Kadonnut sinfonia

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Vitsi, jäin niin ihana fiilis siitä baletista! Esitykset oli hyviä, ihanan monipuolisia. Kaikki oli modernia balettia, mutta kahdessa oli klassisia piirteitä, yksi oli sitten taas kokonaan sitä lattialla ryömimistä :D Näin muuten Jukka Haapalaisen siellä naisystävänsä (tai vaimonta tai joku sellanen) kanssa :)

Päälle laitoin H&m paidan, Gina Tricot vyö ja hame, avokärkiset ballerinat ja Guessin laukun.

Niin ja arvatkaa mitä! Meille on tulossa kolme villakoiranpentua jenkeistä ja mä saan ehkä sen valkoisen kääpiöuroksen! Äiti sitä tavallaan itse ehdotti, kun sanoin että haluan toisen koiran. Nyt sitten oletettavasti se valkoinen jää meille ja muut lähtee kasvateiksi :)
Kuva.

Vitsit, sitten voin ostaa sille kaikkia ihania vaatteita :D Meillä olisi sellanen kultanen kantolaukku, muttei sitä nyt pojalla voi käyttää :( Täytyy ostaa joku ihana. Olis mulla kyllä sellanen pehmustettu Burberryn kantolaukku, mutta se on avonainen. Niin ja sen koiran nimessö on Billy boy. Siitä tulee joku Billys pizza :D Tai lihava tai hölmö, niinku meiän muitakin koiria kutsutaan noilla ihanilla hellyttelynimillä.

Huomenna tosiaan on lähtö suoraan koulusta sinne Baltic Princessille bongaamaan julkkiksia. Nähdään perjantaina! :)

Nyt nukkumaan, unei!

9 kommenttia:

 1. tosi söpö asu! toi vyö on niin kiva :*

  VastaaPoista
 2. Mitä vittua, kolme uutta koiraa? :O

  Tuli vaan mieleen, kun luin tuota postaustasi ja sanoit ostavasi sille kaikkia vaatteita ja kantolaukun, niin arvaa vaan, kuinka moni koira oikeasti pitää, jostain vitun vaatteista tai kantolaukuista? Jos sun on ihan pakko saada puettaa sitä, niin suosittelen ennemminkin jotain pehmolelua.

  Sulla ei taida olla pahemmin kokemusta koirista. Ja taidat tosiaankin luulla, että villakoirat on jotain kantolaukussa kannettavia imagon nostattajia. Vaikutatkin just sellaiselta rikkaalta ja hemmotellulta paskalta. -.-

  Kohta varmaan saammekin "nauttia" täällä blogissa, koirasi kuvista, johonkin ihQ pinkkeihin vaatteisiin ja Burberryn kassiin ängetyn koiranpennun kuvia..

  Ps. Et kumminkiin julkaise tätä kommenttia, mutta ei haittaa. Kunhan vaan luet tämänja mietit vähän..

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen, aivan ihana hame. =)

  VastaaPoista
 4. ei mikaela oo mikä tyhmä...koska kyl koiriii saa kantaa mis ite haluu..ooot vaaa kateelline ja niil on varmaa rahaa enemmä ku teil ! senki anonyyminä esiintyvä..

  VastaaPoista
 5. Anonyymillä ollu huono päivä, ku noin valittanu :o "kuinka moni koira oikeasti pitää, jostain vitun vaatteista tai kantolaukuista?"
  -Kyllä ainaki minun koira tykkää makoilla kantolaukussa kun kanneksin sitä, eikä myöskään näytä pistävän pahakseen kun laitan sille esim. ulos mentäessä haalarin/takin päälle ettei tule vilu ;D Tee uus postaus pian, olis kiva lukea reissusta :D

  VastaaPoista
 6. Koiran pukeminen voi aiheuttaa sen, että muut koirat eivät voi lukea sen ruumiinkieltä ja näin voivat käyttäytyä agressiivisesti ja epäluuloisesti sitä kohtaan. Humpuukia sanon minä.

  Hyvä kun laitoit sen liilan hameen, sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. Mä rakastan balettia! Harmi kun tuo toinen osapuoli ei, joten se ei ikinä myöskään vie mua sinne :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela