Monday

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Tänään on ollut ihan mukava päivä, vaikkei aamu alkanutkaan kovin ihanissa merkeissä. Käyn lähes joka aamu vaa'alla katsomassa painon (pakkomielle) ja se näytti melkein 2kg enemmän kuin perjantaina. Tuli ihan hirveän ahdistava ja itkuinen olo. Tuntui taas, että epäonnistun vaan kaikessa mitä teen. En meinannut lähteä kouluun, koska oli niin ruma ja läski olo. Äiti silti sai mut pakotettua sinne kouluun... Noh, ihan hyvä että menin.

Tavallaan "palkintona" kouluun menosta tuli tänään H&m:än paketti!Paketista löytyi tyynyliina, kaulakoru ja 4kengät.
Tohon tyynyliinaan tykästyin tosi paljon! Nyt pitäisi vielä saada verhot vaihdettua. Tai oikeastaan ostettua uudet verhot.
Kengistä en ole ihan varma pidänkö yksiäkään. Mistään niistä ei tullut sellanen "pakko saada" oloa. Roosia en ainakaan pidä, enkä mustia peep toe-kenkiä. Leopardeista ja liiloista en ole vielä ihan varma. No, on tässä aikaa miettiä.
Kaulakoru on aika massiivinen, mutta siihen siinä juuri tykästyin. Mutta silti tuli jotenkin sellanen olo, että tuleeko käytettyä.
Tossa kuvassa ehkä vähän liian alhaalla. Ja sopisi ehkä erimalliseen yläosaan paremmin. Pitää tätäkin miettiä.

Mitkä pitäisi pitää teidän mielestä?

Päällä oli tänään Gina Tricot toppi, Primarkin löllöneule, Piecesin farkkuleggarit, Lindexin rannekorut ja H&m korvikset ja niittivyö.

Mulle muuten soitettiin tänään yhdestä kesätyöpaikasta ja pyydettiin haastatteluun ensi viikon keskiviikkona! Työpaikka olisi yksi huoltoasema ihan täällä Mäntsälässä. Toivottavasti haastattelu menisi hyvin ja saisin sen paikan. Ei ole kuulunut mistään muista työpaikoista mitään, mihin olen hakenut. Ja monet tututkin sanonut, että työpaikkoja kesäksi tosi huonosti jaossa.

11 kommenttia:

  1. Eikös Timo T.A. Mikkonen asunu Mäntsälässä? Ootko törmänny kaveriin?

    Hei, ei kannata antaa sen puntarin masentaa, muutaman kilon painon vaihtelut voi olla vaan nestetasapainosta johtuvia! Vettä vaan hulluna ja suolaa tosi vähän niin se paino lähtee taas alaspäin.

    Ja nuo leopardikuvioiset peep toet on ihanat! Ne pidät ainakin!

    Ja olen kuullut, että talouden taantuman ei pitäisi vaikuttaa kesätyöpaikkojen saatavuuteen negatiivisesti, onnea kesätyön hakuun silti!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti työhaastattelu menee nappiin, peukkuja pidetään!

    Leopardikengät on ihan huiput <3 Tosin ite en tykkää peep toesta ja odotan että normiballerinat leokuosilla sattuis jostain käveleen mun syliin ;)

    VastaaPoista
  3. Upee koru, kävis varmaan tuubimallisen yläosan kanssa tosi hyvin! :>

    VastaaPoista
  4. se on ihan normaalia, että kun olet alkanut bodaamaan - paino nousee. nimittäin sun LIHASmassa nousee ja lihas painaa. se ei ole läskiä vaan lihasta! joten lopeta se puntarilla käyminen, se ei nimittäin toimita mitään virkaa tässä vaiheessa kun bodailet.

    mulla oli just kurssi tästä aiheesta ja kehottaisin oleen varovainen ton "superterveellisen" elämän kanssa, ettei toi kääntyis sua vastaan.. :\

    tsemppiä<3

    VastaaPoista
  5. Toi koru on aivan ihana! Ehdottomasti pidät sen!! :) Se ois upean näköinen jonkin biletopin kanssa, jossa olisi avoinainen kaula-aukko. Taidanpa laittaa tilausta H&M:lle :)

    VastaaPoista
  6. Eeva: Muistaakseni Mikkonen asuu Myrskylässä, mutta on kyllä asunut Mlässä. :) Tuli mieleen kun Voicen aamujuontajat suututtivat Mikkosen nimenomaan sanomalla hänen asuvan Mäntsälässä.

    VastaaPoista
  7. Minä pitäisin kaikki. Mielestäni olivat ihanat! Tosin, jos ei tunnu omalta, niin sitten ei vain tunnu :/

    VastaaPoista
  8. minkä kokoset noii leopardit on ku jos et pidä niitä ja jos ne on mun kokoo ni voisin ostaa ne sulta hihhih ku en jaksais oottaa siihen kesäkuuhun =DD

    VastaaPoista
  9. Hei piti kysyä noista sun pidennyksistä? Onks ne aitoa hiusta? Ja paljonko sulla on sitä hiusta? Meinaan kun itse en tarvii pidennystä, vaan lähinnä tuuhennusta, ja siksi oon meinannu hankkia tollaset.. noihan oli klipseillä vai?

    VastaaPoista
  10. Hei hyvä tyttö, siinä olet juuri nyt nätti. Älä ota liian lujaa kiinni puntarista, sillä on ihan tavallista että paino heittelee jonkin verran. Pikkuhiljaa vaan eteenpäin :-)
    Tuo kaulakoru ja leopardikuvioiset kengät on aivan ihanat.

    VastaaPoista
  11. eeva: täällähän se on joskus asunut :) en kylä ole varma onko mun aikana. joten en ole törmännyt.

    oon nyt yrittänyt juoda vettä paljon janoi leopardit pidin ;)

    roosa: mun äidillä on tavalliset leopardiballerinat ;D

    sofia: niimpä :)

    anonyymi: mmm, ehkä. mutta jotenkin se vaa'an numero vaan lannistaa mua ihan kamalasti.

    miranda: oot oikeessa :) ja pidinkin sen!

    anonyymi: niinhän se menee :) en ite ees nrj:tä ennen tiennyt että se on täällä asunut :D

    kullanmuru: niimpä. olisihan kaikki kiva pitää, vaikkei tulisi käytettyä mutta rahakysymys :(

    essi: sori, pidän ite :D mut 40 ne on. olis kait ollu liian isot sulle?

    lizzie: aitoa pitäisi olla, mutta en tiiä paljon näitä on :s mä ite tykkään paljon clipseistä, joten suosittelen :)

    hetuu: kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela