13th and 14th

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Nyt tulee ihan megapitkä postaus, koska kuvamateriaalia on niin paljon! Ensiksi 13.2. pidetyistä mäntsälän ja hyvinkään wanhojen tansseista kuvia.

Mäntsälän lukio:













Hyvinkään yhteiskoulun lukio:









Toi melkein kaikissa hyvinkään kuvissa etualalla oleva kundi on mun serkku, joten siks oikeestaan vaan siitä kuvia :D Yritin laittaa sellasia kuvia, missä näkyisi pukuja mahdollisimman paljon.

Huomas, että tänä vuonna puvut oli paljon värikkäämpiä, kuin viimevuonna kun ite tanssin. Nyt varsinkin niitä vaaleanpunaisia/pinkkejä barbiepukuja oli paljon. Tosin onhan se paljon kivemman näköistä, kun on värikästä!

Itseä jäi jotenkin harmittamaan omat wanhojen tanssit viime vuonna. En tykännyt kampauksesta ollenkaan. Se tosin oli mun oma moka, koska unohdin ite käydä ostamassa lisäkkeen hiuksiin :( Ja en oikein puvustakaan enää tanssipäivänä tykännyt :D Oon hankala. Mutta ei voi mitään, omia mokia.

Eilen olin baarissa parin kaverin kanssa.

Päällä oli musta toppi Gina Tricotista, mustat rintsikat Lindexistä ja Piecesin mustat kivipestyt farkkuleggarit. Ranteessa rannekorut Lindexistä.



Sain inspiraation tohon rintsikoitten laittoon topin päälle Jenniltä. Joten lauantaina suuntasin Lindexiin ostamaan itselle samanlaiset, mutta mustat.

Ostokset: Rintsikat the in between-mallistosta 14,95e, rannekorut 1,95e ja niittivyö muistaakseni n.10e. Kaikki Lindexistä.


Ah, kävin ostamassa pikkuvelin kanssa pelin Citymarketista ja löysin mulle tehdyn pelin!!!! Eye toy, jossa ideanan on cheerleading :D Pakko saada!

Tänään olisi ohjelmassa itseruskettumista, leffojen katselua, datailua ja pakkailua. Huomenna suuntaan sinne abiristeilylle :)

8 kommenttia:

  1. Laita kuvia sun wanhoista, varsinkin mekosta, vaikket ollukaan tyttyväineN :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluan kuvia sun Wanhoista! :-)

    Mä en kyllä oikein lämmennyt tolle rintsikat topin päällä viritykselle. Tai ainakaan en ite päälleni laittaisi. :-D

    VastaaPoista
  3. Tuo yksi punainen mekko oli aika upea!! HAssua nähdä kuvia hyvinkään tansseista, tanssin siellä itse joskus kolme vuotta sitten :D

    VastaaPoista
  4. Sulle olisi haaste blogissani:)

    VastaaPoista
  5. Toi pom pom party kuulostaa nimen perusteella kivalta peliltä! :D

    VastaaPoista
  6. kuvia sun wanhoista! (:

    mut nii pitää kysyy sun mielipidet et sulla toi rintsikka juttu on tosi kivan näkönen ja näin mut oon ite 14v ja sille et oisko se iha tyhmän näköst tän ikäsel :DD

    VastaaPoista
  7. anonyymi: jos löydän niit jostai :D

    kata: ääääh, älkää painostako :(

    kullanmuru: haha :)

    cocos: ok :)

    Poff: on varmaan tosi kiva :D

    oona: hmmm, ehkä nuoremmalle se sopisi jonkun löysän teepparin päälle yms :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela