DIY: niittiliivi

torstai 26. maaliskuuta 2009

Kävin tänään Lindexissä ostamassa Saralle sitä lahjaa ja samalla katsastin ale-rekin, jos sieltä löytyisi jotain ja tadaa, löytyihän sieltä!

Meinaan musta kankainen liivi vain 5eurolla! Ja siitähän sain idean tehdä itse niittiliivin käyttäen liian ison niittivyön niitit.
Ensiksi irrottelin saksia apuna käyttäen niitit vyöstä. En suosittele sormilla repimistä, nimimerkillä keskeltä lohjennut kynsi.
Ja tässä on lopputulos. Toinen puoli jäi vähän vähemmille niiteille, mutta ajattelin vaikka ostaa Lindexistä niittirannekkeen ja siitä repiä ne niitit ja laittaa tähän.

Ite tykkään tästä ihan kamalasti! Ehkä tää tyydyttäää mun niittiliivinälän hetkeksi :) Vieläkin silti himoitsen tätä Gina Tricotin yksilöä. Noo, ehkä sekin löytää joku päivä tiensä mun vaatekaappiin.
Mitä tykkäätte? :)

Heheheh, mun pitäis tällä hetkellä olla tekemässä niitä pohjustuksiä huomista äidinkielen koetta varten, mutta yllättäen sain inspiksen juuri nyt illalla tehä ton liivin :D Ja nytkin vaan istun koneella. Hyvä minä...

20 kommenttia:

 1. HEI MEINASIN KANS OSTAA TOLLASEN LIIVIN :------)

  ~Elina

  VastaaPoista
 2. Hieno liivi tuli, kelpais tännekki.. :D

  VastaaPoista
 3. I like it! Voitko joskus laittaa kuvan, jossa sulla on kyseinen liivi yhdistettynä johonkin asuun.. :) Ois kiva nähdä vaikka useampia yhdistelmiä! Täytyy kyllä sanoa että olet tosi mukavan tuntuinen tyttö, ja blogiasi on kiva lukea! Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. ei vitsi miten hieno, haluun niittiliivin :))

  VastaaPoista
 5. Älä mitään nittiranneketta lähde tuhoamaan! En usko että ne niitit eedes lähtee kauhean helposti, eikä niitä varmaankaan olisi edes tarpeeksi. Tuollasia niittejä sää ostaa irtonaisinakin.

  VastaaPoista
 6. AIVA IHANAN LIIVIN OOT TUUNANNU! ja en mää ainakaa huomannu että kummalla puolella olis ollu enemmän ':)

  VastaaPoista
 7. Jätte kiva ! mun piti ostaa tuo liivi myös tässä ja toteutella, mutta unohdin tyystin. Ehkäpä toteuttelen myöskin tässä :--)

  VastaaPoista
 8. hei ois kiva nähä toi sun päälläs ;>

  VastaaPoista
 9. Ei vitsit miten hieno!! Ootko harkinnu vaatesuunnittelijan uraa? Sussa olis potentiaalia! :)

  VastaaPoista
 10. https://www.ginatricot.com/fi/#/product/26255900

  jos ei näy niin tonne sivulle ja bleiserit ja jakut. se niittiliivi, iha sairaan siisti. hienompi ku se mitä katoit tukholmas : D

  VastaaPoista
 11. Hei pakko kysyä että, miks asetat ittelle nii kovat rajoitukset. siis että pakkotulla tosi laihaksi.. koska et todellakaan oo yhtään lihava. tiiän , että jotku haluais olla jotai yhtä laihoja ko mallit mutta se ei oo tervettä.. kantsii ennemminki syödä reippaasti ja kiinteyttää.. :) siis mää vaan yritän sanoa että sun kierre saattaa paheta kuhan oot sen kymmenen kiloa saanu pois.

  VastaaPoista
 12. http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=101844960

  ^ tuolla olisi se sun haaveilema friisin hapsulaukku :-)

  VastaaPoista
 13. Ei vitsit miten hieno!! Ootko harkinnu vaatesuunnittelijan uraa? Sussa olis potentiaalia! :)

  niinpä!

  VastaaPoista
 14. eikö sulla ole enää galleriassa kuvia? :o

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela