Random things about me

torstai 15. tammikuuta 2009

Sain Kullanmurulta haasteen:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

1. En syö ikinä koulussa olevasta ruisleivästä reunoja. En tiedä mikä siinä on, en vain tykkää niistä :D Ja muutenkaan en ole juonut maitoa ekalta luokalta lähtien lasista. Murojen seasta voi maidon lusikoida ilman murojakin, mutta lasista. NO WAY! Lisäksi vihaan maksalaatikkoa, kaalikääryleitä, graavilohta, silliä, peruna- ja lanttulaatikkoa, rosollia, yms, vaikken ole ikinä edes maistanut niitä.

2. Leikin kerran pienenä, että sellanen keltainen lima"lelu" (sellanen purkissa oleva limaklöntti, myytiin 90-luvun lopulla) oli kananmuna ja länttäsin sen hiuksiini. Ja mitä siitä seurasi, multa revittiin varmaan kaks tuntia sitä limaa pitkistä hiuksista ja osa jouduttiinkin leikata pois, eli hiuksia lähti mukavasti keskeltä päätä.

3. Halusin pienenä taidemaalariksi. Villitystä kesti parikin vuotta. Vaari osti mulle taidekaupasta kalliin maalaustelineen ja kaikki ne paletit, pensselit ja taulupohjat. Lisäksi sain parin sadan markan puuvärit, kalliit vesiväritkin ja kunnollista paperia. Pienenä piirsinkin tosi paljon, mutta innostus loppui siinä kuudennella luokalla. Nykyään en kovin mielelläni piirrä.

4. Olin muistaakseni 5.luokalla kun yhden sen ajan parhaan kaverini kanssa kirjoitettiin haukkumakirje koulun keittiötädeille. Kirjotettiin mm. siitä kuinka ilkeitä ne on ja haukuttiin ruokia. Jätettiin kirje ruokalaan keittiöhenkiläkunnan oven taakse. No siitä jäätiin tietenkin kiinni ja jouduttiin rehtorin puhutteluun. Itku silmässä mentiin pyytämään anteeksi keittiötädeiltä. Siitä ei ihme kyllä ilmoitettu vanhemmille! Voi noita aikoja.

5. Olen ollut tähän mennessä 9 eri koulussa. Ala-asteella ehdin olla 5 eri koulussa (muutettiin usein vanhempien töiden perässä), ylä aste tosin meni yhdessä ainoassa koulussa. 3 eri lukiossakin olen ehtinyt jo olemaan!

6. Tarkkailen tosi paljon muiden pukeutumista ja huomaan heti, jos joku käyttää usein samoja vaatteita/asu yhdistelmiä. Itse en voi mennä samalla viikolla samoissa vaatteissa kahta kertaa kouluun, vaan aina pitää olla eri vaatteet. Muutenkin huomaan heti, jos jollakin on kivat/kamalat vaatteet. Sanotaanko näin, että kiinnitän ihmisessä huomion ensiki vaatteisiin. Sen jälkeen vasta kasvot, hiukset yms.

Menin eilen koulun jälkeen Riihimäelle. Näin parasta kaveriani ja hengaillin isällä.

Käytiin S:än kanssa kiertämässä Rmk:n vaatetarjonnat ja tarttui mukaan Goshin puuteri (~12e) Emotionista ja Onlyn musta t-paita (~9,50e; -30%) Jim&Jillistä.
Tänään oli treenit puoli yhdeltä. Ihana olo, kun on tullut tällä viikolla liikuttua kunnolla. Maanantaina lenkki 30min, torstaina treenit 2h, perjantaina lenkki 45min ja tänään treenit 2h ja huomenna vielä 2h treenit.

9 kommenttia:

 1. Oih, oletpa usein vaihdellut koulua! Minä taas yritin pysyä samassa koulussa mahdollisimman pitkään, koska en ole hyvä tutustumaan uusiin kavereihin :/
  Minulla on niin ikävä tuollaista treeniputkea!! :D

  VastaaPoista
 2. hhhaaha, muistan noi limat, vähä ne oli siistejä :D mulla oli pinkki, neonkeltanen ja lila ja sit sekotin ne kaikki yhteen ku aattelin et siitä tulis jännä sateenkaari, mut siitä tuli ruskee :(

  VastaaPoista
 3. oho, ootpas monta kertaa vaihtanu koulua :O mä oon ollu koko ala-asteen ja ylä-asteen samassa, ja no nyt alotin lukion mut kyl varmaan sielkin pysyn sit sen kolme vuotta! :D
  haha no joo. tosi jotenki sulonen toi teijän keitäjälle kirjeen kirjoittamis juttu! haha voi vitsi ku välil nuorempana on tehny kaikkee ihan päätöntä :D

  VastaaPoista
 4. Mä oon sentään käyny ala-asteen vaan kolmessa eri koulussa ja sitten yläasteella ja lukiossa en joutunut vaihtamaan.

  Toi haukkumakirje :'D Mäki kirjotin haukkumakirjeen parhaalle kaverilleni, ku suutuin sille ja kiinni jäin. :s Höhööö, menin sit pyytää anteeksi ja ens viikolla oli taas sota pystyssä. :D Edelleen parhaita kavereita. :D

  VastaaPoista
 5. Aika jännä et sanot että kiinnität huomiota jos joku pukeutuu samoihin vaatteisiin kaks kertaa samanviikon aikana, kun itse taas en huomaa mitään eroa sun eri päivien pukeutumisessa. Tosin tietty jos sulla on monet eri samanlaiset vaatteet. Tosin en itsekkään pidä esim, seuraavana päivänä samoja vaatteita mutta en myöskään ole tarkka sen suhteen "että jos käytän tätä tänään niin voin käyttää seuraavan kerran ens viikolla"?!

  VastaaPoista
 6. tätä sinun blogiasi on ihana lukea ja tarkastella sinun elämääsi täältä kauempaa.. monta kertaa oot vaihtanu kouluakin ;o mulla ala-aste ja ylä-aste on samassa koulussa tullu käytyä :) pärjäilehän ja kirjoita pian uudelleen <;

  VastaaPoista
 7. Tohon vikaan juttuun. Etkö sä aika usein oo noita farkkulegginsejä käyttänyt vain eri paitojen kanssa? :o

  VastaaPoista
 8. Tyttö pieni, koska kirjoittelet taas, olen koukussa sun juttuihin! <3

  VastaaPoista
 9. Kullanmuru: treeniputket on kyl kivoja :)

  anonyymi: höh :( ihme lelui on kyl keksitty :D

  ann: pienenä oltiin tyhmiä :)

  anonyymi: haha :D Onneks ootte sentään päässy niistä yli :) itelläki oli ihme sotia aina kavereiden kanssa nuorempana

  Anonyymi: yritän olla sillain, etten käytä sitä samaa vaatetta samalla viikolla koulussa (housuja saattaa käyttää pari kertaa viikossa). Mutta se kiinnittää eniten huomiota jos on usein se täysin sama asuyhdistelmä ja vaikka parikin päivää viikossa putkeen.

  anonyymi: yritän nyt taas kirjotella useemmin :)

  anonyymi: mulla on 7 farkkuleggarit ni aika monia eri tulee käytettyä. Mutta kuten vastasin jo yhteen, niin housut ei oo niin kriittiset!

  sofia: tänään kirjotin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela