Marraskuun kauneussuosikit

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

*kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Hei taas on kuun vaihduttua edeltävien kauneussuosikkien aika! Jälleen kerran mennään ihonhoitopainoitteisesti ja nyt kannattaa laittaa tuotteet korvan taakse, jos myös sinun iho kaipaa todella paljon kosteutusta talviaikaan.

Kotimaisen Supermoodin Beauty Sleep Absolutely Bliss -seerumi*  on ollut ihan mahtava kylmän sään seerumi yövoiteen alle. Seerumi uudistaa ja korjaa ihoa yön aikana, sekä kosteuttaa todella tehokkaasti. Seerumi on koostumukselta kevyt ja maitomainen, joten se imeytyy ihoon nopeasti ja sopii todella hyvin tuotteen kerrostamiseen tai muiden, kerrostettujen tuotteiden kanssa.

Tänä vuonna Kicksistä löytyvälle Skin Treatille tuli vartalonhoitotuotteiden lisäksi myös ihonhoitotuotteita, jotka ovat hoitavien ainesosien osalta todella tehokkaita. Yksi lempparini Skin Treatilta, nyt kun ihoni reagoi herkemmin epäpuhtauksiin ilman ollessa kuivempi, on BHA Anti-Blemish Face Elixir*, jonka aktiiviset ainesosat ovat spirulina ja teepuuöljy sekä prebiootit ja valkosalavan kaarna, josta tulee tuotteen BHA-happo. Seerumi rauhoittaa ihoa ja normalisoi mm. talintuotantoa. Itse olen käyttänyt tätä pääsääntöisesti toiseen seerumiin sekoitettuna, mutta tuote toimii yksinäänkin.

En ennen viime kuuta tiennyt, että Yliopiston Apteekin omalla kosmetiikkamerkillä on myös luonnonkosmetiikkaa. Uuden kasvoöljyn lanseerauksessa sain mukaani kokeiluun YA Naturaen vartalovoiteen, jossa on ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta. Tämä on ollut ihan huippu kuivalle talvi-iholle! Lisäksi paljon plussaa siitä, että luonnonkosmetiikan kosteusvoiteeksi tämä imeytyy nopeasti, tuoksu on mieto ja hintakin vain kympin luokkaa. Toinen kylmien ilmojen pelastaja on ollut iS Clinicalin lip polish, joka kuorii huulet hellävaraisesti.

Skincityn ihotestin* perusteella suositelluista Paula's Choicen tuotteista kaikki ovat olleet jatkuvasti käytössä ja erityisesti haluan suositella Paula's Choice Defense Nightly Reconditioning Moisturizer -kosteusvoidetta*, joka on todella kevyt, superfoodeja sisältävä yövoide, joka toimii myös päiväsaikaan. Tämä voide kosteuttaa ihoa todella hyvin ja sopii erinomaisesti yönaamion alle, koska koostumus on kevyt.

Tonereita rakastavana on pakko hehkuttaa Paula's Choicen hyaluronihappoa sisältävää Resist Advanced Replenishing Toner -kasvovettä*. Kasvoveden koostumus on todella täyteläinen ja paras tapa mielestäni sen käyttöön on levittää se suoraan kämmenilta kasvoille ja tarvittaessa kerrostaa pari kolme kerrosta, mikäli iho tarvitsee ekstrasti kosteutusta.

Vaikka nyt nostankin ACOn uudesta Sensitive Balance -linjasta yhden tuotteen, kannattaa kurkata koko linja, mikäli etsit erittäin herkälle sopivaa, hinta-laatusuhteelta erinomaista ihonhoitosarjaa! ACO Sensitive Balance -tuotesarjan tuotteet rauhoittavat, kosteuttavat ja vahvistavat herkkää ihoa ja ne sisältävät prebiootteja, jotka auttavat palauttamaan ihon luontaisen tasapainon ravitsemalla ihon hyviä bakteereja. Talvisin valitsen meikin alle useimmiten paksumman kosteusvoiteen, johon saatan vielä lisätä tipan kasvoöljyä (antaa todella kivan, kuulaan pohjan meikin tekoon!) ja nyt ehdottomasti käytetyin päivävoiteeni on ollut syväkosteuttava Aco Sensitive Balance face cream. Kosteusvoide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja vaikka koostumus on paksuhko, se imeytyy iholle todella hyvin eikä voide jää "pyörimään" ihon pinnalle.

 Siinä oli viime kuun suosikit. Oliko joukossa mitään mielenkiintoisia tuotteita? ðŸ˜Š

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela