Superhuman

maanantai 5. tammikuuta 2009

Ei ensiksi pitäny postaa tänään, mutta teinkin sittenki. Siksi näin myöhänen ajankohta.

Oon tänään ollu melkein koko päivän liikenteessä. Aamulle heräilin yhden aikaan (syynä taas kerran yödataus ja yksi poika, joka on tällä hetkellä lomalla Bahamalla=7tunnin aikaero----->Dataan myöhään), kävin suihkussa yms ja lähdin siinä kahden aikaan Hyvinkään kautta Riihimäelle käymään isällä. Sieltä sitten menin suoraan treeneihin ja kymmenen pintaan pääsin kotiin. Sen jälkeen oon vaan dataillu, leikkiny koiranpentujen kaa ja hengaillu.

Tein pikkuostokset tänään:

Harmaat shortsit "tosi" ihanalla sammakkoprintillä, Stocker 6,95e (-30%). Olin unohtanu treenishortsit kotiin ja oli pakko ostaa jotku. Yritän destroy ton printin jotenkin joku päivä. (kuva treenipaikalta Piiroselta Järvenpäästä, siksi ihana kokolattiamatto)Kadus Slalom hiuslakka kampaamosta, 3,95e (tarjous, ovh jtn 15e) ja Citymarketista Rimmelin poskipuna sävy 012 Coral rose 4,5e (tarjous, ovh jtn 5,5e)

Ah, Riihimäen Aleksi13 oli maailman ihanin niitticlutch! Maksoi ~16,5e(-30%). Mutta arvatkaa oliko mulla tilillä vaan 15e! Eikä isäpuoli ollut enää töissä, että olisi voinut laittaa mun tilille rahaa. Laukku oli mustaa nahkaa ja päälipuoli oli täynnä hopeita niittejä ja siinä oli ketju, joka meni ranteeseen.

Vähän samaa tyyliä, kun tässä Forever21 niittilaukussa.Täytyy toivoa, että sitä olisi vielä jäljellä kun seuraavan kerran meen Riihimäelle. Ja voisi olla vielä enemmänkin alennuksessa.

Ja minkä yllätyksen koinkaan tänään! Kävin nopsaa Hyvinkäällä Onlyssa, viivyin n.10min. En huomannut, että siihen parkkipaikalle (joka sijaitsi Citymarketin edessä) pitää maksaa parkkimaksu! Ja ylläri juuri mun tuurilla, oli lappuliisa käynyt kirjoittamassa mulle 30e SAKON! Tosi ihanaa! Mä kyl soitan tonne keskiviikkona ja valitan, etten nähnyt mitään kylttiä tai, että olin vaihtamassa seteliä kolikoiksi sisällä, että saan maksettua parkkimaksun. Harmi kun se paikka, mihin voi soittaa oli mennyt 5min sitten kiinni, kun tulin autolle. Olin niin vihane ja ärtyny, etten olis varmana lopettanu puhelua, ennenku saan sakon mitätöityä :D No, nyt mulla on huominen aikaa kerätä vihaa ja soittaa keskiviikkona sinne ja haukkua kaikki maailman lappuliisat. Äiti ja isäpuoli kyllä sitä naureskeli, että ei se mitään auta, mutta aina voi yrittää. Ja mähän yritän!!!!!!

Ps. Joku ihana voi maksaa ton mun puolesta!

Päällä oli tänään H&m valkoinen perustrikoo, H&m niittyvyö ja mustat kivipestyt farkkuleggarit.

Meillä oli tosi kivaa sunnuntain treeneissä. Emilian kaa pelleiltiin kaikkea!
Nauttikaa ihanasta videosta! :D

10 kommenttia:

  1. hauska video :--D ja harmi noi parkkisakot. :--(

    VastaaPoista
  2. eihän sun auta muutaku maksaa toi sakko, sä siinä virheen teit eikä sakon antaja ;) kysy jos sun mummu tai joku haluais avittaa sua :)

    VastaaPoista
  3. Osaatko tehä spagaatin? :)

    VastaaPoista
  4. Parkkiliisat on kyllä niin rasittavia,taii no nehän tekee vaan työtään mutta silti:DD
    Ei ois kiva olla lappuliisa:D

    VastaaPoista
  5. hahahahah meijä ohjelmast tykätään!
    ollaan parhaita mixu<3 :-------D
    <3:llä E

    VastaaPoista
  6. Hahhah ei voi onnistuu toi sun valittaminen. Ei kelpaa syyksi, että on vaihtamassa rahaa, sehän opetettiin jo autokoulussa... Kannattais jättää auto kotiin jos ei osaa kattoa mikä on maksullinen ja mikä ei... Mitenköhän seuraat muuta liikennettä, jos et yhtä vaivaista kylttiä huomaa.

    VastaaPoista
  7. Ole kiltti ja lue tämä loppuun asti... Lueskelin tänään sun blogia ihan sattumalta, enkä voinut olla kommentoimatta. Ei kannata ottaa niin hemmetisti nokkiinsa joidenkin kommenttien takia, mitä jengi heittää koulussa. Tämä voi kuulostaa viisastelulta, mutta kunhan kasvat pari vuotta, niin rupeat ymmärtämään, ettei sellaisilla kommenteilla ihan oikeasti ole mitään väliä. Koita nyt vaan keskittyä omaan itsekunnioitukseesi ja ole kiitollinen niistä kavereista ja läheisistä, joita sulla on. Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä!
    Ja olisiko aihetta vaikka näyttää jotain näitä blogitekstejä vanhemmille, jos tuntuu ettet pysty puhumaan näistä asioista. Vaikuttaa vähän siltä, että sun porukoilla on sellainen fiilis, että kun neidille lykkää rahaa kouraan, niin rakkautta se ei tarvitse. Sellainen kuva noista teksteistä tulee.
    Omasta kokemuksesta voin sen kertoa, että eräs ystäväni oli koko lukioajan ahdistunut ja sai juuri samanaisia ahdistuskohtauksia. Se jatkui vielä yliopistossakin, mutta hän pääsi siitä yli, ei lääkityksellä, vaan tutkimalla itse tilaansa ja vuodattamalla sitä nimenomaan läheisilleen. Terapia on hyvä juttu, mutta vapaa keskustelu vanhempien ja läheisten kanssa voisi olla sinun kohdallasi se ratkaiseva tekijä. Toivottavasti voimasi riittävät lähteä rohkeasti puimaan asiaa läheistesi kanssa!
    Terveellisestä ruokavaliosta ja treenaamisesta saa myös hyvän fiiliksen. Onkin hjyvä, että sulla on mukava harrastus. Vähähiilihydraattinen ruokavalio voisi olla sulle hyvä(noudatan sitä itsekin välillä, kun haluan eroon turvotuksista ja haluan "puhdistua") ja terveellinen keino päästä eroon parista kilosta ja saada hyvän olon. Netissä on hyviä vinkkejä kyseisen ruokavalion noudattamiseen ja kirjoja löytyy nykyään tosi runsaasti. Tätä en todellakaan suosittele siksi, että olisit lihava, vaan sen takia, että sua selvästi häiritsee itsessäsi pari kiloa(luultavasti vain nesteturvotuksia). Oikeastaan tätä voi suositella ihan vaan sen takia, että siitä tulee hemmetin hyvö olo. Voit kysyä neuvoa esim. ravitsemusterapeutilta ja vaikka äitisi kanssa yhdessä noudattaa ruokavaliota, jottet saa tästä mitään "nyt nollakokoon"-kiksejä. Annoin tämän neuvon nyt siinä uskossa, että voin luottaa siihen, että noudatat aikuismaisesti ja järkevästi kyseistä ruokavaliota. Olen joutunut kokemaan kolmen läheisen luisteluystäväni anoreksiat ja bulimiat, joista he eivät saaneet muuta kuin väliaikaisen osteoporooson, huonot hiukset ja kynnet sekä valmentajaltamme kilpailukiellon. Tuhoisilla elämäntavoilla leikkiminen on suurinta paskaa mitä itselleen voi tehdä. Tämä vähähiilarinen ruokavalio on nopeasti toimiva, terveellinen tapa pudottaa painoa tai ottaa se kokonaiseksi elämäntavaksi. Ota siitä hyvin selvää, ennen kuin lähdet noudattamaan sitä. Ja tosiaan ravitsemsterapeutin kanssa voit suunnitella juuri sinulle sopivan ruokavalion.
    Olet tosi sympaattinen tyyppi ja nyt sulla on selväsi vaikeaa, mutta älä täytä tyhjää oloasi shoppaamalla, vaan nautiskele vaikka iltaisin kävelylenkistä. Voi kuulostaa spedeltä, mutta tekee hyvää, ku kuuntelee vähän musiikkia samalla ja saa ajatukset pois stressaavista asioista.
    Se on outoa, miten yläasteella ja lukiossa kokemani epävarmuus voi vainota vieläkin(olen 22-vuotias opiskelija). Minulla on aina ollut rakastava perhe ja hyviä ystäviä, mutta olen ollut myös hieman herkkänahkainen toisten kommenttien suhteen. Olin niin alipainoinen koko yläasteen ja lukioajan, että mitkään vaatteet eivät istuneet sitten ollenkaan, koska olin myös niin pitkä. Tämä alipaino johtui ehdottomasti vain siitä, että kasvoin hurjan pituuskasvun tuona aikana ja harrastin sm-muodostelmaluistelua, joten kulutin kaiken syömäni. Epävarmuus säilyy luultavasti läpi koko elämäni eräänlaisena itsesuojeluvaistona, mutta sitä ei enää vanhempana päästä samalla tavalla valloilleen kuin sinun ikäisenäsi.
    Vaikutat sellaiselta tyypitä, joka ajattelee liikaa mitä muut ajattelevat. Se on ainakin sellainen asia, josta voi pikkuhiljaa opetella eroon. Kyllä sinäkin siitä vielä pääset!
    Ota sellaisia tavoitteita, että sinua ei voida haukkua hemmotelluksi tai porvariksi. Esim. kirjoittamisesi jälkeen hae tosissasi työpaikkaa tai opskelupaikkaa, johon haluat, ei sellaista johon kaikki kaverit menee. Uskallat varmasti tehdä valinnan itse ja niin sun täytyykin siinä vaiheessa, kun alat aikuistua.
    Kylläpäs nyt tuli kommentoitua, toivottavasti jaksoit lukea loppuun!
    Jaksamisia ja tsemppiä kevääseen, eiköhän sitä hymyä löydy taas, kun mennään kesää kohti!=) Tsemppiä terapiaan ja yritä löytää itsestäsi vahvimmat ja kauneimmat puolet. Usko pois, kyllä meissä jokaisessa on kauneutta!

    VastaaPoista
  8. heheh, kiva video :) oot cheerleading aaww<3 ooon aina ite halunnu alkaa harrastaa sitä mut pöh ei siit oo tullu mitää, ku en oo uskaltanua alottaa ku en oo mikää langan laiha ja sillee :) Ja yleensähän cheerleadingit on kauniita ja notkeita..itse olen kyllä harrastanu voimistelua joskus melkee 2vuotta ja oon aika notkee mut en vaa jotenki oo uskaltanu alottaa cheerleadingiä ): ja kun ei kukaan kaveri harrasta niin en ole uskaltanut aloittaa, vaikka olen sellainen joka tutustuu helposti ihmisiin :D ps.Olet muuten kaunis ja käyn itse samoja ongelmia läpi kuin sinä =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela