I'm out of control

maanantai 19. tammikuuta 2009

Koko viikonloppu on ollu menoa, niin ei ole pahemmin kerennyt postaa. Tänään tulee sitten PALJON asiaa, joten anteeksi hyvin sekavaa postausta.

Alotetaan vaikka lauantai illasta. Treenien jälkeen hengailin vaan kotona ja datailin ja illalla menin yhen kaverin kanssa baariin. Ei ollut muutakaan tekemistä niin sinne eksyttiin. Oli TOSI kuiva ilta! Siellä ei ollut melkeen ketään ja puoli kahdelta lähettiin jo kotiin :D Säälittävää. päällä oli niin perus (musta vetskarihame ja valkoinen toppi) etten ottanut edes kuvaa.

Kuva täältä.

Sunnuntaina oli ulkona yhden pojan kanssa! Oon ollut ilkee, enkä ole puhunut hänestä tai tästä näkemisesta mitään! Oltiin vaan ulkona ja käveltiin ja juteltiin joku kolme tuntia. Oli yli ihanaa ja kivaa! Juteltiin ihan kaikesta, naurettiin yms. En oo pitkään pitkään aikaan käyny ulkona sellasen pojan kanssa, kenen kaa se ei oo pelkkää kaveruutta. Tuntu hyvältä, ku pitkästä aikaa oli sellanen pikku jännitys ja odotti tosi paljon toisen näkemistä. Ja muutenkin meillä oli tosi samanlainen huumori ja jutut meni hyvin yhteen. Se sai mut kanssa tuntee itteni kauniiks, joka on TOSI harvinaista. Mulla oli aamusta saakka sellanen olo että tekis mieli perua, koska näytin niin hirveeltä. Onneks en perunu! Se on ihana! Ää, oon vieläkin ihan hurmiossa :D Ja meni niin kivasti, että nähään uudestaan heti kun kerkee! Mulla on tosi paljon kiireitä, kun on treenit 4kertaa viikossa ja ensi viikonloppunakin menee lauantaina koko päivä treeneissä ja kenraalinäytöksessä ja sunnuntaina meen yksiin kuvauksiin ja sen jälkeen treeneihin. Mutta mahollisimman pian yritetään nähä :)

ps. I like him! (hymy)

Eilen illalla oli sitten treenit. Jakso tsemppaa koko ajan vaikka ne oli tosi rankat. Oli niin mahtava fiilis :)

Tänään oli aamulla terapia, jossa oli mukana äiti ja isäpuoli. Juteltiin enimmäkseen mun itsetunnosta. Tai kun se on tällä hetkellä ehkä mun suurin ongelma. Siitä johtuu se, että mua ahdistaa olla koulussa koska tiedostan itteeni ihan koko ajan ja tunnen et oon kaikkia muita huonompi ja rumempi. Ahdistaa, jos joku kattoo ees mua päin ja siks käynki joka välkkä vessassa, ettei vaan oo meikit levinny tai hiukset tyhmästi. Haluisin olla täydellinen, mutten vaan oo. Se on niin stressaavaa kun koko ajan ajattelen, että oon kamala eikä kukaan haluu olla mun kaa. Koulussa haluisin vaan olla näkymätön. Sillain ettei kukaan nää tai huomaa mua. On mulla siel pari tyttökaverii, mut niitäki näkee viikos paris ruokailus koska ne on eri vuosikurssilla ja muut kaverit on sit poikia joitten kaa hengaa välillä välkillä, jos sattuu näkemään tai on sama tunti. Mut kaipaan tyttöseuraa koulussa. Se on niin sellasta turhauttavaa jutella poikien kaa tai kattoo ku ne pelaa jtn pelii koneella. Ei siitä saa mitään irti. Siks tunnen itteni tosi yksinäiseks. Ja muutenkin oon. Oon yksinäinen, ällöttävä ja ruma. Great!

Kuva täältä.

Ja syömine ei oo yhtään parantunu. Oon ehkä vähän paremmin syönyt, mutta oksentelu ei oo lähtenyt mihinkään. Tänään oksensin koulussa. En oo pariin vuoteen tehnyt sitä. Kuvotti vaan niin paljon. Perjantaina katoin päivällä youtubesta varmaan kaks tuntia Thinspiration- ja muita anorektikko videoita. Oon niin kateellinen ku ne on laihoja ja kauniita. Vaikka mulle on sanottu että oon kaunis eikä mun tarvii laihduttaa, niin ei se auta. Halusin vaan olla laihempi. Ahdistaa olla minä.

17 kommenttia:

 1. Joo jos yhtään helpottaa niin et oo yksin..Tunnistan nimittäin itseni tuosta sun tekstistä. Aika samanlaisia ajatuksia on mullakin nimittäin. Mutta koitetaan jaksaa ja muista pitää lippu korkealla ja uskoa parempaan tulevaisuuteen! Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Siitä johtuu se, että mua ahdistaa olla koulussa koska tiedostan itteeni ihan koko ajan ja tunnen et oon kaikkia muita huonompi ja rumempi. Ahdistaa, jos joku kattoo ees mua päin ja siks käynki joka välkkä vessassa, ettei vaan oo meikit levinny tai hiukset tyhmästi. Haluisin olla täydellinen, mutten vaan oo. Se on niin sressaavaa kun koko ajan ajattelen, että oon kamala eikä kukaan haluu olla mun kaa.

  ^ Ihanku oisin itse sanonu tuon! Mutta onneksi mullakin alkaa mennä koko ajan parempaan päin ja tunnen oloni varmemmaks, kyllä me jaksetaan! Tsemppiä sulle, oot tosi sievä ja herttainen tyttö <3

  VastaaPoista
 3. toi tokavika kuva oli söps :)

  VastaaPoista
 4. mitää? oon se jätkä (nimeltämainitsematta) jonka kans kävit lenkillä :D Mutta kiva blogi sulla, vaikken osannut odottaa tälläistä. ;) okei, mut nähdään?

  VastaaPoista
 5. Jotenkin samaistun suhun aika paljon monessa asiassa.

  Mutta oot tosi nätti tuollaisena ja toi poikajuttu kuulosti kadehdittavan söpöltä.

  VastaaPoista
 6. Äh... mullekki aina sanotaan et oon just hyvä tän kokosena ja oon kaunis näin :<

  Vittuku näkis itekki niin. :D

  VastaaPoista
 7. :( Toivottavasti sen pojan kanssa kaikki menee hyvin! Olet saanut liikaa paskaa niskaasi, syömishäiriöt ja masennukset ja muut. Ansaitsisit jotakin kivaa, ehdottomasti.

  Haluaisin kovasti parantaa sun itsetuntoa, mutten pysty siihen. Mun mielestä vaikutat todella mukavalta tytöltä, jonka elämänilo paistaa angstinkin läpi. Et ole lihava, etkä ruma. Toivon kaikkea hyvää sulle. <3

  VastaaPoista
 8. ihanaa että sulla on mies!=)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa! siis tuo poikajuttu! <3
  ..mun on ihan kauheesti tehnyt koko ajan mieli kysyä siitä kaikkea että noooh näittekö ja miten meni ja millanen se nyt on ja jajajaj ! Mut en sit oo kehdannu :') Mut ihanaa kuulla et noin hyvää kuuluu! :)

  ..Ja ikävä kyllä mä en itse ole tällä hetkellä hyvä sanomaan mitään rohkasevia sanoja tosta syömis/laihduttamis jutusta koska the truth is että mä käyn läpi vähän samoja juttuja.. Vaikken niistä missään ole puhunutkaan. Mutta tsemppiä, kauno! <3

  VastaaPoista
 10. "sdfg sanoi...

  mitää? oon se jätkä (nimeltämainitsematta) jonka kans kävit lenkillä :D Mutta kiva blogi sulla, vaikken osannut odottaa tälläistä. ;) okei, mut nähdään?"

  varmaan joo? :D

  VastaaPoista
 11. oii toivottavasti sen pojan kaa menee tulevaisuudessakin hyvin ;)

  VastaaPoista
 12. Mul on kans samanlaista. Yritän olla täydellinen koko ajan ja kun en oo se ahdistaa ja masentaa. Kaikki muut on niin laijoja ja kauniita ja niil on paljon ystäviä. Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 13. Oi, ihanaa. Mulla on ikävä tuota tunnetta, kun tapaa jonkun uuden ja se on niin jännittävää!! :)

  VastaaPoista
 14. siis onko sun mielestä ihan tosissaan se kaunista kun luut ja selkäranka törröttää??

  joo onhan se nättiä kun on hoikka,mutta tuo on jo kaukana siitä.yök.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: samoin sulle! :)

  Nina: voi kiitos :) ja samoin sulle!

  laura: :)

  sdfg: voi kultapieni, olet varmaan erehtynyt henkilöstä :( satuin meinaa näyttää tän tekstin sille pojalle ja se tietää mun blogista :D

  winnie: :)

  mady: niimpä! se on vaan helvetin vaikeeta

  tainted love: mäkin toivon samaa! Se poika on ihana<3

  kaikkea hyvää samoin sulle :) ja kiitos!

  anonyymi: hehe :)

  sofia: haha :D toivottavasti tulevaisuudessa törmäillään siellä päin ;)

  Samoin sinulle ihana! <3

  anonyymi: ei se ollu se :D kysyin!

  hayley: toivotaan :)

  kullanmuru: niimpä! :)

  anonyymi: on musta. en voi sille mitään

  VastaaPoista
 16. Ihanaa kun osaat puhua näin avoimesti asioista :) Mullakin ois hirveästi parannettavaa itsetunnossa...

  VastaaPoista
 17. Ihan alkuun kysyisin et jos sua ahdistaa kun sua katsotaan niin miks sä voit olla cheerleader? Ja toiseks toi sun ruikutus on niin väärin niitä ihmisiä kohtaan ketkä ovat oikeasti lihavia koska sä et edes oo. Ja toisilla ihmisillä se laihuuskin on ihan ongelma. Voin sanoa kokemuksesta ettei ole hirveän kivaa olla laiha. Olen sen takia itse käynyt joskus lääkärissä ja ravintoterapeutilla. Se on kiva siinä selitellä lääkärille et kyllä mä syön mut paino vaan ei silti nouse. Ja se ei ole kauhean kaunista että kaikki luut törröttää, pojat ei tykkää sellaisista tytöistä paljonkaan. Ja oletko ikinä miettiny et jos sulla on anemia ja hiuksia lähtee sun muuta ni se johtuu siitä oksentelusta,eihän suhun jää silloin mitään ravinteita mitkä vois vahvistaa ja auttaa. Nyt järki käteen tyttö! :) En halua kuulostaa syyttävältä mutta kannattaa miettiä tätä jo ihan vaikka tulevaisuuden kannalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela