Ilmoitus/ Lisäystä Conssi-perheeseen

maanantai 8. elokuuta 2011

Työskentelen Mäntsälässä, joten siitä syystä olen ollut täällä porukoilla. Tänään aloin jo miettimään, milloin tulee Spartoolta tilaamani paketti ja arvatkaa mikä odotti mua täällä vanhemmilla, kun tulin kotiin. No se paketti! Olin nähtävästi unohtanut vaihtaa pysyvästi Hyvinkään osoitteen tietoihini, mutta tää oli niin hyvää tuuria. Paketit tosiaan kannetaan ovelle asti, joten en olisi välttämättä koko viikkona saanut sovitettua aikatauluja yhteen. Piristi kummasti pitkää työpäivää, kun kotona oli kahdet uudet kengät :-)

Ja kuten otsikosta voi päätellä, oli paketissa lisäystä Converse-perheeseei, joita omistan nyt viisi paria.

 Omistin näitä ennen mustat ja valkoiset pitkävartiset, sekä kokomustat matalavartiset. Kokoni oli loppu matalasta perusmallista valkoisena, joten tilasin valkoiset nahkaiset slimmit sekä harmaat perus (jotka on melkein valkoiset). Ja vitsit tykkään näistä molemmista todella paljon!

Ps. Huomatka ensimmäisiä Converseja tilatessa ja ostaessa, että merkki on suurta kokoa, joten suosittelen valitsemaan normaalia kokoa pienemmän koon. Itse käytän normaalisti tennareissa tms kokoa 40, mutta Conssit ovat kaikki 39 :-)

8 kommenttia:

 1. Rosa, K-supermarketin kassalla :-)

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin eilen itselleni pinkit varreliset Converset Brandokselta. Niitä odotellessa. Mä en aina ole mitenkään erityisesti syttynyt niille mutta nyt kun valinnan varaa on niin paljon ja mun lempivärissäkin saa niitä niin se oli sitten menoa :)

  VastaaPoista
 3. Mikaela, tää ei liity mitenkään asiaan, muttakun ajattelin että kun sä olet sellainen laukku asiantuntija, niin sulta voisin kysyä. Kysymys kuuluu: Tiedätkö myydäänkö Louis Vuittoneita suomessa, jos myydään, niin missä? Ja sullahan on itelläsikin se LV mutta taisit ostaa sen Ruotsista..:-) Ps. tää on mun lemppari blogi, oot tosi hyvä!

  VastaaPoista
 4. Tuolla Spartoolla on kyllä kiva valikoima converseja! Itsekin oon sieltä tilannut :) Seuraavaksi mun converse-perhe kasvaa valkoisilla varrettommilla, se on varma :D

  VastaaPoista
 5. mulla olis edessä valkoisten perusconssien osto, omani kun repesivät 5 vuoden käytön jälkeen...
  ja oon huomannu samat muutokset jalan koossa converseja käytettäessä. itellä on tasainen 39 kaikilla kengissä, mutta consseissa 37 on juuri oikea... kummallista =))

  VastaaPoista
 6. Louis Vuittonilla on oma kauppa Helsingissä osoitteessa
  Pohjoisesplanadi 35

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela