SIMPLE & CLASSY HOME

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

 Elossa ollaa, vaikka pari päivää olikin hiljaiseloa blogin puolella. Olen ollut todella väsynyt edelleen ja pyhitinkin koko eilisen vain lepäämiseen, jätin aamun treenin välistä ja eilen nukahdin jo kymmeneltä illalla ja nukuin puoli kahdeksaan asti. Ai mitenniin olin väsynyt? :-D Tänään kävin tekemässä päivällä treenin salilla ja kulki todella hyvin. Teki varmaan pari välipäivää ihan hyvää.

Mua Instagramissa seuraavat tietävätkin, että mulla oli perjantaina ja lauantaina pieni projekti täällä kotona menossa. Uusin meinaan lipastoni ja työpöytä vaihtui toiseen. Perjantaina menin suoraan töistä äitini sekä isäpuoleni kanssa Ikeaan ja mulla OLI tarkka ostoslista. Jotenkin silti sisustuspuolella lähti vähän lapasesta ja mukaan tarttui kaikenlaista :-D Alunperin ostoslistan mukainen loppusumma olisi ollut about 350euroa, mutta rahaa menikin muutamaa euroa vaille viisisataa. Hupsista. No mutta nyt on ihana koti! Olen meinaan tuskaillut huonekalujen sijoittelun kanssa todella paljon ja lipastojen vaihto korjasi koko tilanteen :-) Jotenkin vain aikaisemmin uusien lipastojen osto ei ole tullut mieleen, koska vanhat olivat ehjät ja toimivat. Nyt myin vanhat huonekaluni facebook-kirpparilla ja nekin tultiin jo lauantai aamuna hakemaan, joten sain eilen heti sisustettua.


Mukaan lähti Ikeasta kolme MALM-lipastoa kolmella laatikolla, MALM-kampauspöytä, sekä sisustustavaraa, kuten teko-orkidea, ruukku, maljakko, keittiöjuttuja, uusi lamppu ja varjostin yöpöydälle, tyynynpäällisiä sekä kauan himoitsemani PS MASKROS-kattovalaisin. En ole raaskinut tuota ostaa aikaisemmin, mutta äiti ja isäpuoli maksoivat siitä puolet, joten vihdoin tuo kaunokainen koristaa kotiani :-) Loppuun vielä panoraamakuva, joka vähän paremmin hahmottaa asuntoani.


Miltäs asunto teidän silmään tällä kertaa näyttää? :-) Itse olen ainakin niiiiin rakastunut tähän. Vaatehuonetta tosin vielä toivoisin ;-) Vanhoja sisustuksia löytyy Sisustus-tunnisteen alta.

25 kommenttia:

  1. Pidän kovasti asunnostasi :) Valkoista ei vaan voi olla liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Haaveilen vielä vaaleasta, kuluneesta lankkulattiasta, mutta ehkä sitten kun on oma koti :-)

      Poista
  2. Mistä nuo sisustuskuvat työpöytäsi yläpuolella ovat? Kiinnostaa kovasti, niin hienoja ovat :) koko huone näyttää muutenki aivan ihanan freessiltä <3 millainen asuntosi siis on, missä ovat keittiösi ja vessasi ja eteinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulut on DIY. Kehykset ikean halpiskehyksiä ja kuvat olen itse etsinyt Pinterestistä ja tulostanut ihan vain perus printterillä :-)

      Poista
    2. Niin ja pikkuiseen keittiööni mennään tuolta partsin oven vierestä ja kylppäri on vaatekaappeja vastapäätä, jossa on myös eteinen :-) kurkkaile tuo sisustus-label, niin sieltä löytyy niistäkin.

      Poista
  3. Montako neliöö tossa kämpässä on:)?

    VastaaPoista
  4. on kyllä ihana kämppä! Oikein kaunis ja naisellinen

    VastaaPoista
  5. Ihanan näkösesti oot kämpän sisustanu. :) Muutimme puoli vuotta sitten 44 neliöiseen kämppää poikaystäväni kanssa ja en ole yhtään tyytyväinen sisustukseen, kun poikaystävän 6 kajutinta pitää olla tarkasti sijoitettu kämppään ja sohva ja tv niiden mukaan myös. Muutenkin pienet tilat ja vähän säilytys tilaa, nii olis ollu ehkä parempi jonkun muunlainen sisustus mutta noo... odotellessa isompaa kämppään muuttoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä :-D Oon kuullut kavereiltakin noita tuskailuja, kun mies väkisin haluaa sitä elektroniikkaa joka paikkaan. Näytti miltä näytti. Ensi kerralla sen kokoinen asunto, että mies saa oman tv-huoneen sille kotiteatterille ;-)

      Poista
  6. Tosi kaunis ja viihtyisä koti sinulla :) Iskee itelleki sisustuskuume, vaikka just ollaa uusittu sisustusta :D -Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla aika yleinen vaiva naisilla, että koko ajan tekisi mieli sisustaa kotia ;-D

      Poista
  7. Ihana koti! Tuli taas itellekin fiilis, että nyt on pakko uusia koko sisustus! :D ja nuo kauniit kukat kruunaa koko kämpän! :) ihanan keväistä!
    - Vivii

    VastaaPoista
  8. Haha :D niihän se aina on että ikeassa ei kauppalista tuu pitämään :) kaunis sisustus sulla

    VastaaPoista
  9. Voi miten viihtyisää! :) Tuo iso peili on kans tosi kiva! Mistä se on hankittu? :)

    t. Elli

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanan näköistä! :-)

    VastaaPoista
  11. Voisitko laittaa keittiöstä ja kylppäristäkin kuvaa?:)

    VastaaPoista
  12. Kivan näköistä (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  13. Tykkään! :-) ihana pieni kaunis koti ♥
    - noora

    VastaaPoista
  14. Siis toi on niin mahtava pikkukämpän pelastaja toi lipasto! Itelläkin se, ja voi että kuinka paljon se imee sisäänsä kamaa :) Toi lamppu on niin upee, mutta oon kuullu, että se olis aika vmäinen koota...pitääks paikkaansa? :D

    VastaaPoista
  15. Oikein ihana asunto! :) Mäkin viihtyisin tuolla.

    VastaaPoista
  16. Onko tuo ikkunan edessä oleva lipasto tai lipastot Ikean Malm sarjaa? Jos on niin oletko koskaan kiinnittänyt kyseisiä lipastoja seinään kiinni?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela