ABC kissa kävelee

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Vietin lauantain todella kehittävissä merkeissä kiertämällä ABC-huoltiksia Lauran ja Haidin kanssa. Tuskailun jälkeen päädyin äkkilähdöllä kahdeksan aikaan Järvenpäähän ABC:lle ja siellä saatiin mahti-idea lähteä Riihimäen ABC:lle. Noo, siellä oltiin jonkun aikaan, kyttäiltiin poikia (eli hihiteltiin) ja siitä mentiin moikkaamaan nopeasti mun muutamaa kaveria. Lopulta päädyttiin Hyvinkään ABC:lle siinä puoli 12 aikaan.

Vaikkei mitään erikoista tekemistä ollutkaan, oli silti tosi kivaa. Autossa oli maailman tyhmimmät mutta silti hauskimmat jutut, kehiteltiin mahtava suunnitelma ensi perjantaiksi ja juteltiin yleisiä tyttöjen juttuja. Tälläsiä iltoja lisää!

Riihimäen ABC:

Vaatevalinnat oli supernopeet, joten samat jotka tais olla keskiviikkona vai torstaina. Eli paita GT, takki 2nd hand ja Piecesin farkkuleggarit. Lisäsin vaan H&m kultaset sydänkorvikset ja kaulakorun.

Huomenna, tai oikeastaan tänään suuntaan ehkä taas Riihimäelle käymään siellä isällä. Ja ehkä mummollakin, jos se on jo terve. Ja illalla sitten treenit, jee!

Nyt nukkumaan, unei höpsöt!

3 kommenttia:

  1. voi kiva varmasti on ollut hauskaa ! tuollaiset äkkinäiset päähän pistot ovat kyllä aina tosi hauskoja itsekin kavereiden kanssa aina yht äkkiä mennään paikasta toiseen mutta silti se on kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! <3
    puhuit tos joskus Piimax C+biotiini-tableteista, niin onko ne oikeesti tehonnu näkyvästi hiuksiin? olis suunnitelmis ostaa jotain vastaavia, mut en tiedä onko kaikki niin luotettavia... kasvaako tolla vaan hiukset, ei kynnet tms? ja kuinka paljo? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela