Mistä on paras isoveli tehty.

torstai 21. toukokuuta 2009

Tää päivä on tähän mennessä ollu ihan huippu! Olin kotiutunut viime yönä vasta neljän aikaan ja yhden aikaan aamulla soi puhelin ja isoveli ilmottaa tarvitsevansa kahdeksi kyydin Hyvänkäältä Riihimäelle. Noh, pienen kiukuttelun jälkeen suostuin, puin päälle oloasun ja meikkailin v'ähän ja lähdin unihiekkaa silmissä pelastamaan velikultaa ahdingosta.Pääsin hyvinkäälle ja broidi ilmoittaakin, ettei olisi vielä tarvinnutkaan kyytiä, koska treenit oli siirretty neljään. Tunnen verisuonen pullistuvan päässäni ja lähetään silti ajamaan Riihimäelle. Ensiksi broidin piti mennä jollekin kaverille siksi aikaa, mutta jäätiinkin ajelemaan kahestaa ja oli niin älyttömän kivaa! Taas tulit huomattua kuinka parhaan isoveljen omistan :)Tässä syyt, miksi isoveljeni on ihan ykkönen:

-Hänellä on söpöjä kavereita ja mut esitellään niille

-3vuotta vanhempi

-Ei häpeä ihan tajuttomasti vaikka sammutan auton miljoona kertaa sen kavereiden edessä hänen ollessa kyydissä

-Lupautuu tulla DJ:ksi mun synttäreille, jos ei ole muuta keikkaa

-Vie mut kattomaan graffiteja

-Vie kahville ja kysyy"onks sulla käteistä?" "ei oo" "No vitsi, olisit maksanu mun velat!"

-On hyvää seuraa

-Vainotaan hienoa Volkkarin mini vania!

-kuuntelee hyvää musiikkia

-Huolii mun lilat Wayfarer look-a-liket ja lupasi palauttaa ne (not!)

-Kertoo kaikkia kivoja juttuja

-Kutsuu mut kattomaan sen keikkoja

-On mun ainut ja paras isoveli!!!!!

Sori kamala hehkutus! Oli vaan niin kivaa taas :)
Muilla ihania isoveljiä?

14 kommenttia:

 1. Saisko tuoreempia kuvia susta ja ihanasta isoveljestäsi? :)

  VastaaPoista
 2. Onks sun isoveljes siis tehnykin ne graffitit? Luultavasti kun niistä tietää ja esittelee.. :O
  Oletko muuten -90 syntynyt? Jos olet niin miksi et nyt pääse ylioppilaaksi? :O
  Ihana blogi<3

  VastaaPoista
 3. anonyymi: meistä ei oo muutamaan vuoteen otettu yhes kuvia :D viimeks varmaan 2005 ja sekin on kait kadonnut bittiavaruuteen!

  Anonyymi: ne ei ollut sen maalaamia, mutta kyllä se niistä tietää ja iteki, koska mun ex oli peinttari :)

  joo oon -90, mutta kirjotan neljässä vuodessa! henk.koht. syistä jäi eka vuos vähä käymättä kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Nyyh, miks mun isoveljillä ei oo hyvännäkösiä kavereita? Ne on kaikki vaan ihan dorkia ja heittää mulle ain huonoo läppää. :<

  Mutta isoveljet (omistan niitä kaksin kappalein) on kyllä aika ihania, vaikka välillä ne ottaakin niin hermoon! <3

  VastaaPoista
 5. mitä/missä sun veli soittaa? tai jos keikkoille kerran kutsuu :)

  VastaaPoista
 6. Voii kuulostaa siltä, että teillä on lämpimät välit veljesi kanssa. :) Se on hieno juttu, ammenna iloa elämääsi perheestäsi! Onko sulla muuten hyvät välit myös vanhempiisi? Toivottavasti ei ole liian tungetteleva kysymys:)

  VastaaPoista
 7. mulla myös kaks parasta isoveljeä, joilla ihania kavereita ;>

  VastaaPoista
 8. mullei oo broidii, mut onnekas taidat sinä olla...(:

  VastaaPoista
 9. Ihana pikkuveli löytyy!:)

  VastaaPoista
 10. Mulla on ihana isoveli myös =) mutta mua 13v vanhempi ja siksi ehkä myös niin ihana :) aina hakemassa mua bileiltojen jälkeenkin ja haha oivoi<3

  VastaaPoista
 11. omistan itsekkin ihanan isoveljen :) vaikka voin myöntää, ettei niin läheisiä olla vielä, mutta ikä muuttaa sisarsuhdettamme =)

  riiviönä vaan kiusasin isoveljeäni ja se pelkäs mua (voi pikkusta!), mutta nykyään ollaan ihan kavereita ja se aina kertoo mulle sen juttuja.. sit se aidosti on kiinnostunu esim. mun työvuoroista, kertoo, ettei kannata mennä aleen tiistaisin ja pitää huolta muutenki..

  eikä se häpeä mua ainakaan enää kavereidensa nähden ja esitteli mut _KAIKILLE_ kavereillensa uudenvuoden bileissä, joita en ollu koskaan nähny (ehkä tähän vaikutti se, että se oli totaalisen humalassa jo ja sen kaverit vaati). sit nykyää muutenki tuntuu, että meillä on hyvä, rento suhde sen kanssa :)

  VastaaPoista
 12. Mulla on ihan mahti isoveli. Se on kyllä mua huomattavasti vanhempi, mutta sekään ei enää niin paljon paina, kun olen itsekin jo parikymppinen. Isoveli hoiti minua ja siskoa kun olimme pieniä. Ihailen veljeäni todella. Ihailen hänen matkustelevaa elämäntapaansa ja täysvaltaista omistautumista kannattamilleen aatteille. Isoveikka on mun idoli! Haluan isona olla yhtä aktiivinen ja kiinnostunut maailmanmenosta. Aion myös matkustella mahd. paljon isoveljeni esimerkin mukaan. Vaikka emme näe nykyisin kovinkaan usein, on mulla silti maailman paras isoveli! <3

  VastaaPoista
 13. Mulla on kans veli, mutta ei harmi vaan olla kovin läheisiä. :( Minä ite kyllä haluisin olla, mut sillä on ilmeisesti jotain mua vastaan :DD

  VastaaPoista
 14. Oon aina halunnut isoveljen! Mutta onneksi on kyllä kaksi ihanaa pientä veikkaa <3

  Ja saaks kysyä sun veljen etunimee?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela