Mitä haluat tietää elämästä Etelä-Afrikassa?

tiistai 3. helmikuuta 2015


Kuten viime postauksessa tuli ilmi, on täällä Etelä-Afrikassa tullut vietettyä jo useampi viikko. Nyt on hyvä hetki heittää pallo teille lukijoille ja antaa teille mahis kysellä kaikkea maan ja taivaan väliltä liittyen Etelä-Afrikkaan, koulutukseeni ja ylipäätänsä elämään täällä päin maailmaa. Eli jos teitä kiinnostaa tietää jotain ihan vaikka millaisia paikalliset ovat, millainen tämä koulutukseni tarkemmin on, mitä täällä syödään, millainen vuorokausirytmi, minkänäköisiä ja -tyylisiä ihmiset ovat jne, niin antaa tulla :-) Ihan kaikkeahan en tietenkään tiedä tai kaikkeen voi vastata, mutta parhaani mukaan kyselen sitten vaikka paikallisista tutuilta vastauksia.

Itse aina jotenkin hankala miettiä mitä kertoisi, koska itselle tämä on jo niin arkipäivää. Muutamista erilaisista jutuista olen jo kertonutkin, mutta teille tulee varmasti paljon enemmän mieleen asioista, jotka kiinnostavat. Eli bring it on! Mielelläni vastailen kysymyksiin ja erillisessä postauksessa se on helppoa ja mukavaa, joten laittakaa ihan niin paljon kuin vaan tulee mieleen. Kysymyksiä voi laitella nyt ainakin torstai-iltaan asti.

14 kommenttia:

 1. Oot maininnut joskus että esim metroon ei ole valkoihoisen menemistä tms niin haluisin just kuulla enemmän näistä turvallisuus jutuista ja et miks noin sanotaan ja tiiätkö onko kellekkään käyny siellä jotai tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaisi tämä! Oot puhunut että rasismi näkyy edelleen ja että valko- ja tummaihoiset jaetaan vähän eri leireihin, esim. valkoisille oma ostari, tummien ostarille ei valkoihoisilla ole menemistä.. kerro lisää tällaisia esimerkkejä

   Mistä tämä johtuu? Ja oletko huomannut joutuneesi jotenkin syrjityksi siellä ihonvärin takia?

   Poista
 2. tää koko juttu on menny ihan ohi multa, en löytäny mistään edes syytä miksi olet siellä yms. :(

  VastaaPoista
 3. Valmistutko tuolta siis personal traineriksi? Miten meinaat tulevaisuudessa hyödyntää tätä koulutustasi? Meinaatko yhdistää liiketalouden ja tämän puolen jotenkin? :-)

  Mihin olet suuntautunut liiketalouden opiskeluissasi? Meinaatko tehdä kyseisiä töitä tulavaisuudessa?

  VastaaPoista
 4. sinä se jo sanoit eli kiinnostaa tietää "ihan vaikka millaisia paikalliset ovat, millainen tämä koulutukseni tarkemmin on, mitä täällä syödään, millainen vuorokausirytmi, minkänäköisiä ja -tyylisiä ihmiset ovat jne" ! :)

  VastaaPoista
 5. millainen porukka siellä on? ja tuutteko hyvin toimeen keskenään?
  mitä ikävöit suomesta?
  oletko oppinut paljon esim. kuntosali-juttuja?

  VastaaPoista
 6. Paljonko kyykkäät?

  VastaaPoista
 7. Mulla olisi sydämellä yksi hölmö kysymys, joka ei tällä kertaa liity itse postaukseen mitenkään. Toivottavasti viitsit silti vastata! :)

  Ensimmäiseksi: ONNITTELUT upeesta kropasta ja työstä, jonka oot kondiksesi eteen tehnyt. Näytät ihan älyttömän hyvältä, timmiltä ja hyvinvoivalta. Itse asiassa oot ohittanut jo reippaasti munkaltaisen normikroppaisen satunnaislenkkeilijä-viikonloppuviinittelijänkin :D

  Mulla on aina ollut ongelmana pahat raskausarvet, vaikka tosiaan olenkin aina ollut 50-kiloinen eli normaalipainoinen. Arvet ovat syviä ja niitä on sekä sisäreisissä että lantiolla. Arvet on ehdottomasti se suurin syy, miksi oon käynyt 10 vuoden sisään biitsillä ehkä kahdesti. Kaikkien shortsien käyttö ei luonnistu, koska häpeän arpiani vain niin paljon. Tiedostan kyllä että arpia on monilla muillakin eikä kukaan kaupungilla/biitsillä tuijottele toisten arpikudosta, mutta mulla arvet jostain syystä vain ovat niin saakelin näkyviä ja tekevät musta ällöttävän näköisen, että pelkään jonkun kommentoivan niistä jotakin. Itse asiassa pari frendiä onkin joskus kommentoinut, että onpas sulla arvet. Joo, en toki ole itse huomannut niiden olemassaoloa, mutta kiitos kun huomautit... :D

  Musta on hienoa, että vaikka sulla onkin vatsassa venymäarpia, kannat niitä "ylpeästi". Haluaisinkin tietää, että häpeätkö/mietitkö arpien olemassaoloa koskaan? Onko kukaan ikinä sanonut niistä sulle mitään?

  Tiedostan kuulostavani näin vielä yli 20-vuotiaana ihan 15-vuotiaalta, itsetunto-ongelmaiselta teiniltä tän arpiasiani kanssa, mutta kesäloma ulkomailla on käväissyt mielessä jo ihan poolillakin hengailun puolesta. Selvää on, että tänä vuonna en enää jättäydy biitsireissuista kehoni "rumuuden" takia, mutta haluaisin silti nauttia biksuissa hengailusta ja kesästä ilman hölmöjä ajatuksia. Miten sä sen itse teet?

  VastaaPoista
 8. Mitä sellaista olet saanut sieltä ruokavalioon/treenaukseen/elämänkatsomukseen, jonka aiot säilyttää palattuasi Suomeen?

  VastaaPoista
 9. Niin kuin tuossa yllä jo mainittiin, niin nuo sinun kysymyksesi olivat oikein hyviä :D Lisäksi kysyisin, tutustuitko paljon paikallisiin ihmisiin?

  VastaaPoista
 10. Ootko tutustunut paikallisiin siellä paljon? Ootko käynyt yöelämässä (ja mikä tilanne alkoholinkulutuksen kanssa sulla yleensäkkin on, eli ootko ihan nollalinjalla vai otatko jos tekee mieli? Aijotko perustaa toiminimen itselles kun tuut takas suomeen ja alkaa tekemään PT;n hommia? Onko sulla tullut siellä vastaan jotain tilannetta/vastoinkäymistä minkä takia ois halunnut lähteä kotiin?

  VastaaPoista
 11. Millaisia unia olet nähnyt siellä ja ovatko ne poikenneet unista, joita näet ollessasi Suomessa?

  VastaaPoista
 12. Ei liity postauksen aiheeseen nyt millään tavalla, mutta voisitko tehdä postauksen jossa kertoisit miten epillereiden lopettamisen ja kierrukan asentamisen jälkeen on elämä lähtenyt menemään? Mitä muutoksia on tapahtunut, hyviä ja huonoja kokemuksia? Itsellä on sama tilanne edessä, pillereistä suoraan kuparikierrukkaan, sillä en halua enää tunkea itseeni ylimääräisiä hormooneja. Olisi siis kiva kuulla sun kokemuksia ennen vaihdosta :)

  VastaaPoista
 13. Milloin vastaat kysymyksiin?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela