Tällästä tänään

tiistai 3. maaliskuuta 2009


Tykkään teistä!

Tässä on muutama mun ottama kuva Crissestä.

Ja pari ihanaa hissin peiliteinikuvaa :D


Oon mainosten uhri. Tai en tavallaan mainosten, mutta muiden ostosten. Ostin eilen muutamassakin blogissa nähdyn Lindexin nuorten osaston trikoisen biker-takin! Rakastuin siihen heti ja pakkohan se oli käydä ostamassa. Hintaa oli siis vain se 16,95e. Samalla mukaan tarttui ruskeat (kuva vääristää) Wayfarer-tyyliset aurinkolasit 5,95eurolla. Yksi ihana kaulakoru sinne vielä jäi. Pitää katsoa, jos se huomenna löytyisi Riihimäen Lindexistä.
Olen siis huomenna vasta menossa isiä moikkaamaan. Sitten saan tietää onko se tuonut mitään tuliaisia! (hope so)

Tänään kävin kiertämässä yhden uuden kirpparin Crissen kanssa. Mukaan tarttui tavallaan hirveä, mutta tavallaan ihana "Moschinon" korkeavyötäröinen hame 50sentillä. Voi toi kesällä olla ihan kiva valkoisen topin, läpsyjen ja aurinkolasien kanssa!

Niin, ja ennenkun unohdan, kerron vähän väliaikatietoa mun Piimax c+biotiini kuurista. Mitään pahaa sanottavaa ei mulla ole. Hiukset on oikeasti kasvanut suunnilleen 3-4cm ja aikalailla sen kuukauden oon tätä syönyt. Normaalisti mulla kasvaa hiukset kuussa vain n.1cm, joten olen TOSI tyytyväinen kasvuun. Ah, omat pitkät hiukset, jos kasvu jatkuu samana, HERE I COME! :D

Tabletteja otetaan kolme kappaletta päivässä. Ite otan ne aamuisin yleensä mehun kanssa, koska ne haisee ja maistuu TOSI pahalta! Joten pureskelemista en suosittele!

On myös kyselty, onko vaikuttanu muiden juttujen kasvuun, esim kynsien. Itse oon niin laiska hoitamaan kynsiä, koska pureskelen ja revin niitä. Siksi mulla on aina lakka kynsissä. Pidän ne myös edellä mainittujen syiden takia lyhyinä ja muutenkin treeneissä on hankala olla pitkien kynsien kanssa. Joten tablettejen vaikutusta kynsiin en oikein osaa sanoa. Tän purkin mukaan pitäisi vahvistaa ja kasvattaa kynsiä.

Muut karvat, kuin hiukset ei ole tällä kasvanut. Joten älä pelkää, et omista seuraavana aamuna amisviiksiä tai selkäkarvoja!

Toivottavasti tästä oli apua :) Jos vielä joku kysymyttää, niin kysykää!

Niin vielä kerran! Yksi kysy, että enkö pidä clip-oneja enää. Voi kyllä pidänm ja niitä jouluna saatuja 60cm clipsuja, mutta ne mun pitkät rakkaudet on ITSESTÄÄN katkeillut niin paljon, että on nykyään tän pituiset, mitä kuvissa hiukset on! En tajua, koska oon samalla tavalla hoitanut niitä pitkiä, kuin niitä aikaisempia, jotka on mulla kuitenkin ollu sen 9kk ja ihan hyvät vielä. Ja edelleenkin käytössä. Tuntuu turhalta, että maksettiin niin paljon näistä, ja nyt nää on jotain 35cm kahden kuukauden jälkeen!

Lähetin Dreamhairille sähköpostiakin ja vastauskin tuli, ettei ole vastaavaa ennen käynyt ja pyysi lähettämään kuvan. No minä lähetin eikä oo mitään kuulunu. Voiskin itseasiassa nyt laittaa sinne sähköpostia ja kysellä, saanko uudet.

Nyyh, haluun nää takas :(

9 kommenttia:

 1. Paljonko sä olet maksanut tuosta Piimax c+biotiinista ja apteekistako ostit? <:

  VastaaPoista
 2. haluisin myös tietää et paljon makso ja mistä ostit :>
  ps. ihanaa ku postaat näin aktiivisesti =D !

  VastaaPoista
 3. mä ostin niitä yks päivä tässä, makso 5 euroo tasan ja ostin kauppakeskuksesta: )

  VastaaPoista
 4. Mäki oon alkanu syömää tota Piimax c+ juttua, kun kehuit sitä niin paljo :D En oo kyl syöny viel nii pitkään, et osaisin sanoa, vaikuttaako se jotain.
  Ja hei, ei ne ny niin pahalta maistu, ku tottuu :> Sä sentään ilmeisesti osaat niellä ne kokonaisina, mun on PAKKO pureskella ne, ku oon niin outo enkä osaa niellä niitä muuten :DD et oo onnellinen :P

  ps. joku sun hiuksia kadehtiva on ihan selvästi noitten clippihiusten katkeilemisen takana, leikelly niitä sun huomaamatta :<

  VastaaPoista
 5. Plöplö, mieki susta. :D

  Tää on epäreilua, joka ikinen bloggaaja ihkuttaa tuota samaa pirun biker-takkia ja meille pohjoseen ei oo ees suotu koko Lindexin nuorten osastoa! On se vaan niin väärin. :<
  No, jos sitten netistä..

  Mutta - nyt kun en ole aiemmin kehaissut, niin blogis nimi kuulostaa muuten aika hyvältä. :>

  VastaaPoista
 6. Muaki kiinnostaa toi piimax C + biotiini. Ihana toi biker takki ((=

  VastaaPoista
 7. aaaah noi pitkät hiukset ;) oot kaunis noissa kuvissa ! mikaela olet super hot tyttö tuon kokoisena älä laihduta :)

  VastaaPoista
 8. Itse oot ihana ja kaunokainen (ja varsin lupaava valokuvaaja)!

  VastaaPoista
 9. syötkö vielä noita piimax c+biotiini-tabletteja? toimiiko edelleen? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela