Outfits

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Joo. Mistäs nyt alottais. Ensiksi, en jaksaisi koko ajan paskakommentteja, joissa jauhetaan sitä samaa vanhaa. Jos mun jutut ei kiinnosta, niin ei tarvitse vaivautua lukemaan, saatika sitten kommentoimaan. Jotkut asiat voi pitää omassa kauniissa päässään.

Toinen on, että mua lannistetaan ihan koko ajan. Ok, tiiän mihin oon itteni laittanut, kun tätä blogia aloin pitämään. Ihmiset kommentoivat mun tekstejä. Mutta se, että kerron huonosta itsetunnosta ja sitten tullaan vielä lisää laittamaan paskaa niskaan, haukkumaan ja arvostelemaan. Mun ei pitäis ottaa niitä itteeni, mutta mä otan, koska oon niin epävarma itestäni. Ja jos ette tiedä, niin bulimia on sairaus. Ei mua saada syömään normaalisti ja lopettamaan oskentamin sormien napsautuksella. Mä en pysty siihe yksin, ja siks saan apua ammattilaisilta.

En edes jaksa pahemmin vastata mua itseeni koskeviin kommentteihin, koska se tekee pahaa. En halua vastata sellasten ihmisten kommentteihin, jotka vaan haukkuu toisia. Oon miettinyt, että jätän kokonaan sellaiset kommentit julkaisematta. Oon tähän asti ne kaikki julkaissut, koska kaikilla on oikeus omaan mielipiteensä, mutta mä en vaan enää jaksa. Sori.

Mutta iso kiitos niille kaikille ihanille lukijoille, jotka on jaksanut tukea ja kannustaa mua. Teiän takia jaksan tätä blogia pitää!

Mulla ei oikeastaan ole mitään muuta järkevää asiaa postattavaksi, joten tein toive asukokonaisuuksia viikon ajaksi. Kaikki vaatteet Forever 21.


Maanantai
monday


Tiistai

tuesday



Keskiviikko
wednesday



Torstai
thursday



Perjantai
friday



Lauantai

saturday



Sunnuntai
Sunday


Tänään oli päällä
Lindexin uusi kukkapaita, musta toppi ja Piecesin farkkuleggarit.




27 kommenttia:

  1. ÄÄÄk, eikö noi ihmiset, joilla ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pitää sit sanottavat omana tietonaan? :( Plää. Mutta ihania kokonaisuuksia varsinkin tiistai ja lauantai. Muutenki taas kiva idea ;)

    VastaaPoista
  2. ihania asuja :)) onko toi polyvore vai mikä olikaan täysin ilmanen vai ei ? ja jos se on ilmainen voiko sen ladata netistä ? :))

    VastaaPoista
  3. fudge: mm, niimpä. en tajuu.

    jessica: on ihan ilmanen ja ei tarvitse ladata mitään :) laita vaan googleen polyvore.

    VastaaPoista
  4. Musta olis ihanaa jos saisit itsesi kuntoon (: <3 Mun mielestä oo myös todella nätti (: sulla on ihana huulet ja hiukset!

    VastaaPoista
  5. no voisivatpa pitää päänsä kiinni kaikki jotka ei osaa muutaku haukkua ym. voivat ajatella siellä päässään, muttei niitä tarvi kirjoitella. :-)

    toi sun kukkapaita on aivan mielettömän ihana. mun ajatusmaailmaan järkyttyisin tollasesta, enkä osaisi ostaa. mutta nyt kyllä vähän tekis mieli jotain kukkaista, hmmhmm. perjantai-kollaasi on mielettömän kiva. :-)

    ja tsemppiä sulle, ite oon onnistunu nyt melkeinpä jättämään sormien kurkkuun tökkäämiset..

    VastaaPoista
  6. Ihana kukkapaita ja tosi kiva asu muutenkin! :)

    VastaaPoista
  7. En tajuu yhtään että mikä tuo polyvore on ja miten siellä saa tehtyä kollaaseja niin voitko jotkus tehä postauksen jossa kerrot siitä :)?

    VastaaPoista
  8. Apua kuinka ihania kollaaseja, perjantai on ihan huippusöpö ja samoin toi lauantai ja ja no kaikki muutkin. Aika kivan erilaisia kokonaisuuksia joissa kaikki sopii hyvin yhteen. :)

    Tsemppiä ja jaksamista <3

    VastaaPoista
  9. Oot kyllä yllättävn reipas likka =) Kun ottaa huomioo ton sun kyselysi vastaukset niin suurinosa lukijoistas on 14-16 vuotiaita. Niille ei välttämättä tää elämän "raakuus" oo vielä selvinnyt.

    Pakko myöntää, että itelläni menee joskus hermot jatkuviin postauksiin itse inhosta, mutta se on sun elämääsi ja se hallitsee sua enemmän kun mikään muu! Ihmiset joilla ei oo koskaan ollut vastaanvanlaisia ongelmia on hankala ymmärtää se, että bulimia on sairaus siinä missä muutkin ja siitä selviiminen on ihan ihmis kohtaista. Joillain menee tosi kauan ja joillain se viel vaa hetken kun hoito on alotettu. Yks postaus idea oliski, että kirjoittaisit sun sairaudesta ihan fakta pohjalta, millanen sairaus bulimia on ja miten se vaikuttaa ihan tutkitusti ihmisen elämään.

    Kiitos ihanasta blogista Mikaela! Tää on niitä harvoja blogeja joita jaksaa lukea, joka kertoo ihan perus elämästä eikä siitä muodin hohdokkuudesta!

    VastaaPoista
  10. Ihana toi kukkapaita kyl! :> Ja oot muutenkin ihana!♥ Yritä jaksaa!

    VastaaPoista
  11. TIISTAI<3
    ja muutenki, eiii, haluun noi kaikki ;_______;,

    ~E

    VastaaPoista
  12. Ihania toive asukokonaisuuksia<3 Ja kiva toi sun uus paita :)

    VastaaPoista
  13. minä ymmärrän sinua, ei sairaudesta noin vain toivuta. Itsekin sairastan ahdistus ja paniikkihäiriötä, eikä se ole helppoa. Olet mielestäni jotenkin ihan täydellisen näköinen.. :)

    VastaaPoista
  14. helpommi sanottu kun tehty, mut yritä olla lannistumatta noista tyhmistä kommenteista, sun blogia on kiva lukee :) <3

    VastaaPoista
  15. awws, ihana toi maanantain kokonaisuus<3 tai no kaikki on kyl ihanii, mut noi maanantain farkut, nams :D
    ja kiva ku postailet näin usein ;)
    Mun hyväl kaveril oli anoreksia, nyt sil on masennus eikä se todellakaan parannu silleen että "vähän oot tyhmä ku teet tollee ym ym, ota ittees niskasta kiinni" jne. Että vois tosiaankin pitää noi jotkut anonyymit suunsa kiinni...

    VastaaPoista
  16. Huomaatko, ei yhtään paskanpuhujia tähän asti. :)
    ...tai sitten et vain tosissaan oo julkassu niitä.

    Mut enivei, aivan mahtavaa et sie jaksat postailla näin usein! Pidät meidät koukussa. ;)

    VastaaPoista
  17. Ihana toi torstaille suunniteltu asu :)

    Sun blogis on yks mun ehdottomista lemppareista. Tykkään kirjotustyylistäs ja lukea ajatuksias jne. Älä välitä noista idioottien kommenteista.

    VastaaPoista
  18. ihana kukkapaita ja nuo toive asut erityisesti pidin keskiviikon asusta :)

    VastaaPoista
  19. niimpä ollaan koukussa sun yli loistavaan blogiin !! :`D

    VastaaPoista
  20. voi tee joskus taas kaikkia kivoja postauksia niitä on kiva lukeA..

    VastaaPoista
  21. hihiiiiii mikaelaaa oot ihana ::::::::))))) söpöliiini tee laukkuni sisältö -postaus !

    VastaaPoista
  22. idiootit vaan on kateellisia sulle kun oot niin kaunis ja sulla on muotoja ku ne on sellasia variksia ite joilla ei ole omaa itsetuntoa vaan ne vaan haukkuu kaikkiii et sais lohtuu (: jaksamista sinulle ! niinpä ei sairaudesta noin vain toivuta siihenkin jaksamista =)

    VastaaPoista
  23. luin tuolta noita vanhempia kommentteja, ei monet osaa antaa rakentavaa palautetta. tykkään tosi plajon että osaat avautua tänne ja kerrot noin henkilökohtaisista asioista, eihän blogin ole pakko olla pelkästään niitä kuvia vaatteista tms. paljon jaksamisia ja toivottavasti asiat alkaa sujua paremmin, kun pääset ravintoteraupeutille ja muutenkin saat selviteltyä kaiken. kyllä se siitä pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista
  24. Sitä samaa haukkumista näkee noilla syömishäiriö blogeissa sun muissa. Että älä välitä niistä! :) Ooo mielummin ilonen näistä hyvistä kommenteista. =) Ja rakastuin noihin vaaleanpunaisiin kenkiiin!! <3

    VastaaPoista
  25. Tämä setti alkaa olla jo aika arvelluttavaa. Ihme, ettei kukaan ole vielä ilmoittanut sivuston pitäjälle tästä tilityksestä. Oon pitkään lukenut sun blogia, mutta jos sulla oikeesti ei ala toi syömishäiriö ja masennus paranemaan tai edes paranemaan päin ja jos toi sun juttu menee liian sairaaksi, niin mun mielestä on jonkun uskollisen lukijasi velvollisuus ilmoittaa tästä. Älä pelkää, en halua että blogisi loppuu, mutta voisit laittaa nyt kaikki voimavarasi omaan parantumiseesi. Olisi kyllä sydäntälämmittävää lukea välillä, että sulla olisi edes joku asia hyvin. Niin varmasti onkin. Kirjoita välillä vaikka niistä ihan pienistä iloista, niin ehkä ahdistus ja suru vähän väistyy. En rupea omia kokemuksiani julkisesti jakamaan, mutta voit uskoa, että olen viimeisen puolenvuoden aikana kokenut enemmän kuin kukaan koko ikänään. Siinäpä syy yrittää ajatella niitä pieniä hyviä asioita, kuten että on katto pään päällä.... Ei ole sekään aivan itsestäänselvää, vaikka suomessa eletäänkin. Nyt tsemppiä kevääseen ja anna kaikkesi siellä ravitsemusterapiassa ja omassa terapiassasikin!=)Ja perkele nyt sillä suomalaisella sisulla vaan pää pystyssä kohti uusia seikkailuita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela