Slider

Restylane?

lauantai 10. syyskuuta 2011

 Kuva

Oon lähes kaksi vuotta miettinyt ylähuulen muotoilua täyteaineella ja reilu puoli vuotta olen pohtinut tosissani sen tekemistä. Huulen suurennuksen tekisin ehdottomasti Restylanella (kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo) ja toimenpide pysyy n. 6-12kk eli sitä pitäisi ylläpitää, mutta sen voi myös antaa poistua kehosta.

Mitään överihuulia en halua, ja tästä syystä olenkin miettinyt pelkästään ylähuulen muotoilua 0,5-1millilitralla Restylanea. Miksi tästä kirjoitan juuri nyt, johtuu että nyt olisi mahdollisuus saada 1ml Tukholman Face&body spassa 1599kruunulla eli noin 170eurolla. Normaalisti hinta yhdelle millilitralle on keskimäärin 350e. Nyt olisi todella hyvä mahdollisuus tehdä se. Tiedän, että tulen saamaan todella paljon kritiikkiä tämän vuoksi, mutta en millään pystyisi tehdä sitä salassa blogilta. Ja mielestäni noin pienessä toimenpiteessä ei ole mitään väärää, kyse on kuitenkin vain tyytyväisyyden lisäämisestä itseensä.

Mulla on täyteläiset huulet, mutten tykkää ylähuulestani. Haluisin saada siitä pyöreämmän ja symmetrisemmän alahuulen kanssa ja ärsyttää kun nykyään se häviää melkein kokonaan hymyillessä. Joten mitä mieltä olette, kannattaisiko käyttää tilaisuus hyväksi?

38 kommenttia:

 1. Miehenä voin sanoa, et yksikään mies ei katso naisen huulia. Ja voin sanoa, et sä olet jo täydellinen nainen, sun ei tarvitse muutta yhtään mitään... :)

  VastaaPoista
 2. Jos oikeasti jotain haluaa ja kuitenkin oot miettinyt asiaa jo pitempään, niin silloin ei mun mielestä kannata välittää muiden mielipiteistä :) Kyseessä ei nyt ole mikään kauneusleikkaus, joten mahdolliset riskitkään ei ole niin suuret.

  - Alma

  VastaaPoista
 3. No, toi kuullostaa kyll melko harmittomalta toimenpiteeltä sen suhteen, et se lähtee sit kuitenki pois :) Eli oon sitä mieltä, et jos haluat kokeilla, ni kaipa sen vois tehä nyt kun noin edullisesti saa :)

  VastaaPoista
 4. Anna mennä vaan! Varsinkin kun tuollaisella diilillä saisit!
  Itse tykkään kokeilla kaikkee, ja olis tosi kiva saada kokemuksia ja kommentteja moisesta toimeenpiteestä:)

  En sano,että muka tarvitsisit lisätäytettä, mutta jos niin sinusta itsestä tuntuu, niin mene!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sä oot aivan liian "nuori" tommoseen :o

  VastaaPoista
 6. Mä en oikeen osaa sanoa juuta enkä jaata tämmösiin, koska se on mielestäni aivan oma asia laittaako rahaa itseensä tässämuodossa. Ihan varmasti, jos olisin omiin huuliini tyytymätön, menisin.

  Ja vaikka ties kuka julkkiskin on käyttänyt tämmösen tilaisuuden hyväksi, en oo ikinä aatellu että tätä sais semmosella hinnalla että itellä ois mahdollisuus :D:DD haha

  http://lupauskesasta.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Näytäppä nyt niitä sun huulia vielä. Nehän on niin muhkeet. En osaa sanoa, mutta veikkaan, että ylähuulen kasvattaminen vois näyttää jopa vähän hassulta. Toisaalta, ainakin tolle kuvan tytölle sopii tosi hyvin! Nyt mäkin haluan :D

  VastaaPoista
 8. Musta sun tulisi tehdä niinkuin itse haluat. Se on tosi tärkeetä, että toimit niinkuin parhaaksi näet. Mun mielestä oot aina kaunis :-)
  Älä välitä muiden mielipiteistä!

  -linne

  VastaaPoista
 9. Jos sitä haluaa niin kannattaahan se tarjous käyttää kerta saa noin paljon halvemmalla. Musta sä et kyllä mitään tarvii mutta jos oot ite toista mieltä nii käy ottamassa.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä on ihan tyhmää, jos tuntemattomat ihmiset tulee kritisoimaan... jokainen tehkööt mitä itse haluaa, varsinkin, kun kyse on omasta ulkonäöstä! :)

  VastaaPoista
 11. Nuo hyaluronihapothan ovat todella luonnollisia, että tyhmä jos ihmiset nyt alkavat haukkumaan..

  Sitähän on mm. huulirasvoissa ja jotkut ekoihmisetkin esim. käyttävät tätä parantaakseen ihoa ja huulia.

  Minusta ota jos nyt oikeasti huulesi on sinulle iso ongelma.. Eihän tuo ripsipidennyksiä isompi juttu ole...

  Mutta mielestäni olet kaunis juuri tuollaisena, etkä tarvitse huulien täyttöä..

  Itse en muokkaisi kosmeettisesti itsessäni mitään (nykyään en edes värjää hiuksia, enkä ottaisi esim. ripsipidennyksiä), koska minusta luonnollisuus on jees, enkä kestäisi sitä, kun omana itsenään olo olisi sitten aivan kuin kamelilla :D Mutta olen aina ollut sitä mieltä, että jos jokin ruumiinosa tuottaa päivittäisiä ongelmia ja operaatio, jolla sen voi korjata on vaaraton/pieni riskinen, niin miksei?
  Vähemmän huolehdittavaa ja samalla vähemmän ryppyjä :D

  Botoxia ja esim. implantteja ja muita operaatioita, joissa oikeasti on pahojakin sivuvaikutuksia, en puolla.

  Botoxihan on botuliinia, eli tietyn bakteerin luomaa myrkkyä, ja on muuten yksi maailman myrkyllisimmistä aineista, jota syntyy joskus myös esim. rikkoutuneisiin tölkkisäilykkeisiin.... Joten botoxille EI ja hyaluronille EHKÄ :)

  VastaaPoista
 12. Itse en lähtis moista tekemään itselleni, mutta en myöskään tuomitse ihmisiä jotka haluavat.
  Musta on muutenkin väärin että ihmiset loukkaa kommenteillaan, jos oikeasti et ole tyytyväinen huuleesi ja olet tätä paljon harkinnut.
  Hinta on kyllä halpa tuohon normaali hintaan.


  Omasta mielestäni huulissas ei ole vikaa!
  http://justbeinggme.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Hei, kun hymyilet, KUKAAN ei katso huuliasi ja ajattele 'onpa sen ylähuuli ohuempi kun alahuuli'. Jos ajattelee, on kyseessä täysi idiootti eikä sellaisiin kannata tuhlata aikaa! Oikeasti, ei mitään duckfaceja, eihän?

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti jos siltä tuntuu :) Itseensä kannattaa panostaa, jokainen omalla tavallaan.

  VastaaPoista
 15. Tosi monihan tuota Restylanea käyttää Ruotsissa... Suomessa ei ehkä niin yleistä. Suomessa on varmaan muutenkin vähän semmonen vastaisuus tuollaisiin juttuihin. Mut eihän tuo nyt ole melkein sen kummempaa kuin ripsien pidennykset :) Eli kokeile ihmeessä, nyt kun on noin edullistakin. Jos ei sitten miellytäkään, niin tiedät ainakin, ettet toiste ota :)

  VastaaPoista
 16. Itse käyttäisin tuon tilanteen hyväksi :D Miten muuten, mitä mieltä olit niistä mariacos lips lifting hoidoista? Auttoivatko? Vai teitkö niitä vain sen yhden kerran?

  VastaaPoista
 17. mä käyttäisin tilaisuuden ehdottomasti hyväkseni! mullakin on ylähuuli tosi pieni verrattuna alahuuleen ja en tunne itseäni yhtään kauniiksi kun hymyilen kun sitä ylähuulta ei näy melkeen millään :D isot huulet on kaunista jos ne ei mene överiksi!:)

  ps. en tajua ekaa anonyymi "miestä" ... miehethän nimenomaan katsoo huulia :D

  VastaaPoista
 18. en ymmärrä ihmisiä jotka tulee antamaan tästä jotain kritiikkiä :o omahan on kehosi ja jos haluat tehdä jotain tällaista niin mikäs siinä vielä jos on rahaa. mun mielestä kannattaa mennä vaikuttaa hyvältä!

  VastaaPoista
 19. ANTAA MENNÄ VAAN! kunhan ei sit tuu mitään henna kalinaisen ylähuulta

  http://esports.thegroup.fi/blog/wp-content/uploads/2011/02/939548.jpg

  http://n.sestatic.fi/sites/livtv.fi/files/images/KauneusklinikkaTiinaJylha_137064_2_640_360.jpg

  :------D että näin.

  VastaaPoista
 20. mene vain, ite haluaisin kans täytettä ylähuuliin.

  VastaaPoista
 21. ei todellakaan kannata mennä tekeen tommosta..

  VastaaPoista
 22. Onpa kyllä hyvä tarjous! Minäkin olen sitä mieltä, että jokainen tekee kehollensa mitä itse haluaa. Jos kokee siitä olevan itsellen hyöty niin mikä ettei. Minun mielestäni olet kyllä jo todella kaunis, etkä tarvitse resstylanea, mutta sen sanomisesta e varmaakaan ole hytötyä jos asia itseä häiritsee :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 23. "Hei, kun hymyilet, KUKAAN ei katso huuliasi ja ajattele 'onpa sen ylähuuli ohuempi kun alahuuli'. " >> koskaan mitään ei pidä tehdä kenenkään muun vuoksi/muun mielestä, ainoastaan omasta mielestä. Uskon, että niin Mikaelakin tekee, jos ottaa kyseisen hoidon. (ei siksi, että bussissa vierustoveri tsiikaile toisen huulia). Tai niin mie tekisin.

  "Miehenä voin sanoa, et yksikään mies ei katso naisen huulia. Ja voin sanoa, et sä olet jo täydellinen nainen, sun ei tarvitse muutta yhtään mitään... :)"
  >>>> Miehiltä olen eniten saanut kommenttia muhekista luonnollisista huulistani. Jokaisella on oma makunsa, eikä voi tollai yleistää, etteikö miehet himoitse muhkeita (lue: suudeltavia) huulia ;)

  VastaaPoista
 24. Anna mennä vaan, toi on pieni hinta siitä, että tuntee olonsa omissa nahoissaan vielä paremmaks. Ja mitä se nyt kenellekkään kuuluu minkä ikänen oot tai ettei kukaan kato huulia. Jos ite haluat sellaiset huulet, mitkä on sun mielestä täydelliset, toi on pieni hinta siitä. Ja hyvinkin pieni toimenpide johonkin ö-kupin rintoihin verrattuna. Sun keho sun säännöt!

  VastaaPoista
 25. Eipä tuo pahan näköinen ole tuossa kuvassa.Ei sun tarvitsis,mutta jos menet,niin toivottavasti tulee yhtä nätisti ku tossa kuvassa..

  VastaaPoista
 26. sun huulet on nyt jo ihan överi-isot =D kunnon turbohuulet. näyttää ihan järkyltä jos vielä laitat täytettä! hahah

  VastaaPoista
 27. En usko että sä oisit ton huulijutun jälkeen yhtään tyytyväisempi ittees. Sen sijaan luultavasti alat vaan ettiä itestäs seuraavaa vikaa ja haluat korjata sen. Mun mielestä tässä on lähinnä vaan kyse sun itsetunnon parantamisesta, en usko että se kuitenkaan onnistuu vaikka ottaisit kuinka paljon restylanea sun huuliin, hiustenpidennykset, tekoripset, tekokynnet... Koko ajan uudet vaatteet.

  Se lähtee sun sisältä, ei siitä miltä näytät.

  VastaaPoista
 28. itse toiminpiteessä ei oo mitään vikaa - pieni korjailu on ihan jees. mutta ongelma tässä on se, että musta tuntuu että sä et ole ikinä tyytyväinen itseesi. et oo tyytyväinen sun painoon, jonka kans ainaki oot joskus kamppaillu ihan huolestuttavasti (oon siis lukenu blogias jostain 2008 vuodesta lähtien, jolloin blogis ei ollu vielä suosittu ja avauduit tänne henkilökohtaisia asioitas). et oo myöskään tyytyväinen sun hiusten pituuteenidennykset), hampaiden väriin (hampaiden valkaisu) etkä ripsiin (ripsienpidennykset).
  musta tuntuu että heität bensaa liekkeihin tällä huuliprojektilla - kynnys esimerkiksi nenäleikkaukseen madaltuu (oot joskus valittanut nenästäsikin, jossa ei ole mitään vikaa).

  toivon, että saat tuon fiksaation pois päästäs että sussa ois muka jotain vikaa. oot ihana ja kaunis mikaela, eikä sun kannata huolehtia sun ylähuulen symmetriasta. oot hyvä just tuollaisena.

  VastaaPoista
 29. oot täydellinen,älä muuta mitään!

  VastaaPoista
 30. Moni sanoo "anna mennä vaan", mutta harva tietää sen enempää restylanesta.. Restylanehan on luonnollinen ja suhteellisen turvallinen, eikä missään tapauksessa pysyvä tapa laittaa huuliin pientä ehostusta. Niin tein itsekin. Laitoin itse kesäkuun loppupuolella Helsingissä Restylanea, hinta oli hieman yli 300e. Mihinkään hintaan EI kuulu katsoa, kun on kyseessä oman ulkonäön muokkaaminen. Noo anyways, minua piikitettiin sekä ylä- että alahuuleen ja se on hyvin yleistä, harvoin laitetaan täytettä vain toiseen puoliskoon. Mikäli ylähuuli on alahuulta huomattavasti pienempi, siihen laitetaan ainetta vain enemmän.

  Miltä näytin hoidon jälkeen? Vaikka itse piikityksen jälkeen hoitaja "hieroo" kohtia, johon restylanea on laitettu, piikityskohtiin jää selvästi näkyvät "muhkurat". Huulista tuli epätasaiset ja sen huomaa etenkin siitä kohtaa, mitkä on lähempänä "suuta". Eli ei amorinkaaren kohalta, vaan siitä kohtaa josta alkaa erilainen "huuli-iho", vaikea selittää =D Vaikka hoitaja painoitti, että "aine kyllä leviää tasaisesti", jooo paskanmarjat, ei siinä niin käynyt.. kielellä ja sormella voi selvästi tuntia missä kohtaa se aine on, vaikka kaukaa katsottuna sitä ei välttämättä huomaa, mutta esim. pussatessa sen tuntee todella hyvin.

  Itselleni tuli hoidosta pieni verenpurkauma alahuuleen, mustelma katosi viikon sisällä. Huulimeikkiä ei saa laittaa piikityksen jälkeen, itse taisin pitää JOPA viikon ilman huulimeikkiä. Kyllä ne huulet alkoivat siitä pikkuhiljaa tasaantua, ja nyt 3 kk laitoin jälkeen tulosta ei valitettavasti enää näy. Ei sillä, että joku olisi laitoin jälkeen huomannut, koska KENELTÄKÄÄN en saanut kysymyksiä huulistani :D Olihan se kokeilemisen arvosta, mutta itse en enää RESTYLANEEN rahaa laittaisi, vaan etsisin "hieman" pidempikestoisen vaihtoehdon, vaikkakaan botuliiniin en halua koskea.

  VastaaPoista
 31. Mielestäni huulissasi ei ole mitään vikaa, mutta jos se vaikuttaa sinuun, niin tee se minkä näet itse parhaaksi :) jokainen on oman kehonsa haltija ja saa päättää mitä sille tekee :) Olet ihanan rohkea kuin otat tämmöisetkin huutosota aiheet puheeksi blogissasi :)

  VastaaPoista
 32. mun mielestä sulla on luonnostaan aika paksut huulet, etkä tarvitse niihin yhtään täytettä! olet kaunis tuollaisena,sun pitäisi hyväksyä se. oon samaa mieltä muiden kanssa siitä, jos suoritat tän operaation, etsit seuraavaksi toisen kohdan (esim. nenän) jota haluat muokata ja siitä se kierre lähtee..

  VastaaPoista
 33. se on jokasen oma asia mitä tekee ulkonäöllee joten siitä vaan jos haluut! (:

  VastaaPoista
 34. Vau alko itekin kiinnostamaan toi... :) Haluaisin nimittäin täyteläisemmät huulet... Toi kuulostaa helpolta ja suht luonnolliselta vaihtoehdolta kuitenkin :) Ota ihmeessä jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 35. haha. et sä tule sen onnellisemmaksi vaikka yrität väkisin matkia hollywoodin ihquja muoteja. ens vuonna haluut taas uudet jutut ja botoxit. just be yourself.

  VastaaPoista
 36. "Miehenä voin sanoa, et yksikään mies ei katso naisen huulia." Ja sä voit sillä perusteella sanoa ton, että oot nimenomaan yksi mies etkä varmasti tiedä kaikkien mielipiteitä? Ai huhhuh :D

  Ja ota tosiaan ihmeessä jos toi susta tuntuu hyvältä ajatukselta, etenkin jos ton voi vaan antaa poistua kropasta sitte aikanaan ni eihän siinä oo mitään ongelmaa :) Ja ei oo tosiaan pahan hintanen!

  VastaaPoista
 37. Tunnetko kutsumanimeä Duckface ? Älä mene pilaamaan kasvojasi millään täytteillä... Voit olla varma, että sen jälkeen jokinen mies kiinnittää huomiota sinuun ja nauraa päälle...

  VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela