Miss you already

tiistai 3. helmikuuta 2009

Ensiksi kuvapostaus Cheerleadingin SM-kisoista ja eilen ollusta Spirit Shakin' Cheerleadersien kauden päättäjäisistä.

SM
Mäki pääsin stunttailee!



Kuvia ei valitettavasti oo vielä ohjelmasta tai palkintojenjaosta yms :(

Kisat meni ihan ok. Ei tosiaankaan odotettu kärkipään sijotuksia, muttei oltu ihan vikojakaan!

Kisoista ostin (mulle ostettiin) keltaiset ja valkoset shortsit ja kisa t-paidan. olisin halunnut kultaset pomskut, mutta ne oli loppunut ku sponsorit helty antamaan lisää rahaa :(

SM-jatkot
Koko joukkue!

Ilta oli alussa ihan kiva. Tanssittiin, juteltiin ja naurettiin. No sitten muutama meni niin huonoon kuntoon, että niitä piti hoitaa koko ajan ja ainoana selvänä siellä pidinkin niistä huolta parin muun tytön kanssa. Ja tietenkin sinne tuli ylimääräisiä kundeja, paikat alko menee rikki, sotkusiks ja kaikki vaan raivos ja huus toisilleen. Onneksi saatiin ne ylimääräset pois, vessan ovi korjattua ja siivottua, ennenku kämpän omistaja tuli takas (jatkot pidettiin yhen joukkuelaisen siskon kotona, joka on meiän valmentaja). Fiilis oli aika paska, kun lähti himaan.
SSC kauden päättäjäiset

missä vaan, milloin vaan!

Joukkue+valkut

ps. hukkasin näköjään alahuulen jonneki!

Joka vuosi SM-kisojen jälkeen pidetään kauden päättäjäiset, jossa syödään sipsia, karkkia ja kaikkea muuta hyvää, jutellaan, joukkueet esittää "ohjelmia" ja jaetaan jokaisesta joukkueesta yhdelle tyttöjen valitsema Vuoden Cheerleader-pokaali(btw, sain viime vuonna!)+valmentajat palkitsee yhden.

Tää on ihan hirveää, että joutuu luopumaan noista tytöistä. Ei me tulla enää koskaan olemaan joukkue ja ei nähdä niin usein. Omat päättärit pidetään tässä tai ens kuussa juomingin merkeissä. Ja yritetään tulevaisuudessakin nähdä. Mutta silti. Näiden tyttöjen eteen on aina tehny kaikkensa ja niiltä on oppinut tosi paljon; elämästä ja cheerleadingista. Tuun aina kaipaamaan ja rakastamaan niitä! Spirit Shakin' typhoon! (sydän)

Päällä oli eilen H&m musta paita, H&m vyö ja piecesin tummanharmaan farkkuleggarit.

Jes, jes, jes! Vihdoin koeviikko ohi. Tänään tuli supermega kiire kouluun. Koe alkoi puoli9 ja heräsin 8:18! Äkkiä vaan vaatteet päälle, hiukset kiinni ja pesen naaman. En ollut ihme ja kumma kun vaan minuutin myöhässä. Onneksi ei tarvinnut jäädä kouluun kokeen jälkeen vaan pääs lähtemään heti sieltä kotiin. Ja pelastuin siltä, että puolet koulusta näkee mut ilman meikkiä ja tukka paskasena.

Eilen kävin lääkärissä ja juteltiin siitä syömisestä ja oksentelusta pelkästään. Se päätti, että tehään se lähete ravitsemusterapeutille ja sisätautilääkärille.

Hassua, että treeneistä on nyt melkein kuukauden tauko! Alan siihen saakka käymään kaksi kertaa viikossa jumpassa. Toinen on reisi-vatsa-pakara kiinteytys ja toinen joku Power move. Tuntukuvaus oli tällänen: Tehokas koko kehoa muokkaava lihaskuntoharjoitus aerobista kestävyyttä unohtamatta. Liikkeet tehdään neljän liikkeen sarjoina, joissa toistomäärä on 16. Sarjojen väliin tehdään maksimikestävyyttä harjoittavia sykkeenkohotusosioita.

Toita varmaankin jatkan silloinkin, kun Cheertreenit alkaa. Kummiskin uuden harrastejoukkueen treenejä on vaan 2x viikossa. Ihan hyvä tehdä jotain muutakin niiden lisäksi. Tavotteena olisi myös lenkkeillä/juoksumattoilla pari kertaa viikossa.

Kävin eilen nopsaa Lindexissä ja mukaan tarttui:

Kukkapaita 14,90e
Röyhelötoppi 19,90e (alennuksessa)Kuva on tosi huono. En jaksanut nyt ottaa parempaa. Tuutte (ehkä) näkemään tän päivän asuissa, niin sitten parempaa kuvaa!

13 kommenttia:

  1. Mä ostin kanssa viime viikolla ton mustan topin Lindexistä! Ärsyttää vaan, kun S oli hieman lyhyt, mutta M on jotenkin liian löysä, mutta otin sen silti, pituuden puolesta kun oli hyvä. perhanan pitkä selkä :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia tässä postauksessa! <3ääks, kun oot taas soman näköinen! Toi toppi jonka oot ostanut on myös ihana!

    VastaaPoista
  3. näytätpä hyvältä noissa kuvissa :) !

    VastaaPoista
  4. Ootteko te jotenki rikas perhe? katoin sun kaikkii vanhoi juttui nii teil on aivan ihana talo ja muutenki sulki aina kaikkeee ihanaa : D sorry tää kysymys

    VastaaPoista
  5. aina kun katson sun kuvia mulle tulee sellain kateellinen olo koska oot vaa nii KAUNIS (: itseäni jotkut kehuvat mutta tuntuu että jotkut koulussakin vaan haukkuvat kun katsovat minuun päin, välillä tulee sellainen olo että haluan lähteä kotiin ja kotona se masennus vasta alkaa, olen niin ujo välillä että olen vain kotona enkä halua lähteä minnekkään.. Minua nälvitään ja haukutaan :S ja se ei ole kivaa onneksi sinulla ei ole vastaavia ongelmia, koska olet kaunis !! Voikun minäkin olisin.Mutta kaikkea ei voi saada.. Olet ilmeisesti laihtunut :) ja se on varmasti kiva juttu itsekin olen alkanut käymään lenkillä iltaisin ja pitäisi keksiä joku harrastus mutta olen ujo enkä uskalla aloittaa mitään : ( koska pelkään että siellä olisi tyttöjä jotka nälvisivät.. Olen myös pieneltä paikkakunnalta toisinaan mutta siltikin täällä jotenkin kaikki ihmiset tuntevat toisensa kasvoista tai muuten ja se on ärsyttävää kylälläkin varmasti miljoona juorua liikkuu..


    Mutta jooo olipa tuokin taas tyhmää tekstiä mutta joo blogisi on ihana niin avoin ja ihana vaan :)


    Kyllä sinä laihdut jos sitä haluat ! <3

    VastaaPoista
  6. ihana postaus :) oot tosi nätti

    VastaaPoista
  7. vitsi sä laihdut nopeeta! näytät hoikalta jo! :) tsemppii!

    VastaaPoista
  8. Ihana toi sun Piecesin vyö, onko kauan ku ostit sen? :) ps. oot nätti <3!

    VastaaPoista
  9. tämä ei todellakaan ole ilkeilykommentti, mutta haluaisin vain kysyä, että jos olet mielestäsi muka lihava niin miksi sulla on tälläisiä kuvia missä koko maha näkyy galleriassa? http://irc-galleria.net/view.php?nick=MMikaela&image_id=97142692

    VastaaPoista
  10. Hei onks sulla oikeesti noin ruskeet silmät, vai onko nuo piilarit? Ne on vaan niiin ihanat nappisimmut!! :) Ajattelin vaan ku noissa vanhoissa kuvissa silmäs näyttää jotenki ei niin ruskeilta..

    VastaaPoista
  11. Vitsit miten hurjia temppuja, ihan käsittättömiä mun mielestä :)

    VastaaPoista
  12. Miksi ihmeessä joudut niistä tytöistä sitten eroon? :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela