Hius inspiraatiota

tiistai 31. toukokuuta 2011

Tajusin juuri, että olen ollut seitsemän vuotta (!!!) tumman- tai mustanruskeatukkainen! Eikä kertaakaan raitoja, aina tasaisen väriset hiukset. Mun pitäisi kohta laittaa uudet teippipidennykset päähän ja mietinkin, että voisin oikeasti vaalentaa sävyä ja laittaa sekaan raitoja muutamalla sävyllä.

Tässä muutama inspiraatiokuva
Leighton Meester/Lauren Conrad/Audrine Patridge/Kim Kardashian

Periaatteessa Leightonin tukka olisi turvallinen valinta, lämmin suht tumma ruskea sävy raitojen kanssa, mutta toisaalta haluaisin kunnon muutoksen.

Mitä sanotte, olisiko ihan älytön ajatus minä, ikuinen brunette, vaaleammalla tukalla?

Edit: Leightonin kuva ei näkynytkään jostain syystä enää myöhemmin. Lisäsin uuden kuvan samalla tukalla :-)

18 kommenttia:

 1. eihän kuvissa edes ole meesteria? o;

  VastaaPoista
 2. Miksipä ei! Vaihtelu virkistää, oikeastikin!

  VastaaPoista
 3. vaihtelu virkistää ehdottomasti! itse olin monta vuotta blondi ja kokeilin ruskeeta ja se kyllä toimi:) onneksi hiukset voi värjätä takaisin jos ei toimi tai ei tykkää :D itellä jo aika varattu raidoille eli blondia tukkaa taas ikävä..

  VastaaPoista
 4. itselläni on melkeinpä Leightonin väriset hiukset tällä hetkellä. lähdin vuosi sitten vaalentamaan tummasta ja oli suuri projekti. (vaikka aloittaisi vain raidoittamalla) varsinkin jos tummat hiukset on ollut tosi monta vuotta, niin vaalennus on haasteellista.

  VastaaPoista
 5. Eikun siitä vaan! (: Vaihtelu virkistää ja on kiva kokeilla uusia juttuja.

  VastaaPoista
 6. Kuka noista on Leighton Meester?

  VastaaPoista
 7. Mä sanoisin että EI missään tapauksessa sulle ja sun piirteisiin vaaleampaa :)

  VastaaPoista
 8. ei toi kyllä oo leighton. oisko lauren conrad?

  VastaaPoista
 9. Niin missä kuvassa Leighton Meester ? :D

  VastaaPoista
 10. itsellä on nyt suurin piirtein laurenin värinen tukka :) lähdin vaalentamaan pari vuotta sitten ja urakkaa piisasi, kun oli tummanruskea tukka ollut 2 vuotta! :D mutta nyt oon suuuper tyytyväinen. toivottavasti löydät mieleisen vaihtoehdon, varmaan leightonin väriset hiukset sulle sopis! =)

  VastaaPoista
 11. Aah noiden kuvien väriset hiukset ois täydelliset! Oon itekki yrittäny vaalentaa mutta lopputulos ei todellakaan vastaa noita kuvia... Mutta onnea yritykseen ,kannatan!

  VastaaPoista
 12. pitäydy tummassa, sopii sun piirteille,ihon pigmentille ja muutenki paljon paremmin! :) vaaleita raitoja ehkä,mut uskon, että vaaleella tukalla tulis vähän epäluonnollinen lopputulos..

  VastaaPoista
 13. Ekassa kuvassa "on" Leigton Meester, mutta se ei vaan näy ollenkaan :D.

  Laurenin hiukset on mielestä jotenkin tosi ihanat tai mä haluaisin ton tyyliset. En ehkä saman värisiä, mutta yhtä pitkät ja vähän laineilevat.

  VastaaPoista
 14. Jos haluat muutosta sun hiuksiin, niin älä kauhean vaaleaksi värjää. Lopputulos vois olla vähän teennäinen. Ja itsellänikin on kokemusta tosta tummien hiusten vaalentamisesta, se ei käy äkkiä ja hiukset rasittuu. Mutta onnea yritykselle!

  VastaaPoista
 15. tulevana kampaajana haluaisin sanoa että älä vaalenna hiuksiasi, vaan pitäydy tummissa. En osaisi kuvitella vaaleita hiuksia ja kuten toinenkin anonyymi sanoi vaaleat hiukset saattaisivat näyttää epäaidoilta.

  VastaaPoista
 16. anna mennä, kerran sitä vaan eletään ja aina voi värjätä takaisin tummaksi! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela