Ma-ti

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Moikka moi! Tulin just äsken työhaastattelusta. En tiiä yhtään miten meni ja jännittää hirveesti, et miten käy. Mä TARVIIN töitä! Ei huvittais lusmuta koko kevättä ja kesää.

Nyt kummiskin eiliseen, joka tosiaan jäi postaamatta bloggerin vammailun takia.
 Isä on rakentanut kiinteistön katsastuskonttorille Riihimäelle ja kävin sen "avajaisissa". Tosi hienon näköinen paikka oli, vaikkei mitään sisustusta vielä ollut :-) ja tarjoilu oli hyvä!

Päällä oli Forever 21 neuletakki ja farkkuleggarit, toppi Gina tricotin ja laukku Longchampin

Kävin tosiaan eilen Myyrmäessä työhaastattelussa ja viemässä Lorenzon Helsinki-Vantaalle. Samalla reissulla poikkesin Jumbossa
Ostin H&m:ältä The Garden Collectionin ihanan korsettitopin, 14,95e. Mulla on tällä hetkellä noita kaksi täällä kotona, koska eilen tuli myös H&m:än paketti, jossa oli samainen toppi :-D Tosin se menee luonnollisesti palautukseen

Paketista löytyi tälläistä:
Mekko jonka vuoksi itken verta. Toi oli kuten aavistelinkin liian pieni rinnoista. Mekko meni  puoleen selkään kiinni, jonka jälkeen olisi kangasta tarvinut se 10cm lisää. Mua ärsyttää NÄIN paljon :-( Tekis melkeen mieli pitää toi pelkän kauneuden vuoksi. -palautukseen

leobiksut -palautukseen
luonnonvalkoinen biker, joka näytti päällä ihan muodottomalta -palautukseen

Näiden lisäksi tuli The Garden Collectionin sininen toppi, jonka unohdin kuvata. Sekin menee palautukseen, koska tilasin vahingossa M:än ja väljän koon vuoksi se roikkuu kaunaloista inhottavasti. Tietenkin se on loppuunmyyty, enkä voi tilata pienempänä. Pitää siis metsästää liikkeestä.

Korallinväriset biksut jätin itselle. Oon vähän epäillyt bandeau-mallia rintavilla, mutta pidän nää joka tapauksessa.

Tää pikkuhieroja oli Mikaa varten. Joudun hieromaan sen hartioita about 5kertaa viikossa ja tää tulee helpottamaan sitä paljon!

The garden collectionin leggareiden kohtalosta en ole vielä ihan varma. Sillain nää on kivat, mutta sillain taas tuntuu että saattais jäädä käyttämättä. Hinta ei kyllä olisi paha, vaikka hudiksi osoittautuis. Täytyy miettiä :-)

Mekon aiheuttama pettymys meinas johtaa itkuun, kun tilauksessa luki, että se ihana the garden collectionin bleiseri on LOPPUUNMYYTY! Ei voi olla mun tuuria. Ja siitä olisi vielä saanu -10e :-( höh

Tälläsessä asussa olin haastattelussa
Takki, circle scarf, paita/H&m, farkkuleggarit/Pieces, laukku/Longchamp, kengät/Dinsko, korut/Nomination


Nyt lepäilen hetken ja puoli 7 jälkeen pitääkin suunnata Spinningiin. Huomenna meen kokeilemaan Zumbaa ekan kerran! Toivottavasti se on odotusten mukaista :-)

Huomiseen! <3

30 kommenttia:

  1. Mä itken verta myös noiden olkaimettomien mekkojen vuoksi, itsekin kun olen rintava =/ Ne on mun mielestä kaikista näteimpiä mekkoja missä ei ole olkaimia - enkä ite voi käyttää niitä :(

    VastaaPoista
  2. ota kuvia noista kukka leggareistA sun päällä ne on niiin ihanat<3 aattelin itekki ostaa :-)

    VastaaPoista
  3. Minkä kokoinen toi sun punainen mekko on? :)

    VastaaPoista
  4. Hheeeeeeeei, minkä kokonen toi ruusumekko on? :-) Ku mä oon vähän niinku alkanu himoo tollasta........

    VastaaPoista
  5. Haluun niiin ton punasen mekon :((!

    VastaaPoista
  6. Deem, toi mekko :( Mäki haluisin tollasen, muttei oo täällä HM:ssä näkyny ja nettikaupoista loppuunmyyty, eli ikuinen pettymys!

    VastaaPoista
  7. Mua vituttaa ainaku pientä oravaa, kun tissit ei mahdu h&m:n mekkoihin, vaikkei ne nyt niin isot oo C-kupit, mutta kuitenki...Sama homma vilan vaatteissa, muuten koko suurenee mutta rintamus pysyy samana prkl!

    VastaaPoista
  8. Apua tuon mekon takia itken myös verta, olisko ollut mahollista ostaa tuo mekko sulta, ellet oo jo sitä palauttanut? :)

    VastaaPoista
  9. mä itken verta koska olisin halunnut ton samaisen mekon, mutta kun menin onlineen puoli kymmenen aikaan ne oli jo loppuunmyyty! pitää nyt vaan toivoa että niitä tulee sen verran palautukseen että saan omani :)

    VastaaPoista
  10. Kiva kun oot alkanut laittamaan "selkeämpiä" asukuvia :-) Tykkään! Voi, tuo mekko on aivan ihana kyllä. Harmittaa, kun missasin sen itse aivan täysin!

    VastaaPoista
  11. mä niin haluaisin tuon punaisen mekon, mutta olen taas vaihteeksi turhan myöhään liikkeellä ja se on jo loppuunmyyty :(
    toivottavasti saat muuten sen työpaikan! :--)

    VastaaPoista
  12. Hei mä haluun ton sun toisen kukkallisen korsettitopin! :) haluaisitko myydä sen? voisin maksaa vaikka jonkun verran enemmän, mitä itse maksoit tosta. :)

    VastaaPoista
  13. toi vihree takki sopii sulle ihanasti:)

    VastaaPoista
  14. vitsit noi uudet hiukset on niin ihanat!

    VastaaPoista
  15. minne hait töihin? :)

    VastaaPoista
  16. oliko myyrmäessä paljon noita kukkatoppeja? :o pelkään, että tilaamani toppi on liian iso ja tahtoisin pienemmän koon. itsellä tosin ei mitään mahdollisuutta päästä ko. kauppakeskukseen....

    VastaaPoista
  17. no ei tuo punane mekko ollu edes kovin hieno että älä sure! löydät jostain paljon paremman :)

    VastaaPoista
  18. sun tukkahan on nykyään aivan täydellisen värinen, jee!

    VastaaPoista
  19. Moi Mikaela! Oon ollut alusta asti sun lukija, pitänyt sua fiksuna kimmana. Oot osannut suhtautua negatiivisiin kommentteihein, ollut reilu, epäitsekäs ja asiallinen. Toivon mukaan jatkat samaa rataa, annat vittuilijoille hudaa! Mutta toivon todella että kasvat aikuiseksi, koska täällä pahassa maailmassa ei isit maksa vaikka rahaa heillä olisikin... Pidän erittäin tyylistäsi blogata, sulla on hyvin valtavirralinnen tyyli muuta silti osaat maustaa sen omaksesi (luontevalla tavalla toisin kuin monet muut).. Joten jään ehdottomasti odottamaan ja myös tukemaan sua, koska liian monet tekee tätä nykyään rahasta:( mutta silti toivon että säkin tajuat ettei se vanhempien turvaama luksuselämä kestä ikuisesti. Kaikella kunnioituksella, tuella ja ihailulla, Jenni:)

    VastaaPoista
  20. tosi ihania vaatteita, varsinkin toi punainen mekko ja kukkaleggarit, jotka on niin kesäset (=

    Ja samoin tykkään erityisesti sun uusista hiuksista, ne on aika upeat ! :)

    Zumba on muuten oikeesti ihan mielettömän kivaa, toivottavasti tykkään ! :)

    VastaaPoista
  21. Varmaan joo TARVIITKIN töitä. Vaikket sais töitä, niin porukat sulle maksaa kuiteskin rahaa.

    VastaaPoista
  22. heippa!

    ajattelin vain kysyä, että missä käyt treenaamassa,spinningissä? ja kuinka usein? kun oon ite ajatellu alottaa salilla/jumpissa käynnin, en vaan tiedä missä kävisin? osaatko suositella jotain salia mäntsälässä? tykkään enemmän ryhmäliikunta tunneista, kun pelkästä salilla rehkimisestä!

    kiitos jo etukäteen!

    -anna-

    VastaaPoista
  23. Onnea työnsaantiin!
    Kysyisin että missä käyt jumpissa. Ei oo pakko kertoo tarkkaa paikkaa, mutta mietin asiaa siks, koska haluisin itekin käydä jossain jumpissa silloin tällöin, mutta en liittyä mihinkään kalliiseen kuntosaliin :)

    VastaaPoista
  24. moikka! :) aattelin kysästä, että mistä h&m:n niitä garden vaatteit voi ostaa. siis ku siel on esim. sillee että monien vaatteiden kohdalla lukee että ''sold out'' niin satutko tietämääään? thanks jo etukätee!

    VastaaPoista
  25. "Pidän erittäin tyylistäsi blogata, sulla on hyvin valtavirralinnen tyyli muuta silti osaat maustaa sen omaksesi (luontevalla tavalla toisin kuin monet muut)"

    Nää oli just ne sanat mitä olin tulossa kirjottamaan, ite en vaan olis näin nappiin osannu sanoa.
    Löysin eilen (vasta:D) blogisi mut jumituin lukemaan tunneiksi, tänään kanssa.
    Mulla on samantapaisia ajatuksia tietyistä asioista ja ihanteista kun sulla on (ollut ainakin joskus), ja senkin oisin halunnu sanoa että oon sulle niin kateellinen, oot kaunis ja sulla on ihania vaatteita, suhun pystyy samaistumaan helposti (mä ainakin). Haluisin itekin alottaa oman blogini joskus mut tän sun jälkeen en kyllä viitsi kun ei mun ajatuksista ja tyylistä voi sua paremmin kirjottaa.

    Tää alkaa jo kuulostaa et oisin joku ihme fanaatikko :D Mut oli mulla pari kysymystäkin.
    Ootko suomenruotsalainen? Onko sulla marsu (näin ton yhen ylisulosen kuvan)? Ja sitten vielä että onko sulla jotain vaatteita myynnissä parhaillaan tai aiotko myydä lähiaikoina?

    /Melinda

    VastaaPoista
  26. Täällä on toinen kohtalotoveri. Multa jäi saamatta se valkonen mekko, jossa oli kukkia yläosassa, vaikka ehdinkin klikata sen ostoskoriin :(
    Kannattaa muuten laittaa toi punanen mekko huuto.nettiin, saat varmasti enenpi mitä oot itemaksanut :)

    VastaaPoista
  27. Ajattelin että oisko ton mekon selkäosalle mahdollista laittaa vaikka itse sellane http://www.harajuku.fi/img/mekko7.jpg tollanen siksak juttu mikä tos on edessä? :)

    VastaaPoista
  28. Voin sanoa että tiedän miltä susta tuntuu! Miljoonat ihanat mekot oon tilannu, ja vaikka ne muuten olis täydelliset niin eipä mee ylhäältä kiinni! Se on niiin ärsyttävää. Silti aina tilaan, JOS VAIKKA tällä kertaa olis eri juttu :D Sit taas jos ottaa isomman koon niin se on kaikkialta muualta liian iso.

    VastaaPoista
  29. Nuo rannekorut on kyl rakkautta.

    VastaaPoista
  30. Saaks noita pikkuhierojia hm:ltä?! Mistä löytyy..? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela