X-files

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Innostuin tänään selaamaan vanhoja valokuvia. Osa sai hymyn huulille, osa taas tekisi mieli polttaa roviolla :D Nauttikaa. Tää on tosiaan x-files! Ennen näkemätöntä materiaalia.

Kaikkiin en jaksanut käydä katsomassa vuosilukuja. Sori!

Olen siis syntynyt 4.6.1990.

Pakollinen herutuskuva heti aluksi! Isoveli, mummon sisko ja minä.
Espanja. Veli ja sen sisko.
Minä ja vuoden nuorempi serkku -93Espanjassa
"Voi vittu" Isobroidi ja minä mummolassaEspanjassa 1994
Muumimaailma
Riika 1996
Jotku koulun urheilukisat ekalla luokalla 1997, Hämeenlinna. Mä ja mun silloiset parhaat kaverit, Bertta, Kirsi, Minä, Kaisa ja Noora.Jossain saaristossa 2000 tai 1999Joulu 1999
Ulkomailla joskus. Ah, olin ruskee :(
Taas jossain ulkomailla ja super mageet pikkuletit! :D
"Bileet" 5kl :D Minä, Hanna, Nita ja Hansu
Meiän luokan poikii :D Joonas, Jesse, Aleksi ja TommiSamana kesänä jotkut juhlat. Mun pikkuveli, minä ja IsabelÄitienpäivä 2002Minä ja toinen pikkuveli, 2002
Bestikset! :D Mökillä 2002
Me taas. Huivit oli ihania!
Joku pääsiäinen Imatralla.Lontoo 2003. Hyi vittu noita vaatteita :D:D Oikeesti, tää on järkyttävää
Seiskan luokkakuva 2003. VOI VITTU! :D:D: Nää vois laittaa sinne roviolle. Mun pissisaikaa
2003, ratsastin vielä silloin2003 Halloween kait. YYYYH :D:D:D Hirvee.2003 Joulu. Pissikausi jatkuu...Kiinassa mummon kanssa joulukuu 2003-tammikuu2004.Hirvee takki,. hirveet hiukset, hirveet vaatteet. YÖK!Kävin kampaajalla kiinassa. Kielimuuri oli aika suuri, mut kivat hiukset tuli :DKasin luokkakuvia en löytänyt mistään, mutta tässä Galtsu kuvia 2005 keväältä. Silloin olin hetken blondi :D
Lisää...
2005 kesällä. Minä ja mun paras kaveri.
Me taas. "ollaan taulussa" :D
2005 kesällä, minä ja sen ajan yks parhaista kavereista, Laura
Konfirmaatiokuva 2005. Rippijuhlakuvat on äidin koneella, en jaksanut avata sitä, sori :(
9lk luokkakuva 2005. Tohon aikaan aloin vähä enemmän panostaa pukeutumiseen. Tuolloin aloin seurustelemaan mun eksän kanssa. ps. Pääsin kuvassa meiän luokan hirveimpien poikien välii :(
Joskus 2005-2006 talvella. Minä ja SaraPerussa 2006 keväällä. Minä ja kummityttö.
Minä ja yks silloisista hyvistä kavereista, Cristiina kevät 2006
Lukion ekalta en löytänyt mitään luokkakuvia :s


Ruotsissa Saran kanssa 2007 keväällä.Euroviisut senaatintorilla 2007Vappu 2007Hietsu 2007 kesän alku.
Jossain rannalla 2007 kesäLukion 2.vuoden ryhmätasokuva. Mikaela ja sen pojat. Olin ainut tyttö ylärvissä :D En paljoo lukiosta omista tyttökavereita. Huomaa kaikista ryhmäkuvista.
Wanhojentanssikuva 2008 helmikuussa. Olin aika pulskassa kunnossa. Puku oli tummanvihree. En löytänyt värikuvia :(
Joku kuukaus viime vuoden tammikuusta aloin pitämään blogia, joten siitä ajasta en jaksa kuvia laittaa, sori :(

Että tällästä :D Oon ihan tyytyväinen, että oon muuttunut vuosien aikana!

19 kommenttia:

 1. :D:D:D
  eiiiii noita kuteita!!
  mä en niin oikeesti kestä näitä vanhoja kuvia 8D ja hei trust me, nää sun on vielä julkasukelposia!!

  ja btw, aivan ihanan vallottava hymy tossa -06 vappukuvassa ^^

  ~E

  VastaaPoista
 2. HUIPPUJA OIKEESTI :DDDDDD eivvvv tuli noista 2003 iha mieleen mä itte! nuo vaatteet oli niin vitun karuja :D kumpa voisin oikeesti hävittää koko maailmasta kaikki ne kuvat, missä mulla on pikkuletit, farkkutakki ja ihanat leveälahkeiset vaaleensiniset farkut + unohtamatta laattavöitä ja mun punaisia hiuksia :DDDDd eisssssssssss

  sun kuvat on liian edustavia kun vertaa mun kultaiseen 2000-luvun alkuun<3

  VastaaPoista
 3. oi voi :DD aivan paras postaus! lisää tälläsiä! :D oot kaunistunu tosi paljon vuosien aikana :D ei sillä, nätti olit pienenäkin!

  VastaaPoista
 4. tälläset vanhat kuvat on parhaita! Näkee miten tyyli on muuttunut. :) mut ehdottomasti mun mielestä toi sun nykyinen hiusten väri/malli sopii sulle parhaiten. :)

  VastaaPoista
 5. Ääk,ihana postaus! Pitäisi varmaan itsekin kattoo joku tälläi :D

  VastaaPoista
 6. hitto oot muuttunu ! :'o :---DD mut se on tosi hyvä juttu vaan. kuolen aina niin pahasti ku nään tollasia tyttöjä joilla on VIELÄKI sellasia vaatteita kun sulla noissa jossai kuvissa : D ei siis pahalla ja itse myös olen sellainen ollut :D


  mutmutmut kuules mul kävi tää idea kaks päivää sit pääs ja aloin jo ettii kuvii. joten joten teen itekki tälläsen kun on aikaa ^^

  VastaaPoista
 7. voi vitsi noit vaatteita, ihan huippuja tosiaan! oot kyl muuttunu tosi paljon, hyvään suuntaan:)

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia! oot vaa vuoden nuorempi nii tulee niin nostalginen olo noista vaatteista yms. :'D

  VastaaPoista
 9. Näitä vanhoja kuvia -juttuja on aina ihana katella :> Tai siis kaikkien muiden, en mä omia vanhoja kuviani haluais nähdä.. :D Ja oon kyl samaa mieltä ku toi yks anonyymi, sulle tosiaan sopii toi sun nykyinen hiusväri & -malli tosi hyvin :]

  VastaaPoista
 10. Antilla näköhjää naama norsunvitulla jo noin aikasin, ei tainnu saada tahtoaan läpi=(

  VastaaPoista
 11. voi oot muuttunu paljon mutta parempaan suuntaan :)

  VastaaPoista
 12. Ei vitsi iha ku ois omia kuvia kattonu, naurattaa ja hävettää nyt miettiäkin niitä :D mutta tuntuu et ite aina hirveempi ollu. ja kun aattelee ni jostai 2002 vuodesta vaan 7 vuotta aikaa ni on siinä ajassa muuttunu paljon, vuoden oon sua vaan vanhempi! :D näytät monissa kuvissa ihan iteltäs, sama hymy ja jotenkin näytät mun serkulta etäisesti. huivit päässä ja lenkkari jalassa oli muotiasia nro yksi! :D

  T. nimimerkki jenkkihuivit "neljäever"

  VastaaPoista
 13. Oot muuttunu kyllä tosi paljon. Ei tunnistais samaksi ihmiseksi! Oot laihtunukin ihan älyttömästi. Älä vaan enää laihduta, ja pilaa kroppaas vaan ole ylpeä sun muodoista, jotka on just oikeissa paikoissa! ;) Hyvää kevään odotusta sulle!

  VastaaPoista
 14. haha, kuka toi blondi poika on tos 'Jossain rannalla 2007 kesä'-kuvassa? näyttää ihan yheltä meijän koulusta :D

  VastaaPoista
 15. Ihan huippupostaus!Tämmöset tosi vanhat kuvat on ihan parhaita!:)

  VastaaPoista
 16. oi ihania kuvia! ja oot niin kaunis noissa kuvissa ku sulla on vähemmän meikkiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela