Vittu

lauantai 26. toukokuuta 2012

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kahdeksan-haavoittunut-yksi-kuollut-hyvinkaalla/art-1288472162791.html

Takana ihan tajuttoman hauska ilta ja hotellille päästessä pamahtaa ensimmäisenä facebookissa kyseibeb uutinen. Mielessä vaan pyörii, että kuolleena tai haavoittuneena voisin maata itse tai joku mun läheinen. Yksikin kaverini, joka vielä asuu vielä zoomin takana, oli lähtenyt ihan juuri ennen tapahtumaa kotiin ja kuuli kaikeb parvekkeelta. Mikä VITTU ihmisiä vaivaa! Tuntuu etten saa henkeä kunnolla, kun suututtaa, ahdistaa ja pelottaa samaan aikaan. Kait se on nyt pakko yrittää nukkua ja katsoa aamulla tapahtuman tilanne uutisista. Toivottavasti te lukijani ja kaikki teidän läheiset ootte kunnossa ja turvassa!

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-18217282

8 kommenttia:

 1. Oli kiva alottaa aamu lukemalla tosta :( Ei sitä tosiaan voi ikinä tietää millo henki lähtee, kun tyypit on ruvennu ammuskelee koko ajan paremman tekemisen puutteessa. Meilläki täs meidän asuinalueella ammuskeltiin joku aika sitten.

  VastaaPoista
 2. Musta on jotenkin tosi surullista millaisessa maailmassa me eletään, että joku viitsii vain huvikseen ampua toisia ihmisiä, pilata ihmisten ja heidän läheistensä elämän, aiheuttaa surua ja tuskaa ja murhetta, ja ihan vain huvikseen. Olen ollut myöskin tosi surullinen tästä uutisesta, puhumattakaan kaikista muista kamalista uutisista mitä etusivuilla pyörii, tulipaloista ja siitä naisesta joka ajelee lasten yli, ihan kamalaa :-(

  VastaaPoista
 3. Ystävä kuoli ja kaksi loukkaantui.. Ei olisi uskonut, että tämmöstä voi tapahtua meidän pikku Hyvinkäällä...

  VastaaPoista
 4. Ihan kamala juttu.. ja vielä kamalempaa kun tällä kertaa koskettaa lähipiiriäni kyseisen pojan kuolema :/ molemmat niin nuoria, olis ollut vielä paljon elämää edessä.. niin väärin.

  VastaaPoista
 5. Voimis teille ihan kamalasti! <3

  VastaaPoista
 6. Todella todella surullista, en voi tajuta minäkään ihmisiä joiden halu on vaan vahingoittaa muita, puhumattakaan tappamisesta. Kylmäveristä puuhaa, ampuis mieluummin ittensä.

  VastaaPoista
 7. Kamala juttu. Valitettavasti kun korostetaan individualismia yhteiskunnassa, niin sillä on myös tälläisiä seurauksia. Jengi ei enää tunne olevansa kolletiivisesti yhtä, vaan näkee toisensa vihollisina/kilpailijoina tms.

  yksi esimerkki tästä on breivik, joka sai psykiatreilta about puhtaat paperit, mutta näki uhrinsa nimenomaan vihollisina.

  Vielä ei ole tietoa tekijän motiiveista, mutta jonkunlaista yhteiskunnallista turhautumista on aivan varmasti taustalla, niinkuin kaikissa näissä. Sellainen on tämä pahoinvointi Suomi 2012. Vielä 80-luvulla asiat olivat oikeasti paremmin.

  VastaaPoista
 8. toi on ihan kamalaa, mun kaverii ammuttii mut onneks se selvis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela