How good it can be

perjantai 23. tammikuuta 2009

Oon nyt harrastanut näitä sekavia postauksia nyt viime aikoina, mutta jälleen kerran saatte sellaisen :D Oon ollut menossa koko ajan, enkä ole kerennyt postailemaan. Mutta alotetaan vaikka eilisestä.

Perjantaina olin koulussa tämän näköisenä. Siniset Piecesinn farkkuleggarit, H&m leopardivyö ja vähän lepakkohihainen paita.

Eilen mulla piti olla tylsä ilta, koska ei ollut mitään suunnitelmia. Mutta sitten mut pyydettiin mukaan Wanhaan Kinoon Keravalle. No, ajattelin että voishan sitä mennä. Ei muutakaan tekemistä ollut.

Mulla oli alle tunti aikaa pukea ja meikata, joten laitoin ihan vaan tylsästi päälle siniset Piecesin farkkuleggarit ja onlyn mustan t-paidan, jonka päälle H&m:än mustan kiiltonahkavyön. Laukuksi otin pinkin Primarkin clutchin.Ja arvatkaa mitä tää neiti kuuli, ku pääsin istumaan autoon. Siellä kinossa on jotku vitun HUNKSIT esiintymässä!!!!!! Noh, en enää kehannut sanoa etten lähekkään ja niin mentiin sinne kiljuvan akkalauman sekaan.
Okei, myönnettäköön et itekki olin yks kiljuvista hullaantuneista tytöistä :D Tulee vaan nii hyvä fiilis. Ja okei, on niil ihan kivat kropat ja ihan söpöi ne on. Mut en IKINÄ vois seurustella sellasen kanssa :D Katella vaan satunnaisesti.

Ne jakaa aina muutaman ruusun sielä keikalla joillekin tytöille. Sit yks niistä hunkseista (joku söpö nuori!!!) tuli siihen kohtaan missä oltiin ja oli sillai, et kenelle antais sen ruusun. No, mä laitoin kunnon koiranpentuilmeen naamalle, se hunksi katto mua, hymyili sillai söpösti, anto ruusun ja suuteli kädelle! Ah! Ja sitten vielä halas ja anto pusun poselle! Olin taivaassa :D Tässä taas todistettiin, että koiranpentuilmeellä saa mitä vaan.Loppu ilta ei sitten mennyt kovin mukavasti, mutta joo. En jaksa siitä edes puhua.

Tänään suuntasin Järvenpää-talolle puoli yhdeksi, koska meillä oli Spirit Shakin Cheerleadersien 10v juhlanäytös. Oli treenit ennen kun se alko ja hengailtiin vaan. Esitys meni ihan kivasti.

Tää on niin hirveetä. Enään viikko näiden tyttöjen kanssa. Tulee niin hirveä ikävä... Kuitenkin Cheerleadingissa hyvä joukkuehenki on tärkeä ja ollaan meiän joukkueen kanssa koettu tosi paljon kaikkea paskaa ja huonoa joukkuehenkeä, mutta lopulta saavutettu se ja sen ansiosta ollaan tosi tiivis joukkue. Kamalaa luopua osasta näistä tytöistä :s Vaikka tietenkin näkee aina välillä, mutta silti!
Vaaka esityksen jälkeen.Ja haha, oon niin seksikäs kisapuvussa :'DDD

Mun isä, äitipuoli ja velipuoli oli kattomassa sitä esitystä! Vähän oli ihana, kun vihdoin isä näkee jotain mun harrastuksia. Oli tosi kiinnostunut (oikeesti, itekki viel kyseli historiaa yms) ja tosi ihana. Osti mulle seuran T-paidanki :D Isi on ihana.

Kotiin pääsin vasta puoli 8 illalla ja nyt relaan vaan loppu illan. Huomenna taas aikainen herätys niihin kuvauksiin ja illalla treenit.

Värjäsin tiistaina hiukset taas tummanruskeiksi. Alko ärsyttää se edellinen väri :s Väri oli Lorealin kestoväri Excellence Creme ja sävy 3, tummanruskea. Ostin kaksi pakettia, että väri varmasti riittää omiin hiuksiin ja clipsuihi.
Ja arvatkaa mitä menin taas tekemään! Sain viikko sitten tostaina idean, että on pakko saada tasaotsis taas! Perjantai aamuna soitin kampaajalle ja sain samalle päivälle ajan pelkän otsiksen leikkuuseen. Ja naps, itku kurkussa mennää taas pari kuukautta, että toi kasvaa :D en vaan osaa pitää sitä alhaalla. Kuvissa se on ihan ok-näkönen, mutta livenä ihan kamala!!!

Kuva otettu ennen hiuksien värjäämistä.

Ps. Arvatkaa kuka näkee sen pojan ystävänpäivänä! Kumpikaan ei ensiksi tajunnu, että silloin on ystävänpäivä. Sit muutama päivä sitten, poika vaan sano, että silloin on muuten ystävänpäivä. Ääh, vähän ihanaa! :)

22 kommenttia:

  1. heei toi sun otsis sopii sulle ihan kauheen hyvin! älä kasvata poies :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi sun otsis !
    Oot muutenki älyttömän kaunis :---)

    VastaaPoista
  3. sopii sulle niiiiiin hyvin toi otsis!
    ja oon vähän kade tost poikajutust, miksei mul käy ikinä hyvä tsägä:D
    JA voi eiiii en voinu olla huomaamatta, vartijoiks fepsit teidän taloa! Hah, sano terkkuja petri lokalle tai petri miettiselle tai ihan kelle vaan fepsille meiltä stadin "töhrijöiltä", hah.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kasvatan :D

    Mintty: kiitos :)

    Pupuleima: kiitos!

    Anonyymi: haha, kyl sulleki joskus käy :)

    Siis ei vartioi :D Eksä oli peinttari, ni se on saanu mut "vihaa" FPS:ää ja joskus sen kaa revittii toi tarra juna-asemalt :D Ja nyt se koristaa mun ikkunaa.

    VastaaPoista
  5. toi sun otsis on just ihana, ei sun sitä tarvii kasvattaa pois :))

    VastaaPoista
  6. ei vitsi näyttää törkeen hyvältä toi otsis! mut ymmärrän sua, mulki oli tasaotsis ja kaikki sano et näytti ihanalta, mut must parin viikon jälkeen oli hirvee. nyt sitä sit kasvatellaan pois :/

    ihana toi hunks ruusu juttu :D <3

    VastaaPoista
  7. jessica: no joohan :D

    ann: niimpä, kaikki on sanonu et se on kiva mut en ite tykkää :(

    pipari: no kiitos :)

    anonyymi: no oikein kiva :D Olin niin kauniina taas

    VastaaPoista
  8. kauheen nätti muuten mut nuo nudehuulet pilaa. en oo ikinä ymmärtäny et meikkivoidetta laitetaan huuliin kunse sinne ei kuulu. ihana tukkakin kyl on (:

    VastaaPoista
  9. Ooksä kisajoukkuees nyt? Entäpä olitko karsinnois :)

    Voi että tiän itekki ton tunteen ku joutuu eroon mahtavasta jengistä :(

    VastaaPoista
  10. oi, oot tosi kaunis tyttö :> toi otsatukka sopii oikein ihanasti!

    VastaaPoista
  11. WÄÄÄÄ! Mäki haluun otsiksen takas, näyttää niiiiiiiin söpöltä :>

    VastaaPoista
  12. Hunkisit! Määkin haluun nähdä! Ärsyttää, ne esiinty matkamessulla mut meitsi missas täysin! ;<

    Ja hei mitä paskaa selität, toi otsis on sulla ihan unelma! <3___<3 UPEE!

    VastaaPoista
  13. haha mäkin sain joskus hunkseilta ruusun, olisko ollu viime talvena :--D

    VastaaPoista
  14. voi miten sievät hiukset,passaa sulle hyvin,kauniskin olet :--)vähä oon kateellinen sulle tuosta poikajutusta ! miksei mulle voi käydä noin ? ;<:

    VastaaPoista
  15. Hyvältähän toi näyttää. :> Ps. näytät laihtuneen! ja onnea tähän poikahommaan! <333

    VastaaPoista
  16. aaawww hiukses <3 hei muuten mihin olet meinannut jatkaa lukion jälkeen ? :> amikseen ? mille alalle ?

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: haha, en osaa olla ilman :D

    Anonyymi: en oo kisäjoukkueessa ollut kummassakaan :( Olin sairaslomalla syksyllä niin paljon ja siks poissa treeneistä, ni jäi kisajoukkueeseen pääsy

    mariamariamaria: kiitos :)

    sofia: voi ei :(

    peepu: jes :D

    Anonyymi: kiitos :)

    Voi kulta pieni, joku päivä löydät jonkun kivan pojan! <3

    2112: kiitos :) on multa lähtenyt joku 4kg nyt suunnilleen 3viikossa. Vähä päälle

    Anonyymi: Mä en kirjota vielä tänä vuonna, vaan vasta ensi vuoden keväällä :s Mutta yliopistoon oon hakemassa :)

    VastaaPoista
  18. ihana tuo otsatukka ja oiij sait hunkseilta ruusun :)<3

    VastaaPoista
  19. Tiedän ite kyl tunteen, ku ei diggaa omasta otsatukasta :s
    Noh, kyl se siitä kasvaa, ja hunksit on siistejä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela