Kauneustuotteita, joita ostan uudestaan ja uudestaan

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Heipparallaa! Aloin silmät täysin ristissä vääntämään tekstiä tähän postaukseen, koska oli ihan pakko saada julkaistua tämä vielä tämän vuorokauden puolella. Oikoluen tämän uudestaan huomenna, koska en mene takuuseen tekstin sujuvuudesta heh! Joka tapauksessa, keräsin tähän postaukseen kauneustuotteita, jotka päätyvät meikkipussukoihini ja kylpyhuoneeseeni kerta toisensa jälkeen.  Eli niitä omia suosikkituotteita meikeistä, hiustuotteista ja kasvojen hoitoon tarkoitetuista puteleista. Käytän aika fifty-fifty markettituotteita ja selektiivistä kosmetiikkaa, joka tulee ilmenemään tässä postauksessa.

Benefit They´re Real!-ripsiväri
Tämä ripsiväri tuli itselle tutuksi reilun kahden vuoden takaa, kun luovuin ripsienpidennyksistä. Aivan huippuripsari, mutta ikävä kyllä tämän toimitus Suomeen lopetettiin reilu vuosi sitten.
Löysin tämän YSL:n ripsivärin sen jälkeen, kun tuota Benefitiä ei enää saanut tilattua. Tätä on tullut kulutettua muutama ja todellakin tekee tekoripsi-vibat. Ainoa miinus on suhteellisen korkea hinta, mutta hamstrailen tätä lentokentiltä sekä alennuskoodeja hyödyntäen. Nyt minulla on avaamattomina tämä sekä tuo Benefit, jonka sain joululahjaksi. Vaikea valinta kumman otan käyttöön seuraavaksi!
Lumene Blueberry-kulmakarvageeli
Olen käyttänyt tätä kulmakarvageeliä varmaan koko blogihistoriani, eli yli kahdeksan vuoden ajan. Kotimainen huipputuote, josta en luovu ja satunnaisista harha-askelista huolimatta päädyn kuitenkin aina ostamaan tämän. Pitäisi vain oppia, ettei hyvää kannata vaihtaa.
Joku aikaa sitten kirjottelin hajuvesistä ja mainitsin Acqua di Gioian olevan lempi tuoksuni. Se "original"versio on ehdoton lemppari, mutta tämä voimakkaampikin on myös aivan ihana.
Ette edes halua tietää kuinka monta punasävyistä sävyttävää huulirasvaa minulla on. Tämä Baby Lips on noussut kokeilemistani kaikista lemppareimmaksi. Antaa sopivasti sävyä ja sävy on raikas punainen.
Lumene Rasberry Miracle Lip Sorbet huulikiiltokynä,
sävy 19 Aurinko valaisee
Huulikiilto-/punakynät ovat heikkouteni ja näitä löytyy varmasti kahden käden sormilla laskettava määrä. Kuitenkin tämä Lumenen sävy 19 Aurinko valaisee on sellainen, jonka täydensin vanhan loputtua. Punaisen sävy on ihana ruskettuneella iholla, mutta sopii myös talviaikaan hieman kalpeaan ihoonkin.
Batisteen tutustuin vuosia, vuosia, vuosia sitten Briteissä ja siitä lähtien en ole muita kuivashampoita itse ostanut. Tämä on sellainen tuote, jota hamstraan aina ulkomailta edullisempaan hintaan ja jota on aina jemmassa kotona useita purkkeja.
Lumene CC Color Correcting-meikkivoide, sävy Deep
Sain muistaakseni tämän aikoinaan blogin kautta ja sen jälkeen tämä on ollut kesämeikkivoiteeni siihen saakka, kun sävy on riittävän tumma. Peittävyys on ruskettuneelle ja tasaisemmalle iholle täydellinen ja kestää hikoilut. HUIPPU!
Mineral Veilin Tinted-versio on toinen kesätuote, koska tykkään viimeistellä meikin irtopuuterilla. Tällä saa kivasti sävyä kasvoille.
Moneskohan Studio Fix Fluid minulla on menossa? En edes muista. Tämä oli ensimmäisiä laadukkaampia meikkivoiteitani, eikä tätä turhaan hehkuteta. Olen kokeillut MACilta muutamaa muutakin meikkivoidetta sekä kalliimpienkien merkkien meikkivoiteita, mutta jossain vaiheessa päädyn aina takaisin tähän. Tykkään kokeilla uusia tuotteita ja joskus tulee olo, että miksi ostaa aina samaa tuotetta. Tässäkin pitäisi vaan osata pysyä siinä hyvässä, eikä turhaan etsiä neulaa heinäsuovasta.
Tämän peiteaineen ostin ensimmäisen kerran muistaakseni vasta noin vuosi sitten ja olin aikaisemmin käyttänyt MACilta muutamaa muuta peiteainetta. Tämä osoittautui aivan älyttömän hyväksi ja nyt lopussa onkin toinen purkki ja kolmas on jo ostettu valmiiksi.
Paul Mitchell Super Skinny Serum
Ykköstuote hiustenpidennyksille. Käytän tätä pääsääntöisesti pituuksiin ennen kuivausta, mutta toisinaan "kiillottelen" esimerkiksi hiuksia kiharruksen tai ponihännälle laiton jälkeen.
IdHair Belonger-hoitoaine
Käytin ennen tähän IdHairin hoitoaineen lanseerausta Sexyhairia, mutta pidän tästä enemmän. Tuoksu on ihana, hiuksista tulee älyttömän pehmoiset ja sileät sekä tämä on todella riittoisaa tavaraa. Ehdottomasti paras kokeilemani hoitoaine hiustenpidennyksille.
Basiron AC-geeli
Basironia olen käyttänyt finneihin jo vuosia. Toimii, tuote kestää ikuisuuden eikä maksa maltaita. Miinusta tosin tulee siitä, että olen pilannut monet tyynyliinat, pyyhkeet ja yöpaidat tämän takia.
Sebamed Clear Face-puhdistusvaahto
Olen käyttänyt toisena puhdistusaineena, yleensä aina iltaisin tai suihkussa, tätä Sebamedia jo vuosia. Itseasiassa yläasteelta saakka ja siitä on jo ikuisuus, kun siellä oltiin! Aivan paras finneihin taipuvalle iholle.
Ostin tämän highlighterin joskus aikoinaan, kun korostukset eivät olleet vielä näin suuressa huudossa, kuin mitä ne ovat nyt. Tämä itseasiassa lojui kauan käyttämättömänä, koska korustukset ja varjostukset eivät kuuluneet jokapäiviseen meikkiin, kuten nyt. Nyt olen taas löytänyt tämän ja ostin jo Meksikosta halvempia hintoja hyödyntäen uuden odottamaan. Tästä on enää reunat meinaan jäljellä.
Tämä on uusi tuttavuus noin vuoden takaa, mutta johon olen jo täysin rakastunut. Korjailen yleensä tällä meikkiä päivän mittaan ja kuljetan tätä mukana meikkipussissa. Sudilla levitettynä hyvä korjaamaan kiiltoa kasvoilta ja vipalla saa peittävämpää tulosta.
MACin aurinkopuutereita on tullut kulutettua jo vaikka kuinka monta. Välillä ostan mattaa, välillä hennolla shimmerillä varustettuja. Yksi syy, miksi päädyn näihin on, että nämä ovat todella riittoisia ja eivät hajoa (kuten muutkaan MACin puuterimaiset tuotteet), vaikka sattuisi tippumaan lattialle. Olen käyttänyt MACia yli kymmenen vuotta ja olen tähän mennessä saanut rikottua vasta yhden luomivärin, vaikka tuotteet lentelevät lähes päivittäin lattialle.
Vichyn Aqualia thermal-tuoteperhe on noussut ykköseksi kosteusvoiteessa ja tästä löytyy aina jokin versio. Tällä hetkellä käytössä on hieman kevyempi päivävoiteeksi sopiva geelivoide.
Garnier Skin Naturals 2 in 1-silmämeikinpoistoaine
Tiedän, tämä taisi kuulua niihin syöpää aiheuttavaa kemikaalia sisältäviin tuotteisiin. Joka tapauksessa tämä on todella ihan älyttömän hyvää tavaraa ja poistaa ihan hirveää taistelua vedenkestävän ripsivärin ja tavallinen ripsiväri sekä silmämeikki lähtee parilla pyyhkäisyllä. Tätä on menossa toinen purkki ja sori vaan, mutta ostan uuden tämän loputtua.

Löytyikö postauksesta samoja lempituotteita kanssani?

Sunnuntai eli huominen meneekin Amsterdamissa mekkoa metsästäessä ja Iinaa treffaten. Kunnon tyttöjenpäivä edessä! Ensi viikko on todella kiireinen, koska tiistai ja keskiviikko menee Koningsnachtia ja Koningsdagia juhliessa, torstaina ja perjantaina teen pitkät työpäivät, koska lapsilla alkoi perjantaina kahden viikon loma ja perjantaina äitini vanhemmat tulevat viikonlopuksi Utrechtiin. Ensi viikonloppu menee täten eläkeläisten kanssa Keukenhofissa kukkia katsellessa, illastaessa (tein perjantaiksi varauksen ihanaan ravintolaan!) ja Utrechtissa turistellessa. Kiireinen, mutta kiva ja monipuolinen viikko edessä! Tänään otin ihan rennosti ja maanantainakin aion nauttia ainoastaan omasta seurastani, niin jaksaa mennä pää kolmantena jalkana loppuviikon.

Huom! Postaus sisältää mainoslinkkejä


Ps. Tänään sunnuntaina alennuskoodilla FLASH20 saa 20% alennuksen BOOZT.comissa, kun tilaa vähintään 108eurolla. Esimerkiksi Rebecca Minkoffin mustalle Mini Macille jäi hintaa vain 170euroa!

4 kommenttia:

  1. Paul Mitchell Super Skinny Serumissa on aineosia, joita ei saisi myydä EU-alueella. Kuulu itsellänikin ehdottomiin lemppareihin, kunnes CosmEthicks sovelluksella testasin ja pahus!! Pannaan lähti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cosmethicsin tietokannassa on vanha inci, nykyään Super Skinny Serumista on nuo parabeenit eli Isopropylparaben, Isobutylparaben ja Botylparaben poistettu. Kannattaa kurkata pullon ainesosalistaa! :)

      Poista
    2. Mahtavaa! Kiitos tästä tiedosta :)

      Poista
  2. Tuo Garnierin silmämeikinpoistoaine on vaan parasta ja halpaa! Batistea tulee myös ostettua jatkuvasti ;) Kiva, kun niillä on niin monia tuoksuvaihtoehtoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela