Friday

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Ensimmäiseksi maailman tärkein ilmotus! SAAN SEN H&M DIVIDED BIKER-TAKIN! Meidän koulun ihanainen Essi lupautu myymään mulle sen (oli ostanut liian ison) ja maanantaina saan sen. I'm so happy happy!

Sitten toisiin juttuihin. Mikä onkaan parempi tapa viettää perjantai-iltaa, kuin katsella vaatteita netistä?

Löysin Bikbokin sivuilta ihanan paidan! Ja siitä sain inspiksen ehkäpä toteuttaa sellaisen itse.
Gina Tricotin sivuilla olisi juuri täydellinen paita siihen tarkoitukseen. Rakastan tota koralli-väriä ja kaula-aukko on just kiva. Saisi rennosti toisen olkapää paljaaksi.
Ja tietysti löysin GT:n sivuilta pari muutakin kivaa juttua!
Oon nyt ihan hulluna viiltoihin ja kaikkiin hapsuihin. Mulla ei kohta ole enää yhtäkään ehjää t-paitaa :D Oon vähän innostunut kustomoimaan. Esittelen niitä, kuhan jaksan kuvailla.
En ensiksi lämmennyt ollenkaan haaremihousuille, mutta nyt kun on blogeissa nähnyt niitä kivasti yhdisteltynä, olen alkanut itsekin himoitsemaan niitä.

Haaremihousut, YES or NO?
Toi liivi on niiin ihana! Kiitos lukijalle vinkistä :) Pakko saada toi!

No tein mä muutakin tänään, kuin istuin vaan koneella. Olin nimittäin Temppeliaukion kirkossa katsomassa Sibelius Akatemian Sinfoniaorkesterin konserttia. Tosi ihana tapahtuma oli ja pari ihan söpöä poikaakin bongasin ;D







Päällä oli GT sininen paita, leggingsit, H&m vyö ja kasa ketjuja kaulassa. Jalassa oli mustat 2nd hand saappaat.

7 kommenttia:

  1. aivan ihania vaatteita olet jälleen löytänyt :) itsekään en ensin tykännyt noista haaremihousuista, mutta nyt olen alkanut lämmetä ja taidan haluta itselleni sellaiset ;>

    VastaaPoista
  2. kieltämättä nuo haaremihousut on ihanat,itse ostin pari viikkoa sitten juuri tuona kyseisenä mustana ja keskiviikkona ois tarkotus hakea vaaleanpunaisena :) tiedä miten niitä saa yhdisteltyä,mut se on sitte sen ajan murhe!

    VastaaPoista
  3. kiva postaus!
    Mihin oot muuten kadottanu sen näitä luen blogilistan?Se oli kiva...

    VastaaPoista
  4. voi vitsi miten ihania vaatteita :)) <3 pitäisköhän munkin kokeilla tota paitajuttua ? täältä sun blogista löytää kivoja vinkkejä kustomoida vaatteita <3

    VastaaPoista
  5. 8))))))))))))))))))))


    ps. mul on noi GT:n haaremihousut hehe :)

    VastaaPoista
  6. kiva asukokonaisuus, itsellänikin on tapana bongailla söpöjä kundeja aina julkisilla paikoilla, oli sitten kyseessä citymarket tai pikkusiskon koulun joulujuhlat ;)
    mistä muuten saat otettua noita GT:n vaatteiden kuvia? itse olen yrittänyt niitä sieltä sivilta ottaa, mutta jostain syystä ei onnistu :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela