Tytöt rakastuu renttuihin

tiistai 20. tammikuuta 2009

Joku joskus ehdotti mulle, että teen "poikapostauksen". Ajattelin nyt kertoa millaiset miehet miellyttää mun silmää, mieskokemuksia yms. Tälläsiä tyttöjen juttuja! :)
Kuva.

Miehet. Niin ihania, mutta silti niin hirveitä. En ole varmasti ainoa, joille nämä kaksilahkeiset ovat aiheuttaneet harmia, sydänsuruja, itkettyjä iltoja, haikeita katseita ja perhosia vatsaan. Ja tietenkin niitä ihania hetkiä; rauhallisia kävelyjä, hellyyttä, rakkauden sanoja, hymyä, aitoa naurua, ihania koti-iltoja, onnellisuutta.

Itse olen kokenut kaikki edelliset tunteet ja tapahtumat. Seurustellut olen vain kaksi kertaa. Toista en oikeastaan edes laske, koska en itse pidä sitä oikeana seurusteluna. Oltiin yhessä muttei koskaan keritty nähä kahestaan, erottiin ja palattiin yhteen kahden kuukauden aikana varmaan miljoona kertaa. Henkilökohtaisesti en pidä sitä seurusteluna.

Kuva.

Toista oli ensimmäisen ja ainoan oikeas poikaystäväni kanssa, jonka kanssa seurusteltiin vähän päälle puolitoista vuotta. Seurustelemaan alettiin 9.luokan syyskuussa. Meidän suhteeseen ehti liittyä monia eri tapahtumia; niin hyviä kuin huonojakin. Mm. mun masennus, osastolla oleminen, syömishäiriön diagnosiointi, ahdistuskohtaukset, riidat, väärinkäsitykset... Mutta hyviä tuli sitäkin enemmän. Ensirakkaus, "Rakastan sua"-sanat, eka kerta, ulkomaan matkoja, leffailtoja, aamupalalle meno Helsinkiin Cafe Picniciin ennen koulua, tuskaiset shoppailureissut, hölmöilyt, söpöt hellittelynimet (pupu, hönö, kulti...), huonot läpät, ymmärtämiset yhdestä sanasta mitä toinen haluaa/tarkoittaa, käsi kädessä kävelyt... Hän oli ihana! (sydän!)

Suhteen loppumisen jälkeen on niitä miehiä ollut, muttei Sitä Oikeaa ole silti tullut vastaan. Osa on aiheuttanut pettymyksiä, halunnut vaan Sitä, ei miellyttänyt loppupeleissä, pelannut muiden kanssa samalla... On niitä ihaniakin ollut, muttei ole silti tullut mitään. Oon huomannut, että oon aina nirso ja tarkka siitä, kenen kanssa haluan jotain vakavempaa. Tosi usein mulle tulee takapakki, kun homma alkaa mennä vakavemmaksi. Pelkään, etten pysty antamaan toiselle suhteessa sitä, mitä toinen haluaa, pelkään jättämistä ja sitä, että petyn taas. Siksi oon viettänyt sinkkuelämää tässä sellaiset 1,5vuotta. Ja mulla on niin outo miesmaku, ettei sitä ihanuutta, joka vie multa jalat alta, ole sattunut eteen.

Kuva.

Yhden illan juttuja on valitettavan useita ollut. Suurimmasta osasta niistä on jäänyt pelkkä paska mieli, mutta on niitä mukaviakin ollut. Älkää silti ymmärtäkö väärin, en ole mikään jakis, joka antaa kaikille! Niinkun Sofia selvensikin, yhden illan jutut eivät aina tarkoita seksiä!

Sitten miehiin, jotka vievät multa jalat alta.

Miesmakuni ulkonäöltä on varsin outo! En ole koskaan välittänyt niistä "kiiltokuvapojista". Mua vaan jotenkin ällöttään liian siistin ja täydelliset miehet, sellaiset jotka yleensä mielletää törkeen hyvännäköisiksi. En koskaan ole ollut David Bechamin, Brad Pittin tai Cristiano Ronaldon perään. Yh, en tykkää!

Seuraavat komistukset miellyttävät mun silmää:

Shaun White
Kuva.

Patric dempsey
Kuva.

Adam Brody

Kuva ja kuva.

Skeittarit, räppärit, snoukkaajat... Tykkään tästä vaatetyylistä.
Kuva.

No okei, poikkeuksen kiiltokuvapojissa tekee Ryan Sheckler. Nam ;>
Kuva.

Luonteeltaan kundin pitää olla rento, puhelias, herrasmies, hauska ja huumori pitää olla mun kanssa samalla tasolla (multa lähtee sitä likasta ja ällöä läppää toisinaan :D). Hissukat ja liian suuren egon ja liiallisen itsetunnon omistavat miehet on mulle big no no! Eikä muhun tosiaankaan tehä vaikutusta kehuskelemalla kuinka kamala humala oli eilen, läpsimällä persettä julkisilla paikoilla, olemalla törkeä ja rivo, olemalla pelimies tai kehuskelemalla naisten määrällä, jotka on saanut kaadettua. Mulle käytöstavat on tosi tärkeitä ja kundin pitää kunnioittaa vanhempiaan. Ja tietenkin huomioida mua ja rakastaa ja hemmotella pilalle ;D Mun suurin retkahduksen kohde on DJ:t! Ah, en tiedä mitään ihanempaa, kun kundi joka pyörittää levyjä.

Ulkonäöllisesti seuraavat herrat eivät mua kiinnosta:

FruittaritKuva.

Emot (paitsi niiden hiukset on kivat! Ja on poikkeuksiakin, muttei mitään super emoa! yh)
Kuva.

Hunksit
Kuva.

Cheek
Kuva.

Elastinen
Kuva.

Ensiksi. Vihaan vatsalihaksia!!!!!! En tiedä mitään kuvottavampaa kun kamala päkki ja kundi on pelkkää lihasta. Se vielä menee jos on pieni päkki, mutta musta on söpöä jos on ihan normaali masu. Ei siis mitään kaljamahaa, jonka alta ei näy varpaita, mutta siis mahaa saa olla. En oleta kundilta huippu bodya, kun ei mullakaan ole :) Sitten toinen mistä en tykkää, on se jos kundi on liian huollitellun näkönen. Saa ulkonäöstään huolehtia, muttei mitään meikkiä tai hiusjuttuja. Eikä kundilla saa mennä saman verran aikaa hiusten laitossa ja vaatteiden valitsemisessa kun mulla!

Millaiset miehet teitä miellyttää? :)

20 kommenttia:

  1. eikä! kaikki noi miesmakus kohdat sopi niin muhun :D ja mua aina välillä hävettää myöntää mut patrick dempsey on vaan niin komee ::D kiva et joku muukin tykkää.

    VastaaPoista
  2. tykkäät niiiin samalaisista pojista ku mä ! ensinnäki noi vatsalihakset ! hyiii ällö jos on sellane ku esim hunksit ! yökyökyökykö : D semmonen pikku kiva masu pitää olla ^^ skeittarit, snoukkaajat <3!
    Shaun White kuinka ihmeessä tykkäät siitä ?! aiiivan ihana!

    hirveesti huutomerkkei täs :---D

    VastaaPoista
  3. munmielestä toi ryan jonkasukunimee en osaa kirjottaa on iha sairaan söpö.. vaikka ehkä onkin vähän babyface mut silti sii on jotain niin :9
    itte tykkään semmosist vähän lihaksikkaista.. tummista.
    kans tommosist skede/hiphop, mut sellasist jotka oikeesti osaa hyvännäkösesti pukeutuu eikä vaa joku jätti xxxl paita ja jotkut karl kanin farkut :P
    mun oma poikaystävä on syötävän söpö. ainakin omasta mielestäni :p
    ihanat suklaasilmät.<3
    ja ihana tyyli

    VastaaPoista
  4. Mullakin on hieman erilainen miesmaku. Huomaa omasta kullastani :P Tykkään yleensä eniten rentuista ja hieman erikoisemman näköisistä :)

    VastaaPoista
  5. Mäkään en tykkää kiiltokuvapojista, yh! Eikä hirveät lihaskimputkaan ole mun makuun. Normaali vartalo, josta hauikset saavat vähä näkyä ja no... pieni sixpäkkikin on ihan kiva, muttei mitään kauhean treenattua kroppaa kiitos.
    Mä oon aina ajatellut, että tykkään herrasmiehistä ja sellaisista miehistä, jotka huomioivat paljon mua. Mulla on ollut juttua parin tällaisen kiltin (ei tarkoita kuitenkaan ujoa) pojan kanssa juttua, mutta loppujen lopuksi, poika ei olekkaan kiinnostanut mua. :/
    Tän hetkinen äijäni on... no hyväkäytöksinen, muttei kuitenkaan osoita aina hirveästi huomiota muhun. Joudun itse tekemään jotain huomioimisen eteen, ja tällainen oikeastaan toimii sittenkin paremmin mun osalla. :D

    VastaaPoista
  6. mä taas haluan likasen rokkarin! aaah oon ihan heikkoina sellaisiin. ;--)

    patrick dempsey tekee kyllä poikkeuksen, voiko olla mitään upeampaa? ♥

    VastaaPoista
  7. Itsekin olen sitä koulukuntaa, että fruittarit ja kiiltokuvapojat eivät miellytä erityisesti silmääni. Mun mielestä miehessä pitää ennen kaikkea olla jotain särmää! Siis jotakin vaikka ns. rumaa (tai toisin sanoen vaikka epäsymmetristä tai muuta persoonallista) ulkonäössä niin se tekee siitä miehestä mielenkiintosen ja hyvännäkösen. Persoonallisen ennen kaikkea! Liian täydelliset tai symmetriset kasvot ovat todella tylsät. Sama pätee luonteeseen. Jotain erikoista jos on niin se vie jalat alta!

    VastaaPoista
  8. adam brody = <3_____________<3

    VastaaPoista
  9. Itsekin retkahdin levynpyörittäjään, kunnes levyistä ja ämpeestä tuli tärkeämpi kuin minä...

    VastaaPoista
  10. ryan sheckler on kyllä ihana vaikka onkin aika kiiltokuvapoika! mutta luonnekin taitaa olla kohdallaan, ainakin life of ryan-sarjan perusteella :D

    VastaaPoista
  11. Oli tosi hauska lukea tota tekstiä kun ihan kuin olisin lukenut omaa päiväkirjaa : D Tuo ``Tytöt rakastuu renttuihin`` kuvaa jotenkin niin minua, nimittäin kaverit aina jaksavat huomauttaa kuinka ihastun niihin ``pahoihin`` poikiin ja että kuinka renttuja he kuitenkin ovat.. Räppärit ovat muuten nameja ;)

    VastaaPoista
  12. Pakko viimeinkin kommentoida.
    Tykkään sun blogistas ihan tajuttomasti.
    En tiedä, miksi jäin tähän alunperin koukkuun sillä pukeutumistyylisi ei ole ihan minun mieleeni (siis pukeudut kivasti, tyyli sopii sinulle, mutten itse osaisi pukeutua noin, ei mitään negatiivista siis :)
    Ehkä se johtui siitä miten rehellinen ja avoin olet, vaikka olet tietoinen siitä, että suurin osa lukijoistasi on ihan ventovieraita.
    Se voi myös osittain johtua siitä, että pystyn hyvin samaistumaan sinuun (tosin en ole yhtä varakkaasta perheestä, mutta noin suunnilleen muuten)

    Yhteen juttuun on kyllä pakko puuttua: Olet seurustellut VAIN 2 kertaa? Haha, okei olen sua pari vuotta nuorempi, mutten ole seurustellut vielä KERTAAKAAN :D Mitäs siihen sanot? :)

    No mutta kuitenkin. Mahtava blogi, keep going!
    Ja vaikkei tämä nyt mitään autakkaan, mutta pakko silti todeta: olet aivan tajuttoman kaunis, etkä lainkaan lihava! :)

    VastaaPoista
  13. Mä oon hulluna pahoihin poikiin, jotka on oikeesti tosi herkkiä :)
    Mä en oo koskaan seurustellut, joten en oikeen tiedä seurustelusta mitään ja kai se joku sitten joskus tulee vastaan?

    VastaaPoista
  14. Karoliina: patrick on niin ihana! <3

    Mari: huutomerkit on ihan jees! :D Ah, shaun on ihana<3

    PEACE: niimpä! ei liian isoi vaatteit saa olla, mut sen tyyliset on ihanii! <3 ah, suklaasilmät!

    kullanmuru: :)

    Maria: mä oon taas sellanen, että en haluu tehä mitään ite huomioimisen etee :D

    peepu: Patrick<3

    Anonyymi: mulla on ihan sama!

    essi: ihana! <3

    m: niimpä :) vaikka eniten kiinnitän huomiota herran kuolaamiseen kun tekstitykseen sarjaa katsoessa ;D

    anonyymi: paras!

    Runway: ihana<3

    Cherrydirt: mulla ei pahemmin pahoja poikia ole. mutta niitä koulun keskeyttäneitä yms löytyy :D frendit aina naureskelee ku ite oon sellanen "porvari" ja koulutus on mulel tärkeetä ja sit ihastun sellasii

    Mommommo: kiitos :) mulle tää on vaan helppoa kertoa tälläsistä asioista.

    kyllä sunkin eteen joskus tulee poika, kenen kaa alat seurustelemaan :) tuntuu että nykyään kaikki ovat seurustelleet jonkun miljoona kertaa!

    VastaaPoista
  15. oot tainnu turhaa spekuloida että oot omasta mielestäs lihava, sullahan on mahakuva galleriassa! jos olisit oikeasti sitä mieltä että oot kaamee sotanorsu, et ikinä kyllä viittis pistää sellasta:D

    se on nätti kuva ja sillen, sori en halua vaikuttaa stalkkerilta mutta oon ilonen jos sä oot tyytyväinen itsees:)

    VastaaPoista
  16. ADAM BRODY!!!!!! Aaaaaww <3 I love him!

    VastaaPoista
  17. ihan samanlainen mies maku mulla :) minä en jaksa piitata mistään hirveestä sikspäkistä,ei minunkaan ihastuksella sellasta oo,eikä tarvii :--) rakastan lukea blogias <;

    VastaaPoista
  18. Et voi kuvitellakaan, kuinka paljon riemastuin siitä, että laitoit hunksin päälle rastin:D Kroppa on kuin lego-ukolla, samanlainen naama miljoonilla miehillä ja asenne mitä kuvottavin. Ei tee vaikutusta muhun jos mies hymyilee irvistäen ja jännittää vatsalihaksiaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela