Kjol

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

PAKKO SAADA SE YKS!!!!!

Nimittäin Gina Tricotin kukkahame. Olen sitä aikasemmin jo ihaillut GT:n sivuilla ja liikkeessökin, mutten ole silti edes kokeillut, koska se on samanlainen, kuin se mun ruusuhame, mutta vain eri printillä.

Mutta tämä neitihän sai kamalan pakko saada-kohtauksen eilen illalla, kun eksyin Madeleinen blogiin ja näin nämä kuvat:Mun on oikeesti ihan pakko saada toi hame! Ja mielellään myös joku värillinen farkkutakki.
Mulla tosin on jo suunnitelma ton hameen saamiseksi! Ajattelin, että soitan valmiiksi Helsingin keskustan Gina Tricoteihin ja pyydän varaamaan valmiiksi sen hameen mulle kassalle perjantaiksi. Oon menossa mummon kanssa perjantaina kattomaan sibelius akatemian konserttia ja ajattelin, että sanon hakevani sen hameen nopeasti ennen sitä ja mummo voisi antaa rahaa mulle siihen :D Meinaa mulla ei oikeastaan ole yhtää rahaa, paitsi just se 20e mitä toi hame maksaa, ja se raha tulee perjantaina. Toivon että suunnitelma onnistuu, ja perjantaina olen ton ihanuuden omistaja ;>
Illemmalla tulee asupostaus tältä päivältä. Nyt lähden työhaastatteluun :s

2 kommenttia:

 1. omituista,ettet mitenkään voi hillitä osteluasi, et vaikka sulla ei ois rahaakaan. mun mielestä se alkaa olla jo siinä pisteessä että kannattaa hankkia jotain apua. sitten kun alat tienata omaa rahaa ja maksaa laskuja ja vuokraa, oot aika kusessa. oot jo (kohta?) 19, pitäis kyllä alkaa päästä jo eroon holtittomasta rahankäyöstä.
  tuo hame ei mun mielestä ole sen arvoinen edes.

  no, sori valittelut, olet kaunis ja mukavanoloinen tyttö mutta sun pitäis alkaa ajatella vähän eettisemmin eikä ostaa joka ikistä rytkyä jonka näät. tuo halpiskauppojen tyhjäksi ostelu + yksityisautoilu jättää susta aika suuren ekologisen jalanjäljenkin..

  no plaaplaaplaa :D venähti pitkäksi, mutta tämä on mulle tärkeä asia ja muutenkin ://

  VastaaPoista
 2. Tuo hame on kyllä hirmuisen suloinen. Katselin samaista hametta GT:ssa muutama päivä sitten, mutta rahansäästö-kuuri kielsi menemästä sen kanssa sovituskoppiin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela