Aurinko!

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Jes! Enää yksi koe ja sitten koittaa tavallaan vapaus. Ens jakson lukuaineet on kyllä ihan tappoa (EN6 ja 10, MB6, RU5, AI 5), mutta onneksi niitä on tasottamassa kaksi liikunnan kurssia. Hyvä tsemppi ennen kesälomaa, kun tulee käytyä salilla, treeneissä ja niiden lisäksi vielä liikuntaa 6x75min koulussa :D

Aamulla lähdin kokeeseen kirjaimellisesti suoraan sängystä (heräsin 8:07 ja koe alkoi 8:30). Pitkän tauon ansiosta pääsin kotiin vaihtamaan vaatteet yms. ennen kertaustuntia.

Päälle laitoin H&m t-paita, DIY niittiliivin, Lindexin käärmeleggarit ja kaulaan mummon vanhan ketjun ja H&m hammaskorun.

Ulos uusi Biker takki ja 2nd hand saappaat. Kohta pitäisi lähteä salille ja sen jälkeen lukea kokeisiin. Oon taas keksinyt kaikkea välttääkseni lukemisen. Mm. hengailin koirien kaa ulkona, kävin näyttämässä autoa Toyota-huoltoon ja varaamassa korjaus ajan, käynyt kirpparilla (ostin farkkutakin, esittelen myöhemmin), tehnyt ruokaa (!!!!) ja vähän järkkäillyt paikkoja. Niin ja etsinyt kotoolta jotain naulakkojuttuja :D

Vois ehkä oikeesti ottaa itteä niskasta kiinni ja oikeasti lukea.

Meiän peppi otti kaiken irti auringon paisteesta... Tosin lumikasassa :D

Meiän höppänä :)

12 kommenttia:

 1. tosi kiva asu! :) ja toi bikertakki on upeee sun päällä<3

  en malta oottaa kesäää!

  VastaaPoista
 2. Heh, mä olin että mikä ihmeen H&M:n hammaskoru, ei kait H&M:stä nyt mitään hammaskoruja saa tai miksi olisit sen edes maininnut.. Siis luulin että puhuit semmoisesta korusta mikä laitetaan hampaaseen :D Sitten kuvasta tajusin, mitä tarkoitit..

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän sama homma tän koeviikon kanssa, että juuri silloin kun pitäisi lukea, tulee keksittyä kaiken näköistä puuhaa. Juuri siivoamista, kirppiskierros, lehtien lukemista jne jne, tämä kyllä ehkä sitten näkyykin arvosanoissa, hups : ))

  VastaaPoista
 4. OMG OMG OMG! Ihana asu :o<3

  VastaaPoista
 5. Moiks! en tie onks tää nyt ihan idari idea, mut voisitko joskus esitellä sun sali vaatetusta? Oon ite aatellu alotta salilla käymisen, mut ei hajuakaan miten sinne pitäs pukeutuu..tai siis et millaset ois niinku mageet salivaatteet, mut samalla tietty käytännölliset :)

  VastaaPoista
 6. tosi kiva asu! Kokeilin tänään tota bikertakkia ja meinasin kuolla rakkaudesta. Se on vaan niin upea :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymille: salille kannattaa laittaa verkkarit/collegehousut ja mukava toppi/t-paita. Ei sinne sen kummempaa tarvitse. Salille mennään treenaamaan eikä näyttämään "mageelta".

  VastaaPoista
 8. vilmm: sama!

  miranda: voi ei, hölmö! :D

  jenna: älä! :D Noo, nyt kävi näin.

  anonyymi: omg omg kiitos! :D

  vviivy: kiitos :)

  anonyymi: noh, ette välttämättä haluu nähä mutta voin esitellä :D

  peepu: niin on!

  anonyymi: niimpä :)

  ilona: voi kiitos!

  dolce: peppi on kyllä söpö<3

  VastaaPoista
 9. heey! mist toi biker takki o :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela