Kesäfiilistelyä

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kuva.

Haluun kesän. Alkaa niin tympimään jo tää talvi! On kylmä eikä voi käyttää niin kivoja vaatteita, koska on koko ajan kylmä. Muutenkin talvella pukeutuu paljon tyhmemmin ja tylsemmin kuin kesällä. Äh, miksi talven pitää olla niin kylmä ja pitkä?

Selailin H&m:än sivuja ja löysin kaikkia ihanuuksia!

Huomaa, että ensi kevään/kesän värit ovat vaaleanpunainen, pinkin eri sävyt, valkoinen, vihreän eri sävyt, turkoosi+sininen, ruskea ja liila. Kukkakuviota myös näkyi paljon.

Nämä voisin tilata H&m:mältä ensi kesäksi:

Oletteko jo löytäneet/ostaneet kesävaatteita?

Mews.
Mysigt.


Ps.tylsä postaus, mutta on koeviikko menossa ja pitäis koko psykan kirja lukea tänään :s

10 kommenttia:

 1. hei mäki harkitsin ton yläkulmassa olevan mustan paidan tilaamista, pistäthän sitte kuvan että miltä näyttää päällä :)?

  VastaaPoista
 2. n blogiisi yrittää päästä,varoittaa se k-18 sisällöstä !?

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita olet kesäksi tilannut, tykkäsin erityisesti pinkeistä bikineistä ja mekosta. Itse en ole vielä ostanut tai edes löytänyt mitään kesävaatteita. (:

  VastaaPoista
 4. Aaa, kesä on niin ihana <3 En jaksa oottaa et se tulee taas. Mut en oo silti ostanu viel mitään, en osaa ajatella kesää paljoa kun on viel ihan talvi :P Mut noi on kyl ihania mitä tossa kollaasissa oli :>

  Ja mitäköhän ihmettä toi varotteli, kun siirryin Google Readerista lukemaan tätä postausta, et tässä blogissa (vai postauksessa, mitähän siinä nyt lukikaan) voi olla jotain juttuja, jotka ei sovi alle 18v. :D Tuli oikein semmonen varotussivu, ja sit piti painaa jotain "ymmärrän ja haluan jatkaa", et pääs lukee tätä. Ihmettelin vähän, et mitä sä oot tänne oikein laittanu :DD Uskaltauduin kuitenkin tulla katsomaan, haha.

  VastaaPoista
 5. MIks mulle tuli semmonen varoitus että tämä blogi sisältää vain aikuisille tarkoitettua sisältöä kun klikkasin itteni tänne? :o

  VastaaPoista
 6. eiköhän se johdu noista suht vastuuttomista thinspo-kuvista. useimmissa proanablogeissa on toi sama filtteriviritelmä. noi kuvat on ehkä tosiaan suht haitallisia etenkin nuoremmalle lukijakunnalle, miksei voi olla vaan nättejä tervehenkisiä naikkosia, eikä niitä joiden bmi on alle 15 tms ; -0 tosin anoreksia voi puhjeta ihan mistä tahansa mutta nuo kuvat ei kuitenkaan ehk oo paras vaihtoehto täysi-ikäisen (!) suhtpaljon lukijoita keränneen tyttösen blogiin.

  VastaaPoista
 7. Kaikki bloggaajat on tartuttanu muhun kesäkuumeen! ps, tjäreborgilla on nyt matkoja alennuksessa, katsii käyä kattomas!

  VastaaPoista
 8. No joo, tähän on pakko kommentoida, että aika kultaa muistot - viime kesäkään ei ollut järin lämmin ja aurinkoinen.

  Vähän naurattaa lukea tätä monien kesävaateintoilua, ei esim. pienen pienissä shortseissa taida pystyä kulkea Suomessa kovin monena päivänä vuodessa. Tietysti voihan sinne alle pistää legginsit, mutta vähän mielestäni shortsien idea kärsii siinä...

  VastaaPoista
 9. anonyymi: en siis oo tilannut mitään :D haluisin tilata

  anonyymi: kokeilin, et mitä siit tapahtuu ja jäi vahingos päälle! nyt ei oo enää sitä :)

  cherrydirt: sama!

  ellis: mulle tuli eilen kesäfiilistely :D

  Joo siis mä kokeilin sitä, et millanen on jos laittaa ton päälle ja unohtu sit.

  anonyymi: kokeilin mitä siit tapahtuu ja unohtu päälle!

  anonyymi: mulle yks laitto samantyylistä kommenttia yhteen postaukseen ja siksi kokeilin sitä, mitä siitä tapahtuu ja unohtu päälle.

  sandra: eikä! harmi kun ei tiiä saako kesätöitä että voisi vielä varata matkaa :(

  anonyymi: nii :s

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela