

    nea med bella: mä en oo aikasemmin koskaan lukenut niitä, mutta nyt enkunkurssilla piti lukea englannin kielinen kirja ja päädyin tohon :) mutta ens kesänä minäkin varmasti tuun lukemaan noita :D Ehkä jopa englanniksi lisää.

    suskii: paras päivä!

    anonyymi: Kyllähän mä tietenkin joskus juon, mutta TOSI harvoin. Abiristeilyllä tuli juotua yhtenä iltana, mutta esim vuoden alusta laskettuna oon juonu alkoholia kait yhteensä 4kertaa ja vaan kerran sillain että olisin ollut humalassa. Mutta ennen vuoden vaihdetta olin elokuun puolesta välistä saakka juomatta :) Ei se vaan oo mun juttu. Tykkään käydä baareissa jne, mutten mä tarvi sitä että pitäisi juoda siellä. Se ei vaan koskaan oo ollu mun juttu, ja ihan hyvä sinänsä! :)

    niny: <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela