plääh

perjantai 30. tammikuuta 2009

Oon jotenkin ihan törkeen väsynyt, joten en jaksa mitään ihmeellsitä postailla. Ihan vaan päivän kuulumiset mega tiivistettynä.

Tänään menin kouluun vasta klo12, koska ei ollut koetta aamulla, elikkäs pelkässä ruotsi4 kertauksessa kävin.

Sain näinkin ihanan yllärin tunnilla! Sain toisen meiän kurssin parhaista arvosanoista kuuntelukokeesta! Kummassakin oli siis yhtä paljon pisteitä! Olin TOSI yllättynyt, koska tuntui että kuuntelu meni ihan penkin alle. Nyt kun jaksaisi tsemppaa vielä maanantaina olevan koneen hyvin, niin voisi saada ihan hyvän kurssiarvosanan.
Kertaustunnin jälkeen käväsin kaupassa ja menin terapiaan.

Juteltiin oikeastaan vaan mun syömisestä ja millaset fiilarit mulla on. Mä joudun nyt sinne ravitsemusterapeutille. Maanantaina laitetaan lähete eteenpäin... En jotenkin haluais yhtään mennä sinne. Ahdistaa, että mulle tehdään joku suunnitelma miten pitäisi syödä yms. En osaa vaan luopua tästä bulimiasta. Ja pelkään että lihon, jos alan syömään enemmän.

Terapeutti kertoi tosi paljon oireista mitä saattaa tulla, jos jatkan vielä kauan oksentelua. En vaan pysty käsittelemään niitä. Tulee sellanen olo, että "ei mulla vielä oo sitä reikää ruokatorvessa, niin pahaa kaliumin puutetta että joutuisin tiputukseen, hampaat täysin piloilla tai elimistö sekaisin". Tää on mun paras kaveri ja helpotus pahaan oloon. Saan turvaa tästä.

Tällä viikolla oon ostanut:
-Nivea Young-kasvovesi ~5e
-Nivean itseruskettava ~~10e (kisoihin pitää ruskettua :D)
~Piimax C+biotiini-tabletteja 7,35e (hiukset kasvaa)
-Glitterlakkaa ~3e
-Cosmopolitan 3,50e

Päällä oli tänään H&m kauluspaitamekko ja mustat sukkahousut.Jalassa espanjasta 1,5vuotta sitten ostetut mustat saappaat.
Huomenna onkin aamulla lähtö Helsinkiin Cheerleadingin SM-kisoihin ja sen jälkeen joukkueen jatkoille.

Nyt käperryn sänkyyn ja luen keskiviikkona postilaatikkoon tippuneen Trendin loppuun ja tänään ostetun Cosmopolitanin. Ja jos saan aikaiseksi, niin kirjotan ruotsin aineen loppuun ( :( )


Ps.
Sain
marialta tälläsen :)
Kiitos paljon!

Omalta osalta tämä menee vain Sofialle!

17 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa toi/noi Piimax C+biotiini-tabletit, että auttaako ne hyvinkin hiusten kasvuun? :>
    Itse olen käynyt joskus pienenä ravitsemusterapeutilla, ja se oli aivan kaameaa! Pidin kokoajan ruokapäiväkirjaa ja kerran viikossa jouduin käymään terveydenhoitajalla punnituksessa ja sitten vielä siellä ravitsemusterapeutilla punnituksessa. Se rikkoi silloista itsetuntoa, todella paljon. Mutta tapahtumasta on kuitenkin aikaa kulunut todella paljon, ja toivon sulle vaan kovasti tsemppiä sinne :> !

    VastaaPoista
  2. Onnea palkinnosta! Ja asusi oli tosi kiva! :D

    VastaaPoista
  3. varoitan sitten että tuo nivean itserusketttava haisee ihan hirveälle! :-D

    VastaaPoista
  4. Tuo paitamekkosi on ihana:)

    VastaaPoista
  5. Onnea kisoihin ! voi miten osaatkaan pukea niin ihanasti aina, no sulla on vaan niin hyvä maku ja tyyli.. Paljonko ne sinun clip art( vai mitkä nyt onkaan)pidennys jutut maksoivat ?
    Blogiasi on aina niin kiva lueskella koska se tulee jotenkin niin sydämestäsi ja se on rehellistä!Vaikkakin jotkut saattavatkin tulla tänne anonyymeina haukkumaan.. Mikseivät edes käyttäisi omaa nimeä vaan eikun ei uskalleta vaan: ) jaksamista sinulle Mikaela !

    VastaaPoista
  6. aaa oot ihana!! <3
    Kiitos puppe, oma blogisi on myös fabulous!

    Hei ihana toi paitamekko-mikälie! :o Haluun!

    VastaaPoista
  7. Oleppa hyvä! :)

    Kasvattavatko Piimax C+biotiini -tabletit oikeesti hiuksia? 8--))

    VastaaPoista
  8. Oikeesti oot mahtava, kaunis ja kaikee just tollasena kuin oot. Älä välitä mitä muut ajattele, jos oot jonkun mielest ruma ja ällö, niin imis munaa. Oikeesti sä oot paljon parempi ku ne kaikki skinnyt sydämettömät huorat. Pojatki tykkää enemmän aidoist tytöist niiku sä. Niin meitsiki ajattelee ittestäni aina ku joku kattoo pääst varpaisii :D

    Ja haluun vielä sanoa, että ei tosta ravitsemusterapeutist tarvii murehtii.. ps. tajusin, että elämä on aika helvetin tylsää jos ois aina dieeteil, koska RUOKA ON ELÄMÄ. HEHHE. Mutta jos kumminkin haluat laihtua, niin tee se itsesi vuoksi, eikä muiden takia.

    TSEMMMMPPPPIIII senkin ihana <3

    pppsppspsp: olin joskus lähellä pohjamutia, kunnes yks random muija tuli ja tuli ja sano just tämmöst mulle. Se autto mua jaksamaan ja tajusin, että mä oon mä itse, tää on mun elämä, eikä mua kiinnosta muiden mielipiteet vaan elän, syön ja teen just niikuin mä haluan, enkä yritä sopeutua muottiin.

    VastaaPoista
  9. IHANAT KENGÄT ah ah palvon O_________o <33

    ~E


    ja ps. mun eno on kertonu et nivean itseruskettavat on parhaita xd

    VastaaPoista
  10. EIkös tuo biotiini kasvata hiuksia noin 5 senttiä kuukaudessa?

    Ongelmiakin siinä kuulemma olisi, että hiukset ovat ohuempia sen aikaa kuin biotiinia käyttää, koska eivät ehdi kehittyä tarpeeksi vahvoiksi, koska kasvavat niin kauheaa vauhtia.

    Vai olenko väärässä?

    VastaaPoista
  11. kiitos muistutuksest ! pitäis munki körötellä solkkuun kesää varte ==))))

    VastaaPoista
  12. hei kerrotko sitte toimiiko toi Piimax C+biotiini-tabletit. ite aattelin ostaa :))

    VastaaPoista
  13. Ihana tuo paitamekko ja nuo saappaat on ihan älyttömän ihanat! <3 uij, mulle kanssa! <33

    VastaaPoista
  14. sulle on haaste mun blogissa! :)

    VastaaPoista
  15. Piimax C+biotiini-tabletit, taidankin kokeilla :D

    VastaaPoista
  16. toivottavasti sulla menee jatkossa paremmin, sillä en haluu et noin ihana tyttö joutuu kärsimään tollasten tuskien parissa. mä en kyllä varmaan tiedä mistä puhun, mutta mulla oli viime vuonna tosi pahaa aikaa, oksentelin kans ihan sikan ja laihduin. sitten mun kontrolli ruuan kanssa meni ja en saa sitä kuntoon.

    äskenkin söin just el maco grande aterian ja join diet coken. oksettaa ja vatsa on kipee :s

    pärjäile! (sydän)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela